LazaGNR Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 Sa Defformerom smo ograničeni na tržište koje obuhvata zemlje u kojima postoji turbo folk. Bugarska, Makedonija, Srbija, Bosna, Hrvatska...... A posebno da rasprodaju koncerte u Sofiji i slično, i to u solo varijanti, ne na festivalu da se guramo sa drugim bendovima... Imamo jaku fan bazu, ljudi kupuju karte i dolaze na koncerte, znaju tekstove, pevaju sa nama... Jedna anegdota. Pre 2 nedelje odem u Sofiju na koncert UDO-a,stojim tamo ispred i zderem pivo,kad prolazi neka riba i dele flajere.Dobijem i ja to,pogledm - ono najava koncerta Pero Deformero u Sofiji 8.aprila Komentarisem tu sa nekim Bugarima (posto nije bilo nikog iz Srbije),reko ne mogu da verujem da se u Sofiji dele flajeri za Pero Deformero (ono,kad ne ocekujes to).I onda saznam da su oni tamo bas popularni,tipa rasprodati klubovi kad oni sviraju,svi znaju tekstove i pevaju i slicno. Ko bi rekao... Inace,u intervjuu je Frish rekao neke prilicno interesantne stvari,sto drugi ne spominju javno - u delu sta nedostaje na heavy metal sceni i bendovima Srbije. 1 Quote
VoivodBG Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 7. mart, Dvorana Apolo, Pancevo. + Puncke Quote
Vuk Posted March 1, 2014 Report Posted March 1, 2014 Sad treba grabiti shto vishe prilika da se gledaju. Quote
рогозуб Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 (edited) Koji kurac? http://www.serbian-m...za-penziju.html dal cje onda nastaviti s radom horor piknik Prvi album - nenadjebiv. do jaja je i ovaj, goticharka 2 kida, kao i volim te i cjerka djavola, a sedmica na lotu je meni najbolja njihova stvar. Edited March 2, 2014 by рогозуб Quote
Јарослав Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 zašto bi Horor Piknik prestao sa radom, ako prestaje PD? Quote
рогозуб Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 sha znam, zbog bishketa ako ide u pemziju 1 Quote
Antikristina Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Sjajni su bili u Apolu, razvalili Šteta što sam došla kasno i čula bukvalno tri pesme. Nisam znala da iz Pančeva idu u Novi Sad da sviraju, svaka im čas' A te Punčke posle njih smorile boga i oca, strašne su, neverovatno iritantna pevačica. Ne znam ko ih stavi sa PD Quote
Јарослав Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 (edited) kapiram da ime tog benda treba da asocira na pank, ali kad god ga pročitam, deluje mi kao da tu sviraju neke do jaja debele ribe Edited March 8, 2014 by Јарослав Quote
Antikristina Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Punačke Zapravo, samo bubnjarka je debela (mada sam jedva skontala da je uopšte žensko, tako da je debljina najmanji problem), ove dve su klasične pajdomanke izgorelih vena Quote
Demon Seed Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 sha znam, zbog bishketa ako ide u pemziju Bisketova umesanost u Horror Piknik pocinje i zavrsava se pojavljivanjem u spotovima Quote
kuruz Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 slučajno mi izlete Ćerka đavola na Tjubu u nekoj listi prvih 30 sekundi kao Mastodon, pomislih da je nešto njihovo što nisam čuo Quote
Runner Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Pozivamo Vas na promociju CD-a „Jer to liči na taj način?“ novosadskog sastava Pero Defformero, koja će se održati u našoj knjižari Vulkan SC Ušće u sredu 16. aprila u 14h. U okviru promocije biće organizovana i promotivna prodaja i potpisivanje ovog albuma, kao i fotografisanje sa članovima benda. Takođe će biti najavljen i dugo očekivani beogradski koncert, koji je zakazan za 4. jul u bašti KST-a. Bend je poznat po svom jedinstvenom stilu, kombinovanju turbo-folka i progresivnog metala. Vidimo se u sredu 16. aprila u knjižari Vulkan Ušće![/color] Quote
Demon Seed Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 (edited) Album je bolesno dobar, samo mi se ič ne svidja ono na kraju Goticarke 2 Koji rifovi u Cerci Djavola, ubijanje na mesto I naravno odlicna fora sa nemackim rifovima u pesmi Gastarbajter Edited April 22, 2014 by Demon Seed Quote
Flash Gordon Posted April 30, 2014 Report Posted April 30, 2014 http://balkanrock.com/pero-defformero-jer-to-lici-na-taj-nacin-2014/ Quote
Sreta Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 Trebalo bi - Tijana Dapcevic za siromasne. 2 Quote
Haos sam ja Posted August 4, 2018 Report Posted August 4, 2018 Vratih se upravo sa Defformera. Jos uvek ubijaju na mestu. 1 Quote
Recommended Posts