Alex de Large Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 bas sam pre neki dan kopao po starim vidoje kasetama i nashao spot 'srca tvoga plam'...sa NS PLUSA od pre 100 godina plakao sam od smeha kao i pre...bogovski! Quote
Angele Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 to ono bez basiste? i ja sam to gledala na NS plusu... Quote
imaginos Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 hajde neka neko to ripuje u diviks pa da pustimo u promet. Quote
Alex de Large Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 to ono bez basiste? i ja sam to gledala na NS plusu... pa koliko se secam, ima basista u spotu ovo je onaj sa insertima iz policijske akademije i nekih bruce lee filmova Quote
Alex de Large Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 hajde neka neko to ripuje u diviks pa da pustimo u promet. nemam tv karticu...ako ti mozes to uraditi mogu ti doneti kasetu kad budem dolazio u bg...ako hoces Quote
imaginos Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 znam ljude koji to mogu da urade relativno brzo (dva tri dana), tako da se javi kad budes dolazio da to sredimo. Quote
Alex de Large Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 vazi, kad budem dolazio saljem ti pp Quote
Angele Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 pa koliko se secam, ima basista u spotu ovo je onaj sa insertima iz policijske akademije i nekih bruce lee filmova ja sam gledala neshto bez basiste, chak i postoji objashnjenje "basista nam je bolestan".... neka kafana, rakija... nemoj samo da mi kazhesh da sam neshto pomeshala... bila sam ubedjena da sam jedna od malobrojnih koji su videli spot Quote
Pero Defformero Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Nisi nista pomesala! Nas "prvi spot" SRCA TVOGA PLAM je prepun idijotarija (nindze, partizani, zla smrt, bruce lee...itd) i u njemu je originalna postava benda, tj Sin (vokal), Tibika (bas), Djidja (bubanj) i Gvozden (gitara). Postoje jos 3 studijska live-playback snimka u toj postavi: DRUGOG JOJ SLIKA...(Silvana), UBILA SI SVE U MENI i VECE NA PLAZI. Aha! Drugi spot je za pesmu TUZNA JE JESEN, gde Miretova pidzama visi na striku (bio covek bolestan, ima ga u par kadrova!), blejimo u nekoj kafancini...itd. Sad sam se setio: imam na nekoj VHS kaseti live snimak iz '93 godine(!!!), 5-6 stvari je u pitanju! Nadam se da je to jos citavo, pa da prebacim na DVD... Quote
Alex de Large Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 (edited) Sad sam se setio: imam na nekoj VHS kaseti live snimak iz '93 godine(!!!), 5-6 stvari je u pitanju! Nadam se da je to jos citavo, pa da prebacim na DVD... to bi izazvalo opstenarodno zadovoljstvo 666. post...i to na ovoj temi. jeeeeeeee Edited April 18, 2006 by Jack The Riffer Quote
Angele Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 Drugi spot je za pesmu TUZNA JE JESEN, gde Miretova pidzama visi na striku (bio covek bolestan, ima ga u par kadrova!), blejimo u nekoj kafancini...itd. Sad sam se setio: imam na nekoj VHS kaseti live snimak iz '93 godine(!!!), 5-6 stvari je u pitanju! Nadam se da je to jos citavo, pa da prebacim na DVD... DAAAAAAAAA! tu nema Mireta, njegov bas je naslonjen na neki auto i preko je pizhama (ili haljina neka)?? hahaha otkinula sam se od smeha ae prebaci to Quote
Pero Defformero Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 NASAO SAM VHS Nadam se da se traka nije ulepila od stajanja... nemam video da proverim to odmah BTW, cekam odgovor za nase ucesce na EXIT-u Quote
Tomislav Sawyer Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 moram da pitam..."sonar...solar....zaribalo oruzje!" jel i to preziveloi? Quote
Pero Defformero Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 "Jefimija, jes to ti?!?... Maa..." TO JE NA ISTOJ KASETI, NADAM SE DA JE SVE OK Quote
darijus Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 hoce li neka svirka sale...??? muda nam otekose od cekanja... Quote
Tomislav Sawyer Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 "Jefimija, jes to ti?!?... Maa..." TO JE NA ISTOJ KASETI, NADAM SE DA JE SVE OK Znaci protiv vhs uroka drzim i nozne palceve u nozdrvama ako treba, samo da to vidim jos jednom Quote
ignjastrasni Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 @Pero - Ak zbog Bore ne dodjete u BL niste nista napravili Baj d vej CAST VAM JE I OBAVEZA Quote
Pero Defformero Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 NARAVNO ( na engleskom-ON "HORSE") Boro i Laki su LEGENDE Obecao sam im da ove godine 100% sviramo u Banja Luci IMA DA BUDE TAKO Quote
Pero Defformero Posted April 25, 2006 Report Posted April 25, 2006 NS? Jos mi nisi javili sta se desava sa "BLOCKSTOCK"-om. Za neupucene, to je svirka koja se tradicionalno odrzava svake godine u Novosadskoj cetvrti BLOK, pored Z.Stanice... Ako bude sve ok, przimo tamo za dve nedelje Trebalo bi da sviraju Partybreakersi, YU Grupa, ...itd. Takodje za dve nedelje najkasnije ce mi stici konacna potvrda za EXIT, tj. sviramo li ili ne, a u medjuvremenu smo dobili poziv da sviramo otvaranje BRVNARE (zatvorena je na dve nedelje od strane Finansijske ). Quote
Recommended Posts