Zaki Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Secam se pre nekih 6-7 godina, odnosno godinu-dve pre gasenja 3K RTS, da sam svako vece cekao posle ponoci da krenu spotovi jer su Perov spot pustali obavezno. Mislim da je Tuzna je jesen, al je bio drugi pevac, a spot na nekom auto-otpadu, ili nesto tako. Seca li se ko spota, a nema na jutjubu? Verovatno misliš sa spot koji se sniman u kafani Marina prekoputa Elektro-tehničke škole u Futoškoj ulici, a pojavljuje se i jedan stari automobil po kojem skače jedna devojka, koliko se sećam... Quote
VoivodBG Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 1.12. U Bugarskoj ce biti predgrupa Kultur Shock-u. @Gospodin Fris, nadam se da cete malo da ih pogurate u metal vode, dosta su se oni opustili tokom godina. Quote
Pero Defformero Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 @Nerevar & Zaki Sve stoji što se tiče spota s tim da u njemu nije drugi pevač, već drugi Biške... s nekih 12god. manje! @VoivodBG Nadam se samo da nećemo ispušiti za vize pa odosmo da zasviramo sa braćom Bugarima! Quote
Ајлин Posted November 19, 2009 Report Posted November 19, 2009 Od srca vam želim da tada i ne bude viza kad vi budete svirali. Quote
Chicken Little 420 Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 nema sanse da ispusite za vize, kad su one free i nema frke za to, barem sto se bugarske tice. Quote
Apeiron Posted November 20, 2009 Author Report Posted November 20, 2009 Sa Kultur Shock u Bugarskoj? To je savrsena kombinacija, isao bih na taj koncert, pre nego na bilo sta drugo Ajd srecno, super su sve ove najave Quote
Pero Defformero Posted November 20, 2009 Report Posted November 20, 2009 Hvala, hvala! E još da nam Ti najaviš svirku u BL... e to bi bila fešta!!! Quote
Oddball Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 (edited) Deformerosi, ajde bre malo klarifikacije na temu onog fantomskog nastupa 4.12. u Livingrumu. Ko je tu koga za'eb'o? Edited November 24, 2009 by stormtrooper Quote
Ајлин Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Šta nas briga sviraju prvog dana NG to je važno... Mašala. Quote
Srlandand Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Šta nas briga sviraju prvog dana NG to je važno... Mašala. Bio sam u prvom redu 1.1.2009., bicu i 2010. Jedva cekam! Quote
Mita Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Deformerosi, ajde bre malo klarifikacije na temu onog fantomskog nastupa 4.12. u Livingrumu. Ko je tu koga za'eb'o? da bas me zanima to??? sta se desilo? Quote
Ајлин Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 Ccc ... i posle kažu da su žene tračare... Quote
Oddball Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Ne razumem? Ne osecas se dovoljno zensko, ili sta? Mene zanima hocu li ih slusati u BGu jednom ili dva puta, that's it Quote
Теша Тешановић Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 i ja bi isto da cujem perro deformero uzivo Quote
bezlichni Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 i ja bi isto da cujem perro deformero uzivo donosim ti ja sako i kajlu, moras da vezes kosu u rep i da pustis bradicu. I suskavu trendzu dole. I idemo na deformera. Quote
Pero Defformero Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Deformerosi, ajde bre malo klarifikacije na temu onog fantomskog nastupa 4.12. u Livingrumu. Ko je tu koga za'eb'o? Niko nikoga nije zaeao... U pitanju je mali nesporazum između mene i "Livingroom"-a oko datuma, te su oni malko ishitreno najavili svirku za 04.12. Dakle, još jednom da rezimiramo: Svirka je 01.01.2010. za reprizu Dočeka, u klubu "Livingroom" SKC!!! Pošto je u pitanju naš drugi nastup na istom mestu te istim povodom, možemo ga klasifikovati i kao TRADICIONALNI! Quote
Zoidberg Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Oce l' biti nesto u NS-u skoro? Quote
Ајлин Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Deformerosi, ajde bre malo klarifikacije na temu onog fantomskog nastupa 4.12. u Livingrumu. Ko je tu koga za'eb'o? Ne razumem? Ne osecas se dovoljno zensko, ili sta? Mene zanima hocu li ih slusati u BGu jednom ili dva puta, that's it Niko nikoga nije zaeao... U pitanju je mali nesporazum između mene i "Livingroom"-a oko datuma, te su oni malko ishitreno najavili svirku za 04.12. Veština komunikacije na delu Quote
Zoll Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Dakle, još jednom da rezimiramo: Svirka je 01.01.2010. za reprizu Dočeka, u klubu "Livingroom" SKC!!! Dolazi se obavezno! Quote
serblackbeard Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Само да ми не затерају да чувам предузеће првог и ето мене. Quote
Necromortum Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Hevi metal to ti zelis, Hevi metalac bicu ja, Hevi metalac to sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..\m/ JEDAN OD NAJBOLJIH BENDOVA U SRBIJI!!! SVAKA CAST!!!! Quote
Zoidberg Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Pogledaj proslu stranu... Vidis nisam obracao paznju...Znaci, 25-og,odlicno. To se ne sme propustiti Quote
Теша Тешановић Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 donosim ti ja sako i kajlu, moras da vezes kosu u rep i da pustis bradicu. I suskavu trendzu dole. I idemo na deformera. suskave trendze nosim stalno,volim taj imidz a upravu si mora da se veze kosa kada se ide na perro deformero Quote
Recommended Posts