Divlji Tigar Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 (edited) Ova pesma je odlična, posebno gitarske deonice. Edited March 30, 2010 by Divlji Tigar Quote
The D Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Mislim da bi na sledećim albumima/pesmama bend Pero Defformero trebo da eksperimentiše sa harmonikom. Jer ovaj Horor Biške + malo gitarskog drljanja=brutalno dobra svirka. Quote
Jovan Cvijic Posted March 30, 2010 Report Posted March 30, 2010 Ova pesma je odlična, posebno gitarske deonice. КИЛЛЕР РИФФС!! Пржење за десетку! Ово је ваљда извједба ЗбогомБрусЛијеве нумере, нисам је чуо досад, али је ово чујено од стране ПД за сваку похвалу. Па и за ову: сваааака чаас'! Quote
..charlie.. Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Jel zna neko koliko kosta njihov disk UnderGrand? Quote
Chicken Little 420 Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 ajoj, degenek. morate nesto specijalno smisliti za ovu priliku. Quote
Apeiron Posted April 29, 2010 Author Report Posted April 29, 2010 Bogami, prvi put smo naisli na ravnopravnog protivnika sto se tice imidza i ludiranja po bini Quote
MEGGY Posted May 5, 2010 Report Posted May 5, 2010 Laki, kakva je ventilacija u DFKu? Mislim, jel može da se diše ili moraš svaki sec trčati po vazduh? Tj., jel bezbedno za jednu trudnicu u 8 mesecu ići na svirku? Quote
Apeiron Posted May 5, 2010 Author Report Posted May 5, 2010 Laki, kakva je ventilacija u DFKu? Mislim, jel može da se diše ili moraš svaki sec trčati po vazduh? Tj., jel bezbedno za jednu trudnicu u 8 mesecu ići na svirku? Hahaha. Nista ne brini, odlicna je ventialcija, klub je savrsen Osmi mesec... mozda ce buduca beba vec to vece moci primiti pozitivne gitarske vibracije, i u nesto daljoj buducnosti zgrabiti neki instrument u ruke, to bi valjalo Quote
Pero Defformero Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 (edited) Laki, kakva je ventilacija u DFKu? Mislim, jel može da se diše ili moraš svaki sec trčati po vazduh? Tj., jel bezbedno za jednu trudnicu u 8 mesecu ići na svirku? Biće nam čast da ugostimo i jednu buduću mladu majku! Ako treba, dobićeš stolicu da sediš pored mene na bini!!! Avaj, izvinte što me nema... Evo za povratak, da odmah našaram neke datume: -13.05. Prijedor (BiH), klub "Magic" -14.05. Banja Luka (BiH), klub "DFK" -21.05. Beograd (SRB), klub "Livingroom SKC"... OPROŠTAJNA SVIRKA, klub se zatvara! -22.05. Novi Sad (SRB), Blok Rock Fest 2010 U pregovorima smo za Sarajevo, Tuzlu i sve poznatiji festival "SPIRIT OF BURGAS" (BULGARIA), na kojem bi trebalo da nastupimo sa The Prodigy, Gorillaz... i bla, bla, ko zna s kim sve... Što se Beograda tiče, posle 21-og, ko zna kada ćemo ponovo dolaziti... Tako da, ukoliko nas je neko uopšte željan čuti i videti, ovo NE PROPUŠTAJTE!!! LET THERE BE FOLK Edited May 6, 2010 by Pero Defformero Quote
The D Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 Pa da ne bude ko prošli put kad brdo ljudi nije moglo da uđe jer nije bilo više karata! Može li ta oproštajna u velikoj sali SKC-a?? Quote
PuPaK Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ne moze,oprastaju se od Livingrima a ne od velike sale! xDDD Quote
The D Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Pa nek se oproste od Livingrooma u velikom stilu. A posle svirke mozemo popijemo koju u ime penzionisanja Livingroom-a u Livingroom-u. Quote
Јарослав Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 затвара се мала сала?!?!?!? па, то је најреалније место за свирке!!! П.С: не кажем да је најбоље, већ најреалније. много култних свирки је одржано ту. 1 Quote
Dead Man Walking Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 Ko još svira na Blok Rock festu u Novom Sadu? Ne mogu nigde da nađem neka obaveštenja a ni sajta im nema... Quote
Јарослав Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 који јебени хорор... најгаднија обрада неке песме коју сам икада чуо... 1 Quote
Srlandand Posted May 11, 2010 Report Posted May 11, 2010 Koje sranje za malu salu, tj livingrum :/ a zasto zatvaraju? Inace, naravno da dolazim, PD se ne propusta. Quote
The D Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 Koliko ljudi može da stane u livingroom? Ali maximalan broj!Jer na facebooku već imate 285 potvrđenih dolazaka, pa da ne bude malo tesno??? Quote
Mita Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 nije tako veruj mi na svakom PD koncertu bude pun Living Room Quote
azal Posted May 13, 2010 Report Posted May 13, 2010 jasno mi je to, ali nece biti ti ljudi sto su rekli na fejsu da ce doci Quote
Recommended Posts