Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poslednji dan skole bio, i na kraju sam sve pare spickao i mnogo se izbedacio, tako da nisam otisao na kraju :/ Ali ono, ionako sam ih 4 puta gledao, bice jos svirki...

Kako bilo ljudi?

Posted (edited)

7-ca i Ukleti Salas :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

edit

5-ti jubilarni put da ih gledam i ni jednom mi niste bili dobri kao sad ne znam zasto :rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Edited by Mita
  • Upvote 1
Posted

Meni je prvi put bilo da ih gledam,i mnogo mi je drago sto nisam propustio ovu svirku!

Mogao bi bend da izbaci neki raspored svirki ,za ovu sezonu :)

Posted

Jos jedan t.a.t.a Pero koncert!

Seriously, 5. put gi gledah, opet odlazio sa 'certa pod utiskom da je bilo najbolje ikada, da smo pevali "Silvana" glasnije nego ikada, da "Na dan kad si posla.." ne moze bolje da zvuci kad ono medjutim...i Bisketu skidam kapu, kralj, uvek mi nanese sirok osmeh na facu koji traje do sutradan, minimum.

Jedino mi sad "Sedmica" nije nesto legla...pozdravljam sto je refren 'prosiren', al' mi mjuza sad nije legla...sa druge strane "Salas", na prvu loptu, je zvucao super!

Posted

Jos jedan t.a.t.a Pero koncert!

Seriously, 5. put gi gledah, opet odlazio sa 'certa pod utiskom da je bilo najbolje ikada, da smo pevali "Silvana" glasnije nego ikada, da "Na dan kad si posla.." ne moze bolje da zvuci kad ono medjutim...i Bisketu skidam kapu, kralj, uvek mi nanese sirok osmeh na facu koji traje do sutradan, minimum.

Jedino mi sad "Sedmica" nije nesto legla...pozdravljam sto je refren 'prosiren', al' mi mjuza sad nije legla...sa druge strane "Salas", na prvu loptu, je zvucao super!

HVALA, Beogradu na podršci, bilo je predobro:rockdevil: :muzicar::pivopije:

Silvanu ste ubili, potpisujem, ja sebe na bini jedva da sam čuo ;) , nikada ovako. Zbog toga se i vredi znojiti...

"Sedmica" ti možda nije legla, zato što joj mi, možda, nismo našli pravo mesto u repertoaru, što je izuzetno važna stvar. Opet, "Salaš" ima ubitačan riff, pesma te vozi, dok je strofa kod "7" neparno brojanje... Mislim da će sve leći kada je snimimo, pa kad je se naslušate, biće posela :mhihi:

Hvala svima još jedared, i... vidimo se na nekoj svirci uskoro!

• Upvote 2
Posted

Block Rock fest je pomeren za 19. jun. Nije se odrzao 22. maja zbog loseg vremena, pa ce valjda eto, tog 19. biti odrzan, al' ne znam sta je sa programom, mislim da ostaje isti.

Posted

Koliko sam ja cuo, ove godine ce nastupiti rekordan broj bendova (16), umesto dosadanjih 10. Spisak ucesnika:

Pero defformero

Zona katastrofe

Watt

Puls

Grooversi

Ruke u vis

Oldtimer's Band

Kolaps

Dnevni red

Sangre Eterna

Vrišti pijaca

New Mitology

Omnia

Sirius

Inkvizicija

Reforged

Posted

Block Rock fest je pomeren za 19. jun. Nije se odrzao 22. maja zbog loseg vremena, pa ce valjda eto, tog 19. biti odrzan, al' ne znam sta je sa programom, mislim da ostaje isti.

Hvala :)

Video sam spisak bendova ali nigde datum za koji je odloženo.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Na Perinem FB budžaku stoje sledeće glazbene manifestacije: 

- 21.08. "Međunarodni Muzički Festival", KRUŠEVAC

- 28.08. "Rock Village", BANATSKI SOKOLAC

- 04.09. club "Celts", JAGODINA

Pitam: gde konkretno se održava ovaj muz.fest u gradu Kruševcu i od koliko praši pera, od 21h?

Posted

Biću kratak: na pomenutom festivalu u Kruškevcu PDF je, kao i obično, spržio. Odlično (doduše, ostalo se uskraćeno za Na dan kad si pošla... i grand hitove :mrgreen:)

p.s. drago mi je što se ekipa PDFa još jednom setila ko je "naručio" kod pevaljke Kauboja  :pivopije: i pozdravila ekipu iz knj!