Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma i neka se zatvara, jebote u tom livingrumu ne moze da se dise od jebenih cigara. Ustvari, od jebenih cigara NIGDE vise ne moze da se dise, ali nekako je livingrum zagusljiviji od drugih zagusljivih zagusljivosti, ako ne racunamo akademiju

• Upvote 1
Posted

Čekalo se čekalo i napokon dočekalo da PD dođe u Banjaluku, i kad su došli.... Raznijeli su sve pred sobom. Nadam se da ćemo ovdje čuti utiske iz Bl i od samog benda.

BEND JE OSTAO BEZ TEKSTA ! ! ! ! ! :rockdevil::pivopije::muzicar:

Posted
dolazi se

samo zasto se living room zatvara?

Negdje procitah (a ne mogu da se sjetim gdje) da ce LR biti zatvoren samo tokom ljeta, tako da to valjda nije gasenje kluba.

Inace, moglo bi se naletiti na ovog Pero-a, mislim da ih nisam gledao od juna 2008.

Posted

kasnile su karte, tek danas pustene. Ja uzo 021, 022, 023 cini mi se, bice pun LR.ae pa se gledamo u petak...

Posted

@Srlandan ako ih bude bice naravno kao i uvek...i patka je to vece, ne verujem da ce se bas sve rasprodati...

Posted

ljudi nema vise u preprodaji danas ortak bio da mi uzme kartu

izgleda da ce sutra da se dodje ranije da bi se uzele karte :haha:

Posted

Karata će biti sutra pre koncerta. Proverena informacija. Čovek koji radi u livingrumu mi reče da bi trebalo početi u 22h. A tako i piše na plakatu.

• Upvote 1
Posted

Negdje procitah (a ne mogu da se sjetim gdje) da ce LR biti zatvoren samo tokom ljeta, tako da to valjda nije gasenje kluba.

Inace, moglo bi se naletiti na ovog Pero-a, mislim da ih nisam gledao od juna 2008.

Zatvara se Livingroom za stalno, ne samo preko leta, Zlaja je otkazao zakup koliko ja znam.