Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

U petak 30.12. u klubu "Route 66" (Novi Sad), sa početkom u 21h počinje prvi "DEFFORMER FEST" na kojem nastupaju sledeći bendovi:

21h-21:40h .......... FLATLINE (Sarajevo)

22h-22:40h .............. MAGMA (Beograd)

23h-23:40h ..... HEAVEN RAIN (Banja Luka)

00h-01:30h ... PERO DEFFORMERO (Novi Sad)

Ulaznice će biti uskoro u pretprodaji po ceni od 400din, a na dan koncerta će biti 500din.

Zbog kapaciteta kluba, broj karata je ograničen!

http://www.serbian-metal.org/index.php/pero-defformero-i-gosti-uzivo-u-novom-sadu.html

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kao što i sam naslov glasi, u pitanju je još jedna BISHKE-tova saradnja sa Gosn Bandarom (Piknik). :da: Ako bude ikada rešio da pravi svoj prateći bend, siguran sam da će izvoditi tu stvar na svojim nastupima... :cool:

POZZZ :pivopije:

Posted

Kao što i sam naslov glasi, u pitanju je još jedna BISHKE-tova saradnja sa Gosn Bandarom (Piknik). :da: Ako bude ikada rešio da pravi svoj prateći bend, siguran sam da će izvoditi tu stvar na svojim nastupima... :cool:

A ko sad svira u Pero Defformero? Mislim ritam sekcija?

• 3 weeks later...
Posted

Ne sme čovek ni da se našali, odma' popije minus za komentar... Jbt, baš ima nakrivo nasađenih likova.

Avaj, evo jedne nove photo-pošalice. :mhihi: Dakle, nema misterije, čekali smo priliku da se fotkamo, pa da ljudi mogu i da vide novu ritam sekciju grupe Pero Defformero.

U pitanju su bubnjar Srđan Golubica (Aheront, Tona... itd) i basista Vihor Ristić (Magma, Rapid Force...itd)! :rockdevil:

Stare stvari se lagano navežbavaju, a uporedno s tim se radi i na novom materijalu.

pdphoto2.jpg

• Upvote 4
  • Downvote 1