imaginos Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ozbiljno pitam, ima li takve ili da trazim po Ibarskoj magistrali samo tako je najiskrenije i najbolje! da imam neke solidne pare, platio bih seki ili stoji da vam peva taj duet uzivo. Quote
Pero Defformero Posted May 18, 2006 Report Posted May 18, 2006 Ih bre, pa ja bih platio Ceci i Seki da se lizu u nasem spotu u mokrim "Manowar" majicama Quote
Pero Defformero Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 SUBOTA 17.06.2006. U KLUBU "BRVNARA" (NS/Petrovaradin) PERO DEFFORMERO Quote
Angele Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 weeeeeeeeeeeeeeeeee! mamaaaaaaa~!!!!!!!!!!! Quote
Telcontar Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 A joj majko... kako naci pare za to... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 SUBOTA 17.06.2006. U KLUBU "BRVNARA" (NS/Petrovaradin) PERO DEFFORMERO joj Quote
Zaki Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Veliki pozdrav za Pero Defformero! Hoce li taj promo CD biti uradjen do svirke u Brvnari? Quote
Alex de Large Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 SUBOTA 17.06.2006. U KLUBU "BRVNARA" (NS/Petrovaradin) PERO DEFFORMERO daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111 Quote
Pero Defformero Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Promo CD do "Brvnare"... uf, tesko. Mire (bass) nam je u medjuvremenu postao tata , tako da tek ove subote ulazimo u studio Mozda nekim cudom i snimimo sve, ali omoti i ostalo-ne verujem Ja imam puno obaveza, pa onda malo sporije idu stvari... Puno toga treba da se uradi: Studio, majice, plakati, sajt, spotovi... Nadam se da cete imati strpljenja Quote
Zaki Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Naravno da cemo imati strpljenja! Cekali samo na vas povratak skoro deceniju, ali se vise nego isplatilo! Tako da jos koji mesec nece biti problem. Jedva cekam koncert u Brvnari! Vidimo se! Quote
Vlaja Buraz Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 Tema o koncertu: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=26753 Quote
Pero Defformero Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Velika je verovatnoca da cemo biti prinudjeni od strane majke prirode da pomerimo svirku za sledeci vikend, tj. 24.06. Zbog "predivnog" vremena ovih dana, napravilo se veliko blato, pa nema realne sanse da se zemlja osusi kako treba do ove subote Unapred se izvinjavam zbog ovog cimanja, ali nije do nas... Javljacu sta se desava Quote
Vlaja Buraz Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 SAD KAD MI SRCE NIJE STALO. Sale, javljaj šta se dešava, uključio sam se u promociju ( http://boro.mojblog.co.yu/ ), moram baratati tačnim informacijama. Quote
Apeiron Posted June 12, 2006 Author Report Posted June 12, 2006 'Ce da bidne nesto u Beograd? Offtopic, ali moram podrzati taj avatar! Aria Giovanni vrh!!!! A sad malo o bendu, tj. o clanovima istog - pre dva dana smo vristali "Pero Defformero" na koncertu Ritma Nereda u BL, ali nas Mire nije cuo . Ne stigoh ga uhvatiti posle da mu pojasnim da vise u BL ne dolazi bez ostatka benda, mislim PRAVOG benda, tj. ovog ovde na cijoj temi smo Veliki pozdrav, jedva cekam taj disk!!! (Sale, nikako da stignem da ti napisem mejl, obaveze, ali pre svega neodgovornost i lenjost, razumeces, nadam se ). Quote
Pero Defformero Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 @Aperion Kontam te skroz... ja neznam kako se zovem od umora Ceo dan radim, a predvece odem u studio i tamo naravno zaglavim @Boro Naravno da cu da javljam sta se desava Quote
Guest in da guz Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 kako stoje stvari sa ugovaranjem svirki, zeleli bismo da vas pozovemo u rumu, ali moramo znati uslove, pa ako moze neki kontakt ne bi bilo lose. poz. Quote
Vitamin K Experience Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Ha, kurac. Takav rođendanski poklon se ne odbija. Quote
medjutim Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Velika je verovatnoca da cemo biti prinudjeni od strane majke prirode da pomerimo svirku za sledeci vikend, tj. 24.06. Zbog "predivnog" vremena ovih dana, napravilo se veliko blato, pa nema realne sanse da se zemlja osusi kako treba do ove subote Unapred se izvinjavam zbog ovog cimanja, ali nije do nas... Javljacu sta se desava Woo-hoo! A ja se ziv pojeo sto mi se sestra udaje bas u ovu subotu! Quote
LazaGNR Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 A joj majko... kako naci pare za to... Pre je 'kako naci put za (/do) tamo' Quote
Pero Defformero Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 ZVALA ME JE CECA ODMAH POSLE SVOG VECERASNJEG GOSTOVANJA NA "BRAVO SHOW"-U NA PINK-U: "SALE... CULA SAM DA SVIRATE 17-OG... PA ZNAS TI DA I JA IMAM NASTUP ISTO VECE... HOCES DA MI PROPADNE KONCERT... PA SVI CE HTETI U ''BRVNARU''... MOLIM TE, RODJENDAN MI JE DANAS, POMERI VASU SVIRKU... I ja sta cu, pomerim nastup za 24.06. Taman posla da rastuzim Kraljicu-Majku Quote
Apeiron Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 Cecu moramo ispostovati, nije red nju da miniramo Quote
Recommended Posts