Sreta Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 UUUUUUUUUUUU do jaja svirka...Ja sam jos pod utiskom ! Zvuk je bio savrsen ! Cak su i baloni bilo pogodak Quote
Bata Trokrilni Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Pero bi mogao da postane najpopularniji metal bend u Srbiji, ako to već nije. Stvarno su sinoć razvalili. Quote
Bata Trokrilni Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Evo par najuspelijih snimaka mobilnim od sinoć (zbog ove prve je posebno vredelo doći na cert): Quote
bezlichni Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Ovo je nesto najjache na sceni sto sam cuo u skorije vreme. Pored novog albuma ace lukasa naravno. Quote
Mita Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 novi album ace lukasa je govno bolji je bobanov Quote
bezlichni Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 (edited) novi album ace lukasa je govno bolji je bobanov Koji boban, boban pevach? Nemoj tako: http://www.youtube.com/watch?v=oqcSk_8SpXM Edited April 26, 2009 by Bezlični Quote
Dark Sonja Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 HVALA SALETU(posebno!) I CELOM BENDU NA IZUZETNOM KONCERTU! Sve je bilo nezaboravno, vrhunsko i zaista za primer svima! Slicice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Quote
Bata Trokrilni Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Na nekoliko slika mi viri glava, na slikama 9 i 10 i podosta. Quote
Vrtoglavica Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Kahm ... Želeo bih da se u ime benda i kompletne organizacija zahvalim svima koji su učestvovali ili pomogli u ostvarivanju ovog spektakla. Puno dobrih ljudi (i žena naravno!) su pomogli da se ovo sve ostvari uglavnom svojom dobrom voljom, i bez silnih stotina evra ... to bi trebalo da se zna! Sve koje sam zaboravio da spomenem neka mi oproste, još mi je gužva u glavi (i alkohol u krvotoku): - Studio Berar: Zvuk i svetlo ... Rudi organizacija, Kića & Roadies, Zoki zvuk, Dr.Arsa svetlo, Steva bina catwalk - Ljuba Zagor & his crew - video produkcija, kamere ... - Zdravku i SKC-u NS - u poslednjem trenutku spasili stvar - Blek, Rodja (multimedia records) - 24-kanalni snimač i snimanje - Gos'n Bandar (slušajte Piknik!) - audio nadzor, Mr.Producent ... ;-) - Jana i Milena - najlepši deo koncerta - Burning Circle - imali razumevanja za ludilo u kojem smo bili - Šefici na vezivanju par stotina balona - Čiča Ranku na pomoći oko svega unutar SKC-a ... još dosta ljudi koji su pomogli na razne načine ... - I naravno PUBLIKA koja je bila sjajna ... što reče jedan stariji gospodin koji je bio unutra: "Odavno nisam video ovoliko vedrih i nasmejanih ljudi na jednom mestu" Uostalom, pogledajte sami - Biške je već okačio neke slike http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...albumId=2314197 LR Quote
ProgressiveR Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Ma sve je bilo savršeno ... zaista, niakda nisam video toliko nasmejanih i pozitivnih ljudi ... to je ono što izdvaja PD od svih bendova! Quote
Tomislav Sawyer Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 (edited) Pa da, nigde grdjeg zakivanja i veceg smeha u istom trenutku! Edited April 27, 2009 by Tomislav Sawyer Quote
Vlaja Buraz Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Stigao sam kući, popio dve šolje mlijeka, pojeo jabuku i mogu na spavanje. Quote
imaginos Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 ne pamtim kd sam se toliko dobro proveo kao na koncertu PD-a. svirka je drzala paznju sve vreme. i moram da primetim da je zvuk bio mnooogo dobro namesten, sve vreme sam se odusevljavao "kako to dobro zvuci" kad pocnu da zakivaju - i biske pusti glasa. scenski nastup je bio fantastican. drago mi je sto su kamere snimale i jedva cekam da se pojavi snimak.. PD, najbolji ste, hocemo jos!! Quote
ProgressiveR Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Da, baš to ... kao što napisah u recenziji na Nocturne Magazine sajtu, stvarno verujem da su trenutno najbolji bend u Srbiji, što tehnički, što scenski, što po pitanju produkcije ... Sjajna svirka, sjajan zvuk, sjajni muzičari i ono najvažnije: pozitivna atmosfera! Quote
stivi1 Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Da, baš to ... kao što napisah u recenziji na Nocturne Magazine sajtu, stvarno verujem da su trenutno najbolji bend u Srbiji, što tehnički, što scenski, što po pitanju produkcije ... Jel mozes jos dublje da im se zavuces u bulju? Sta sve covek nece procitati... Quote
ProgressiveR Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Uvlačim se u bulju ako mi se neko sviđa i ja to napišem? Baš si dobro rekao ... šta sve čovek neće pročitati! Quote
stivi1 Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Druga je stvar ako se to tebi svidja,a drugo je sto ti to postavljas kao objektivno stanje. Kad vec pises recenzije za neki casopis budi objektivan,kapiras? Quote
Bata Trokrilni Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 I ja smatram da je Pero Defformero trenutno najbolji bend u Srbiji. Quote
stivi1 Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 So what? To mozda govori vise o vasem (ne)ukusu,nego o tome koji je nas najbolji bend trenutno. Quote
vudun Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Na nekoliko slika mi viri glava, na slikama 9 i 10 i podosta. То је зато што си гривата коњина од два метра! I ja smatram da je Pero Defformero trenutno najbolji bend u Srbiji. Ниси једини који то исто сматра, Треписимо. Увек Перо, никад Алогија! Увек Деформеро, никад оклагија...осим по твом туру. Quote
Tomislav Sawyer Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Pustite Stevu, opet se naelektrisao pa misionari. Stevo, Pero Defformero univerzum nije za svakoga, nije problem sto ti se ne svidja, samo lagano. Quote
Bata Trokrilni Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 То је зато што си гривата коњина од два метра! Možeš da budeš ljubomoran i na grivu i na dva metra. Vidim se na slikama zato što sam bio u prvom redu, eto zašto. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Mislim da je Pero pre neki dan objasnio kako jedan bend treba da zvuci u velikoj sali SKC-a. Uporedivsi onu tugu bozju zvanu Cradle i Peru , sto se tice zvuka, je bilo jednako uporedjivanju neba i zemlje.... znaci likovi su otkinuli ! Onakav zvuk ja mislim da niko do sada nije imao u velikoj sali... aj da kazemo da su mozda jedino bolje zvucali C.Corpse i Exodus. Cak je i Stevie Vai pod znakom pitanja... Quote
Pero Defformero Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 So what? To mozda govori vise o vasem (ne)ukusu,nego o tome koji je nas najbolji bend trenutno. Nemoj tako... pogledaj samo koliki je Biške: TAMO IMA MESA ZA SVAČIJI UKUS! Quote
Recommended Posts