Angele Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Žalim draga, ispalo je sranje što si više mrtva volim te sve manje Sa ovim stihovima cesto se budim jos od koncerta u NS-u prosle godine Quote
Apeiron Posted December 29, 2005 Author Report Posted December 29, 2005 Live raport by Bojan Vlajic aka Boro Macola postavljen na Serbian-Metal.org, sve sa slikama Poz! Quote
Vlaja Buraz Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Uh, taman sam pomislio da si stavio moje pravo ime. Quote
Alex de Large Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 jeste car ovaj lik sa carcass majicom Quote
Tomislav Sawyer Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 (edited) Live raport by Bojan Vlajic aka Boro Macola postavljen na Serbian-Metal.org, sve sa slikama Poz! do jaja shto si stavio i link edit: ok, nashao sam. Edited December 29, 2005 by Metalbeer Quote
Vlaja Buraz Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 Evo direktan link: http://www.serbian-metal.org/live-perodefformero2.html A na intervjue, recenzije, izvještaje sa koncerata se ide preko "extra"... Ali, šta je - tu je. Quote
Apeiron Posted December 29, 2005 Author Report Posted December 29, 2005 do jaja shto si stavio i link edit: ok, nashao sam. A nesto bi ti se desilo da procitas i nesto mimo toga, a? Ne, ne stavljam direktne linkove zato sto je sajt u frejmovima, i onda ces videti samo taj jedan deo, bez menija i ostalih stvari... ma, nebitno uopste. Inace, na index stranici lepo stoji koji je update, i linkovi ka novom sadrzaju. Poz! Quote
Tomislav Sawyer Posted December 29, 2005 Report Posted December 29, 2005 A nesto bi ti se desilo da procitas i nesto mimo toga, a? da, izgubio bi vreme ma nema veze, sve je ok poz Quote
Alex de Large Posted January 13, 2006 Report Posted January 13, 2006 HOCEMO NOVU SVIRKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bjesodrag Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 "Upravo mi stigla tona Pero D. materijala!!!!!!!! 3 DVDa sa tri koncerta, video zapisi, prvi album (konacno sa diska, a ne sa prebacene kasete na disk ) i droga od drugog albuma!!! Kult kultova! Smiljka, tu je i video sa onog koncerta kad smo mi bili, Boro Macola, Robert Demonic i ja u prvom redu ne skidamo se sa kamere " ajde molim te javi se, voleo bih da imam nesto od toga... please!!! Quote
Apeiron Posted February 1, 2006 Author Report Posted February 1, 2006 Znas kako prijatelju, moraces stati u red za ovo Jeb'ga, vec mi je trazilo oko 10ak ljudi to da rezem. Quote
Angele Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 ja josh uvek nishta od toga nemam Quote
Painkiller_JP Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Hocu Ja PERO DEFORMERO, likovi su genijalni,ljudi nije u redu da takva genijalnost stoji po strani,moramo ih podrzati,zato dajte sav materijal!!!! Quote
Alex de Large Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 kad ce vishe neka svirka ?! Quote
ba+a. Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Jel moze neko da mi nareze te koncerte i albume, imam samo desetak pesama i vrh su. Imam dosta mjuze pa se javite za razmenu . Quote
MudriPanj Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 moja podrska ovom preiskrenom bendu Quote
Suicyco Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 jedan od najboljih bendova na ovim prostorima!!! bio sam na koncertima(ne svim) porucujem svima pogledajte ih uzivo - a njima pravite vise svirki po zemlji-srusite seljake!!! Quote
Recommended Posts