VoivodBG Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Gosn Frish & Biske, hoce li vas bratski bend Piknik, mozda prodavati svoj novi album na koncertu u petak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chika Bishke Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Piknik che biti sa nama shto znachi da che poneti diskove sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Bice fino . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Cika Bishke, hvala na brzom odgovoru. Ta rakija zvuci primamljivo, nadam se da ce biti jos bolja od one kada ste prvi put nastupali u living room-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoMouse Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 jes! Vidimo se u skc-u!!! <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Sve što mogu da kažem je da je svirka bila fenomenalna. Jako utegnut i usviran bend, zvuk je bio fantastičan. Prosto mi je milo bilo to zujanje u ušima kad sam otišao kući . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaki Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Da, zvuk je bio na zavidnom nivou sinoc. Svirka je trajala skoro 2 sata, Biske je imao i svoj deo nastupa sa akusticnom gitarom, davao je mikrofon ljudima iz prvog reda da pevaju refrene, a i ostali iz benda su bili vrlo raspolozeni. Sve u svemu, lepo i kvalitetno provedeno vece. Sledeca stanica: SKC, 25. april. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 (edited) Jeste zvuk je bio preglasan, ali kao sto ste mi rekli to je zato sto i Trema nije bas najbolje mesto za koncerte, zbog akustike, ali je zato prostor bas fin, prostran je, i enterijer mu je zanimljivo odradjen, pogotovo onaj kruzni deo kod sanka. P.D. je blistao na onoj velikoj bini, a i bend ima potencijala da postane ogroman, samo neka nastave da se trude i najverovatnije ce uskoro dospeti dotle. Sto se same svirke tice, publika voljna i zeljna, Defformerosi nasmejani i raspolozeni da daju sve od sebe. Cini mi se kao da se ovaj put Biske malo umorio na stejdzu, moze biti zbog sparine u prostoru ili se pak (ne daj boze) malo razboleo, m? Iznenadila me je akusticna gitara (Biske) i obrade Seke Aleksic i Iron Maiden-a (kratke ali slatke i veoma delotvorne, jer su umanjile malo monotoniju starih fazona) i nikako ne smem zaboraviti slatkise, preporucujem bendu da nekako napravi neki ugovor za reklamu i sponzorstvo sa Soko Starkom, bila bi to bericetna saradnja. Zao mi je samo sto Gospodin Bandar nije poneo novi album Piknika, ali bice prilika da se nabavi. I za kraj hvala Zakiju i NS klanu na gostoprimstvu koje su mi ukazali, osecao sam se kao da sam u prisustvu dragih mi ljudi koje poznajem skoro ceo svoj zivot, nazdravlje. P.S. evo nesto i za one koji nisu stigli/mogli da dodju na koncert. Edited April 11, 2009 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Nameless* Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 A Isusa ti Boga j****, ovo je odlicno! Stid me da ranije nisam cuo za ovaj bend jeote, odlicna fora - turbofolk metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 najaci su jedva cekam da ih gledam u velikoj sali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 I jos malo pikanterije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 U skc-u c biti pakao. Nego, jel ima neko textove pjesama da stavi ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 A da kupiš disk i zaviriš u knjižicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 E vala trazio sam i nisam nigde nasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Ovo su radnje koje vec imaju album "Undergrand" u prodaji: MUSIC PLANET D.O.O. Beograd PLATO BOOKS DOO Beograd TVITI STR Beograd E vala trazio sam i nisam nigde nasao Ne znam gdje si tražio, ali eto pomoći iznad. Piše Bežanija kod tebe, znači ove tri lokacije, plus naravno SKC Living Room i IPS radnje... Ja sam bio u Beogradu prije mjesec i po dana i u Mamutu je Undergrand stajao na polici sa 20 najprodavanijih domaćih izdanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 nije ovde(govorim o prvom delu snimka) sve od seke aleksic, jedan deo je i Sejo Kalach-"Ala, ala". dobar nastup inace(bar mi se tako cini po snimcima), bas mi je beda sto sam morao da ih propustim za novu godinu kad su svirali, a po svoj prilici izgleda da cu i koncert u SKC-u morati da propustim, a imam jaku zelju da ih gledam, jbg kad sam majmun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 e kul, bas cu banuti ovih dana da pazarim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 nije ovde(govorim o prvom delu snimka) sve od seke aleksic, jedan deo je i Sejo Kalach-"Ala, ala". Ohoho, da li to ovde imamo poznavaoca grandisimo zvuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 naravno mada seja ne slusam, ali znam da je to njegova pesma, posto je obradu te pesme svirao jedan death metal bend iz cacka na poslednjoj im svirci(Litter Infection). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Znam da svi znate, ali... PERO DEFFORMERO LIVE ! ! ! Subota 25.04. Beograd SKC Velika Sala, 21h Ovo je definitivno hajlajt naše dosadašnje "karijere" i iskreno se radujemo ovoj fešti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Vjerovatno se vidimo tamo... teško da će Okrutni Bogovi Istoka nešto da pokvare u posljednji čas. Usput, večeras Nebojša i ja uradismo recenzije Undergranda, on jednu, ja jednu, za Butcherian Vibe odnosno za Serbian Metal... e, sad, gdje će čija, to ne znam, na njemu je odluka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 19, 2009 Author Report Share Posted April 19, 2009 na njemu je odluka. Jos ne znam, razmisljam. Za sada, vest-podsetnik za predstojeci koncert online od ovog trenutka na Serbian Metalu, a recenzija, "u narednih par dana" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Kupljena karta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The D Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 Kolko para kosta ulaz na ovaj intergalikticko-multimedijalni spektakl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted April 21, 2009 Report Share Posted April 21, 2009 400 pre, 500 na dan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts