Vlaja Buraz Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Jedino vece zlo od petka 13. je ponedeljak 16. Kud ces vece filozofije od ovoga?!? Znaci slazemo se, i tekst i muzika su savrseni. Quote
diamond77 Posted April 8, 2003 Report Posted April 8, 2003 Mislim da su textovi bolji od 99 % narodnjaka..Inace pero deformero i ovakav kakav je da ga zavrte na pinku,poludeli bi svi za tim garantovano....A da te tekstove neko drugi otpeva,ubo bi se i neki hit..Ako bi to dobro otpevali Quote
RNA Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 Silvana - ljubavi jedina Silvana - bil mi oprostila Quote
Vlaja Buraz Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 Silvana - ljubavi jedinaSilvana - bil mi oprostila a: a: a: a: a: a: a: VOLIM POPIT', VOLIM ZAGALAMIT'!!! Quote
C.A_R.I.A. Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 NA LJUBAV ONA MI SE KLELA AL DRUGOG SLUCAJNO JE SRELA S NJIM JE POSLA POLJUPCE DA BROJIII STA CE NA TO RECI MOJIIIIIIIIIIIIIIIIII OKA TVOGA PLAAAAM ZAPALIO ME JEEEE AL SU RECI TEEE UGASILE SVEEEE SVE STO IMAM SAAAD JESI SAMO TII DAL SI STVARNO SRECU PRONASLA SA NJIIIM ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN a: a: a: a: a: a: Quote
nelly Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 kraj kamina tvojaaaaaaaaa slika sa nje zracis vedra liiiikaaaaaaa a u srcu krijes tugu jer ja sada volim drugu koji su oni bogovi Quote
C.A_R.I.A. Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 nelly>........................................ kraj kamina tvojaaaaaaaaa slika sa nje zracis vedra liiiikaaaaaaa a u srcu krijes tugu jer ja sada volim drugu koji su oni bogovi ................................................ a: a: a: a: a: Kakve tekstualne bravure,pa toga se ne bi postidela ni Marina Tucakovic ..... Quote
Frankenchrist Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 Posto vidim da ste se svi raspevali, to znaci da album nije tesko naci?? Pogotovu ne na CD-u! a, a, a, a,a ??? Quote
Vlaja Buraz Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 Posto vidim da ste se svi raspevali, to znaci da album nije tesko naci??Pogotovu ne na CD-u! a, a, a, a,a ??? SHUT UP & SING Quote
RNA Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 ARE WE METAL OR WHAT?!? NEEEEEEEEEEEEEEE! Ovo je foljk-metal, a ne tamo Cruachan i slični! Quote
RNA Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Posto vidim da ste se svi raspevali, to znaci da album nije tesko naci??Pogotovu ne na CD-u! a, a, a, a,a ??? Zvaničan disk nije izdat, a verovatno može da se nađe neko ko je narezao to preko kompa. Quote
DARKEYES Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Odakle su i koju vrstu muzike sviraju.. Quote
Frankenchrist Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 Posto vidim da ste se svi raspevali, to znaci da album nije tesko naci??Pogotovu ne na CD-u! a, a, a, a,a ??? Zvaničan disk nije izdat, a verovatno može da se nađe neko ko je narezao to preko kompa. Da, na to sam i mislio! Do jaja! Quote
C.A_R.I.A. Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Mislim da me ipak produkcija odusevljava,zvuk basa i oni "steve harris" delovi...Sa toliko malo para takva produkcija...A o gitaristi ne treba trositi reci... FOLK METAL STO RECE NEKO Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 14, 2003 Report Posted April 14, 2003 Odakle su i koju vrstu muzike sviraju.. procitaj ovih par strana i sve ce ti biti jasno a: Quote
nelly Posted April 15, 2003 Report Posted April 15, 2003 da, album stvarno dobro zvuci za nase uslove jel zna neko koje je godine snimljen album? i dal ima neko spot za srca tvoga plam? Quote
C.A_R.I.A. Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Pa sto neko rece,godina se ne zna,92,93 valjda,a vec smo kukali za spot,nesto ga niko nema A sto volim onaj deo "stara majka za zdravlje me pita",onaj pocetak idealan za slamovanje ..... A tek pocetak "tuzna je jesen"....Kad krenu gitare...WOOOOOOOOOOOOAAAAAAA ........ Ako bi Bosko kontaktirao Bobu Skrbica koji valjda i dalje radi "top plus"...Ili je radio...on valjda moze da nadje spot Pera...Ili mozda Polzovici znaju... Quote
RNA Posted April 26, 2003 Report Posted April 26, 2003 Znam neke ljude u Novom Sadu. Probaću da iskopam nešto. A rekoh ja već da se s vremena na vreme pojavi spot na TV Novi Sad. Quote
RNA Posted April 26, 2003 Report Posted April 26, 2003 A i mnogo bih voleo da upoznam Bobu lično. Čovek je moj idol. U vreme kad je on radio za Hard Metal magazin, ono što je on rekao da je dobro i bilo je dobro. Kad je izašao "Cowboys From Hell" on je prognozirao Panteri planetarnu slavu! Quote
C.A_R.I.A. Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 Pa skoro je bio spot na tv-u....Ma produkcija apsolutni zakon za domacu muziku ! Quote
Sisus Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 eeeeerm?"maaaaaaalko" sam neupu楮! E, Osvalde ima Kicha disk Quote
Sisus Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 APEIRONE PRIJATELJU!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMAS PERO DEFORMERRO!!!!! E, znas, chuj... Ako ta kaseta iole valja, mislim traka... Da li si u mogucnosti da je pustis na neki solidan dek, usemplujes u wav, pa konvertujes u Mp3 320kbit/s??? ili jos bolje da mi iz wava narezes CD??? Za uzvrat dobijas CD sa tvojim izborom iz moje mp3/wma kolekcije... mail je <A HREF="mailto:[email protected]">[email protected]</A> obavezno se javi!!! Bre! Pero Deformerro je postojala u Rumi pre par god. jedna kaseta koju su svi redom uzimali i kopirali... U medjuvremenu je pukla, pa je zalepljena, i dalje kopirana. Sada nit' postoji taj original, niti valjana kopija "Na stolu je prazna casa, u kafani dim vino pijem, tugu krijem, ti si opet s njim" Ima Kica disk Quote
Demonic_Alliance Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 E jebiga, juce sam ga video... Da sam znao... Ma, i ovaj Apeiron je mogao doneti, samo da SE SETIO!!!!! Pozer. Quote
Apeiron Posted June 11, 2003 Author Report Posted June 11, 2003 Pozercino stara, ponecu ti sad u julu kad budem dolazio. Prebacicu na CD do tada... Quote
Recommended Posts