Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 (edited) Brateeee, imam svirku 24. Sale, jel mozes i zbog mene da odlozis ? Edit: Rodjendan mi je bio pre nedelju dana Edited June 14, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Apeiron Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 (edited) SALE!!! Sta je ovaj Horror Piknik??? Dobih info da je Biske u spotu, cini mi se na basu, ali ko bi ovde koga prepoznao pod onim corpse paintovima, i u thrash metal bendu ala Bombarder Odlicno zvuci! Cisti Bombarder sa black metal prizvukom! Cini mi se da je bubnjar iz Annatheme, poznat mi covek od nekuda... I jos nesto, dobih DVD sa svirke iz NS Timea! Kult! Edited June 15, 2006 by Apeiron Quote
Pero Defformero Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 (edited) Trebalo je i ja da sviram drugu gitaru na spotu, ali sam bio u nekoj guzvi taj dan... Da, Biske svira bass a bubnjar ja Stavra iz Anatheme, tj ponovo svira i u Ritmu Nereda. Pevac i gitarista je jedan nas drugar... BTW, u pitanju je zajebancija a ne ozbiljno '80s Trashiranje p.s.-mora da bude dobra svirka-kad u publici ima dobrih ljudi Edited June 15, 2006 by Pero Defformero Quote
Zaki Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Sale, samo da proverim: Jel onda sigurno koncert u Brvnari pomeren za sledecu subotu, 24. jun? Quote
Apeiron Posted June 15, 2006 Author Report Posted June 15, 2006 Trebalo je i ja da sviram drugu gitaru na spotu, ali sam bio u nekoj guzvi taj dan... Da, Biske svira bass a bubnjar ja Stavra iz Anatheme, tj ponovo svira i u Ritmu Nereda. Pevac i gitarista je jedan nas drugar... BTW, u pitanju je zajebancija a ne ozbiljno '80s Trashiranje Hehe, odlicno, ali propustio si da budes u jednom od jacih domacih spotova sto videh u poslednje vreme Ali dobro, ceka se PD spot! Hoce li snimati jos pesama, ili je snimljena samo ta jedna za spot? p.s.-mora da bude dobra svirka-kad u publici ima dobrih ljudi Hehe Dobro zvuci, sve se lepo cuje, prva pesma je veci hit od dobrog dela Nightwish pesama!!! Super zvuci, i jedva cekam da je cujem snimljenu u studiju Poz! Quote
Pero Defformero Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Gothic hit ce se naci u prvoj turi pesama koje zavrsavamo ovih dana u studiu... Cekaj da vidis nas spot, omot i ... Ma videces Da, svirka je u subotu 24.06. U slucaju da bude kilavo vreme, NEMA ODLAGANJA, sviracemo unutra Quote
Vangelis Posted June 15, 2006 Report Posted June 15, 2006 Sale, jedno standard pitanje. Jel kucas na tastaturi brzo kao sto sviras? Ziv bio pozdrav od dragih ti suseda iz NS, tacnije sa NN, ako si i dalje na NN Quote
Pero Defformero Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 Tastatura? Uuuuu... tu sam "slow finger player" ili ti tradicionalna-koministicka- jednoprsta-salter tetka-hladna trajna-sacekaj pauza je-sekretarica! Naravno da sam jos na Naselju Quote
Divlji Tigar Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Kako doci do Brvnare od autobuske stanice. Quote
Divlji Tigar Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Upravo mi stigla tona Pero D. materijala!!!!!!!! 3 DVDa sa tri koncerta, video zapisi, prvi album (konacno sa diska, a ne sa prebacene kasete na disk ) i droga od drugog albuma!!! Kult kultova! Smiljka, tu je i video sa onog koncerta kad smo mi bili, Boro Macola, Robert Demonic i ja u prvom redu ne skidamo se sa kamere da li bi mogao da mi to srezes, moram da cujem taj bolesni album. Quote
Mega_Deda Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Kako doci do Brvnare od autobuske stanice. Vratis se peske na okretnicu trojke u petrovaradinu, cekas pola 5 ujutro kada ide prvi bus, i onda ides trojkom do lutrije, a od lutrije je 5 minuta peske do stanice... Quote
Divlji Tigar Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Vratis se peske na okretnicu trojke u petrovaradinu, cekas pola 5 ujutro kada ide prvi bus, i onda ides trojkom do lutrije, a od lutrije je 5 minuta peske do stanice... Hvala, sada samo jos jedno pitanje koliko je daleko Brvnara od okretnice? Quote
Divlji Tigar Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Nas "prvi spot" SRCA TVOGA njemu je originalna postava benda, tj Sin (vokal), Tibika (bas), Djidja (bubanj) i Gvozden (gitara). A kude si ti Sale? Quote
Mega_Deda Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Hvala, sada samo jos jedno pitanje koliko je daleko Brvnara od okretnice? Pa koliko ja znam, ima nekih pola sata peske dobrim tempom (nema autobusa do tamo). Preporucujem ti da ides sa nekim ko zna tacno put da ti se ne bi desilo da ne znas da se vratis. Hehe, mozes da pospes put mrvicama. Quote
Divlji Tigar Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Pa koliko ja znam, ima nekih pola sata peske dobrim tempom (nema autobusa do tamo). Preporucujem ti da ides sa nekim ko zna tacno put da ti se ne bi desilo da ne znas da se vratis. Hehe, mozes da pospes put mrvicama. HVALA!!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Oce biti onih majica, Sale? Quote
Pero Defformero Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 A kude si ti Sale? Kude sam ja? Pa na spotu Glumim Gvozdena... Majice? Ufffff... ne stizem ljudi, verujte mi Quote
Divlji Tigar Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 E JEDVA CEKAM 24.06. DA CUJEM OVAJ BEND UZIVO I NARAVNO PESMU "ZALIM DRAGA ISPALO JE SRANJE". ZALIM DRAGA ISPALO JE SRANJE STO SI VISE MRTVA VOLIM TE SVE MANJE. Quote
Zaki Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Dva fana PD-a (moja malenkost i moj drugar) su u svojoj reziji uradila majice sa logom Pero Defformero-a! Majice su crne i bele. Premijerno cemo ih obuci za svirku u subotu... Vidimo se! Quote
Divlji Tigar Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) Pero Defformero Oreginalna Postava Biske Sloba Sale U akciji Bend i igracice Biske Mire Edited June 22, 2006 by Wild_Tigar Quote
Pero Defformero Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 ONO JESTE SLIKA OD PRE DESET GODINA, ALI TO NIJE ORIGINALNA POSTAVA Jedino na spotu "Srca Tvoga Plam" (Dosli smo do kraja puta) moze da se vidi prva postava P.D.-a! Vec sam negde to napisao, a pise i na omotu (koji ni ja vise nemam ): Zeljko zvani "Sin" je pevao a Tibika je svirao bass Quote
Angele Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 pih...isekao si lakija i roberta ispod bisketa.. Quote
Recommended Posts