Pero Defformero Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Ok, jasno k'o dan! NE DIRAMO N-I-S-T-A ! ! ! Kontam da napravimo dve verzije majica: Crne sa belim slovima i krem sa crnim. Naravno, zenske ce imati rupe za bradavice... Quote
Pero Defformero Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Pa dobro... IZBUSICEMO I NAMA RUPE! Quote
Angele Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 kako sam znala da tjesh to da kazhesh Quote
imaginos Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Kontam da napravimo dve verzije majica: Crne sa belim slovima i krem sa crnim. bela slova? sta fali boji slova sa apeironovog avatara? to ce da legne na crno samo tako. u fazonu: "pomesaj ove noci crno i zlatno". kako god, ja kupujem majcu samo javi kad bude avejlibl. Quote
Alex de Large Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 jebo boju, vazno je ono shta pishe Quote
Pero Defformero Posted March 20, 2006 Report Posted March 20, 2006 Ako budemo pravili majice sa vise boja, moracemo da trazimo sponzorstvo od Seke Aleksic Mislim, i da imamo toliko para-ODAKLE NAM Ipak smo mi deca surovog socijalizma Quote
Telcontar Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 LOGO NIPOSTO MENJATI! Taj logo je kultan koliko i sam bend, i svako menjanje ubilo bi jedan deo benda! Licno misljenje, a i misljenje gomile mojih prijatelja na tu temu. Album se ceka k'o prolecno sunce! Majice - ili ce ih bend uraditi, ili je vreme da se fanovi sami snadju sa DIY metodom Taj rad. Podrzavam ! I obavestite kad izlaze majce, to se mora imati ! METAL JE RAT ! SVI STE VI SATRAPI ! ( ovaj ispad ne uzimajte za ozbiljno ) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Ako budemo pravili majice sa vise boja, moracemo da trazimo sponzorstvo od Seke Aleksic Mislim, i da imamo toliko para-ODAKLE NAM Ipak smo mi deca surovog socijalizma zlatna slova na crnoj majici Quote
Vlaja Buraz Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Crvena na crnoj. I na leđima Che. Nego, što se imidža tiče, po meni, kao na prvom albumu: spoj nespojivog - crna koža, duga kosa (relativna stvar, ta kosa), a ovamo sitni kriminalac sa lažnim zlatom. Međusobno da se ne poznaju pjevač i orkestar. Morao sam nešto napisati, zar da se pored ove teme razgovara o Interfektorima i Drakonicima... Quote
bjesodrag Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 drugari kad ce da stigne do mene taj famozni dvd. cekam Mon_a[MOR]a vec dosta dugo da me se seti. pomagajte... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 dobices disk, samo si trebao da me podsetis... pp Quote
bjesodrag Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Znas kako prijatelju, moraces stati u red za ovo Jeb'ga, vec mi je trazilo oko 10ak ljudi to da rezem. u redu sam vec dva meseca. aj'te setite se... Quote
Prinzessin Tinea Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Je l' vasa neka pesma koja je bila u Kusturicinom filmu... nesto sa drvosecama... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Jel mislis na: "Mi smo drvosece, potaman nam sveeeeeeeeee!!! Oko nas su zelene - BRDA i PLANINEEEEEEEEEEEEEE!!!" To je Nervozni Postar Quote
Midnight lady Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Da.. ali oni su dobri, ali PD je vrh... Quote
Apeiron Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 Da, Nervozni postar je kvlt. Nisu losi ni Vatrogasci. Ali kao sto Smiljce rece: ALI PD Quote
Alex de Large Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 sreca pa nije pala tema na 3. stranu neke novosti? svirka? Quote
Alex de Large Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 ma bilo gde, samo nek bude vishe neshto Quote
Pero Defformero Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Sorry svima sto me nema!!!! Bio sam 3 nedelje van drzave... Ubrzano probe i jos brze svirka: MENI SE SVIRA!!!!!!!! p.s.-hvala za sve predloge u vezi majica... MA HVALA STO UOPSTE MISLITE NA NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts