Srlandand Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Poslednji dan skole bio, i na kraju sam sve pare spickao i mnogo se izbedacio, tako da nisam otisao na kraju :/ Ali ono, ionako sam ih 4 puta gledao, bice jos svirki... Kako bilo ljudi? Quote
Mita Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 (edited) 7-ca i Ukleti Salas edit 5-ti jubilarni put da ih gledam i ni jednom mi niste bili dobri kao sad ne znam zasto Edited May 22, 2010 by Mita 1 Quote
THUNDER Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 Meni je prvi put bilo da ih gledam,i mnogo mi je drago sto nisam propustio ovu svirku! Mogao bi bend da izbaci neki raspored svirki ,za ovu sezonu Quote
Јарослав Posted May 22, 2010 Report Posted May 22, 2010 једна реч: ФЕНОМЕНАЛНО!!! Инсомнија је победила! дефинитивни хајлајт вечери!!! Quote
Angelystor Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Jos jedan t.a.t.a Pero koncert! Seriously, 5. put gi gledah, opet odlazio sa 'certa pod utiskom da je bilo najbolje ikada, da smo pevali "Silvana" glasnije nego ikada, da "Na dan kad si posla.." ne moze bolje da zvuci kad ono medjutim...i Bisketu skidam kapu, kralj, uvek mi nanese sirok osmeh na facu koji traje do sutradan, minimum. Jedino mi sad "Sedmica" nije nesto legla...pozdravljam sto je refren 'prosiren', al' mi mjuza sad nije legla...sa druge strane "Salas", na prvu loptu, je zvucao super! Quote
Vincent Hess Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Sjajno je bilo! I atmosfera i svirka... ne moze bolje nisam ocekivao da ce biti Sarane al i to se desilo Quote
Čika Sloba Zmaj Posted May 25, 2010 Report Posted May 25, 2010 Jos jedan t.a.t.a Pero koncert! Seriously, 5. put gi gledah, opet odlazio sa 'certa pod utiskom da je bilo najbolje ikada, da smo pevali "Silvana" glasnije nego ikada, da "Na dan kad si posla.." ne moze bolje da zvuci kad ono medjutim...i Bisketu skidam kapu, kralj, uvek mi nanese sirok osmeh na facu koji traje do sutradan, minimum. Jedino mi sad "Sedmica" nije nesto legla...pozdravljam sto je refren 'prosiren', al' mi mjuza sad nije legla...sa druge strane "Salas", na prvu loptu, je zvucao super! HVALA, Beogradu na podršci, bilo je predobro:rockdevil: Silvanu ste ubili, potpisujem, ja sebe na bini jedva da sam čuo , nikada ovako. Zbog toga se i vredi znojiti... "Sedmica" ti možda nije legla, zato što joj mi, možda, nismo našli pravo mesto u repertoaru, što je izuzetno važna stvar. Opet, "Salaš" ima ubitačan riff, pesma te vozi, dok je strofa kod "7" neparno brojanje... Mislim da će sve leći kada je snimimo, pa kad je se naslušate, biće posela Hvala svima još jedared, i... vidimo se na nekoj svirci uskoro! 2 Quote
Vincent Hess Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=H_8PBmViC28 Quote
Dead Man Walking Posted May 26, 2010 Report Posted May 26, 2010 Šta bi sa Block (G)Rok festom ljudi? Quote
NatashaNS Posted May 27, 2010 Report Posted May 27, 2010 Block Rock fest je pomeren za 19. jun. Nije se odrzao 22. maja zbog loseg vremena, pa ce valjda eto, tog 19. biti odrzan, al' ne znam sta je sa programom, mislim da ostaje isti. Quote
Zaki Posted May 28, 2010 Report Posted May 28, 2010 Koliko sam ja cuo, ove godine ce nastupiti rekordan broj bendova (16), umesto dosadanjih 10. Spisak ucesnika: Pero defformero Zona katastrofe Watt Puls Grooversi Ruke u vis Oldtimer's Band Kolaps Dnevni red Sangre Eterna Vrišti pijaca New Mitology Omnia Sirius Inkvizicija Reforged Quote
Dead Man Walking Posted May 29, 2010 Report Posted May 29, 2010 Block Rock fest je pomeren za 19. jun. Nije se odrzao 22. maja zbog loseg vremena, pa ce valjda eto, tog 19. biti odrzan, al' ne znam sta je sa programom, mislim da ostaje isti. Hvala Video sam spisak bendova ali nigde datum za koji je odloženo. Quote
Zaki Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Ako neko zna satnicu za Block Rock Fest za sutra, neka postavi. Da znamo ko kad nastupa... Quote
Dead Man Walking Posted June 18, 2010 Report Posted June 18, 2010 Ma i ja sam tražio al' neće organizatori da je daju...što je jako lame. Sva sreća pa je sada izabran datum sa mnogo boljim vremenskim uslovima (u Novom Sadu pljušti kiša) Quote
Jovan Cvijic Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Na Perinem FB budžaku stoje sledeće glazbene manifestacije: - 21.08. "Međunarodni Muzički Festival", KRUŠEVAC - 28.08. "Rock Village", BANATSKI SOKOLAC - 04.09. club "Celts", JAGODINA Pitam: gde konkretno se održava ovaj muz.fest u gradu Kruševcu i od koliko praši pera, od 21h? Quote
johnnyzzz Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 pomaže gugl - gugl ti pomog'o: http://www.last.fm/festival/1631193+MMF+-Medjunarodni+Muzički+Festival 21.avgust:19:00-22:00 Doghead,Ukor,Totalni promasaj,Jewy sabatay, Schizophrenia,Megatheron 22:00-23:30 Pero Defformero 23:30-02:00 Alister,Crveni karton, Quote
Jovan Cvijic Posted August 20, 2010 Report Posted August 20, 2010 Hvala na slikovitom odgovoru!!! Quote
Jovan Cvijic Posted August 22, 2010 Report Posted August 22, 2010 Biću kratak: na pomenutom festivalu u Kruškevcu PDF je, kao i obično, spržio. Odlično (doduše, ostalo se uskraćeno za Na dan kad si pošla... i grand hitove ) p.s. drago mi je što se ekipa PDFa još jednom setila ko je "naručio" kod pevaljke Kauboja i pozdravila ekipu iz knj! Quote
Angelystor Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Bilo odlicno na Krusevac Yellowwings festivalu, steta samo sto nije bilo full 2h, ali kap'ram da to do festa. No eto, videh Pero i u hometown-u Quote
Vincent Hess Posted August 28, 2010 Report Posted August 28, 2010 (edited) pise na spejsu deformera da sviraju 16.sempembra u bg! zna neko nesto o tome? Edited August 28, 2010 by Vincent Hess Quote
Srlandand Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Jeste, KST, malopre Fris rece na fejsu. Nisam ih par meseci gledao, bas ce mi prijati Quote
Recommended Posts