Vlaja Buraz Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 pise i na omotu (koji ni ja vise nemam ) Ima ko ima. Dakle: P.S. Angele, slike su sa Serbian Metal, Laki je isjekao Lakija i Roberta. Quote
Apeiron Posted June 22, 2006 Author Report Posted June 22, 2006 Sam sam iskasapio i sebe i Roberta... prvo sebe, pa Roberta Ali i originalna verzija je tamo, pa... Quote
Divlji Tigar Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) ONO JESTE SLIKA OD PRE DESET GODINA, ALI TO NIJE ORIGINALNA POSTAVA Jedino na spotu "Srca Tvoga Plam" (Dosli smo do kraja puta) moze da se vidi prva postava P.D.-a! Vec sam negde to napisao, a pise i na omotu (koji ni ja vise nemam ): Zeljko zvani "Sin" je pevao a Tibika je svirao bass Moja greska, postu u recenziji na serbian metalu ima slika cd i stoji ta slika mislio sam da je to oreginalna postava. Taj spot mora da je zakon. Sale u cemu je fora sa nazivima pesama (na prvom albumu)? Edited June 22, 2006 by Wild_Tigar Quote
Pero Defformero Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Fora? Oduvek sam mrzeo neke isfolirano-misticno-misaone nazive pesama... Znas ono... skrivaju poruku... Daaaaaaaaj... Smislio sam takve nazive da posle ni ja nisam mogao da ih zapamtim Avaj, na novom albumu (gde ce biti i starih stvari-naravno!) nazivi ce imati veze sa pesmama, da bude svima lakse Kako ce ih ljudi u kafanama narucivati? Quote
Divlji Tigar Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) Fora? Oduvek sam mrzeo neke isfolirano-misticno-misaone nazive pesama... Znas ono... skrivaju poruku... Daaaaaaaaj... Smislio sam takve nazive da posle ni ja nisam mogao da ih zapamtim Avaj, na novom albumu (gde ce biti i starih stvari-naravno!) nazivi ce imati veze sa pesmama, da bude svima lakse Kako ce ih ljudi u kafanama narucivati? Cool, kad ce e otprilike pojaviti Maxi singl? P.S. "Silvana" i "Dosli smo do kraja puta nase ljubavi"su sa prvog albuma. Da li su "Zalim draga..." i "Ghotica-Lepotica" su tog drugog bolesnog albuma? Edited June 22, 2006 by Wild_Tigar Quote
Apeiron Posted June 22, 2006 Author Report Posted June 22, 2006 Dok Sale ne dodje: to nisu pesme sa drugog albuma, vec nove pesme koje jos nisu snimljene, ali ce biti uskoro (sto pre, to bolje, ali ako je u pitanju sporiji rad da bi bio kvalitetniji snimak, onda take the time po tom pitanju ). Quote
Pero Defformero Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 (edited) @Apieron Ostalo nam je nesto vokala i klavijature da snimimo, pa moze u etar Ne bih se ja ljutio ni kada bi mi to sve stigli da zavrsimo za 15-tak dana, ali... Svi radimo, imamo razlicitih obaveza: Sloba svira sa jos jednim bendom, Mire je postao tata pre mesec dana, svira u Ritmu Nereda, radi, ja sljakam po ceo dan, uvece proricem sudbinu, pravim natalne karte, skidam magiju na daljinu... Na ovom promo CD-u su, kao sto sam vec spominjao, dve stare i dve potpuno nove pesme. Na svirci cemo vam svirati ukupno 7 pesama koje nisu sa prvog albuma: 3 polu-nove, tj. pesme koje su preradjene ( sa"drugog" albuma), i 4 potpuno nove. Nadam se da cete uzivati Edited June 22, 2006 by Pero Defformero Quote
Vlaja Buraz Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Svi radimo, imamo razlicitih obaveza: Sloba svira sa jos jednim bendom, Mire je postao tata pre mesec dana, svira u Ritmu Nereda, radi, ja sljakam po ceo dan, uvece proricem sudbinu, pravim natalne karte, skidam magiju na daljinu... Na ovom promo CD-u su, kao sto sam vec spominjao, dve stare i dve potpuno nove pesme. Na svirci cemo vam svirati ukupno 7 pesama koje nisu sa prvog albuma: 3 polu-nove, tj. pesme koje su preradjene ( sa"drugog" albuma), i 4 potpuno nove. Da pokušam: Ferrari Preko brega Sablasne noći Kako da ti kažem brate Žalim draga, ispalo je sranje Gothic Kauboj iz Bosne Mislim 6/7. *** Nego, Sale, "Nazovi drugi album" ili "Napalm Nitro Turbo Disko", da li je to čudo zapravo ikad zvanično objavljeno u nekoj varijanti - izdavač, tiraž, ovo-ono? I da, imate li kakvu šemu sad za izdavanje ovog albuma? Podrška bilo koje vrste? P.S. Ekipa iz Banjaluke ovog puta neće imati nijednog predstavnika na svirci. P.P.S. A Biške? Režija spotova i sviranje u Horror Pikniku? Quote
Pero Defformero Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 @Boro Sve si nabrojao S tim, sto se "Sablasne noci" sada zovu "Kraljica" i imaju potpuno nov refren: Tekstualno i muzicki Drugi "bolesni" album nikada nije objavljivan, a objavicemo ga jednog dana, kada budemo JAAAKO popularni Znas ono... Piratski snimak sa koncerta iz Jajca (29. Novembar. 1943.god), klasicna otimacina para fanovima... sere mi se od bendova sa 50 puta vise singlova, maxi i piratskih CD-a, od broja zvanicnih albuma M-N-O-G-O M-I J-E Z-A-O S-T-O N-E-C-E-T-E D-O-C-I ! ! ! Quote
Apeiron Posted June 23, 2006 Author Report Posted June 23, 2006 M-N-O-G-O M-I J-E Z-A-O S-T-O N-E-C-E-T-E D-O-C-I ! ! ! 'ebi ga, u sred ispitnog roka... next time obavezno, ali do tada disk ima da bude preslusan i naucen napamet, recenziran, i bend intervjuisan jos bar jednom Quote
Vlaja Buraz Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 S tim, sto se "Sablasne noci" sada zovu "Kraljica" i imaju potpuno nov refren: Tekstualno i muzicki Smells like Kraljevski apartman. Quote
Divlji Tigar Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 (edited) Dosao je i taj dan, koncert PERO DEFFORMERO. Zelim svima koji budu na kocertu da se lepo provedu, ja nazalost necu moci da dodjem (I HATE MY LIFE). Edited June 23, 2006 by Wild_Tigar Quote
Angele Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 e sad mi je laskshe!! mislim zato shto netjete ni vi dotji.... poshto ja imam ispite i nedeljom i tako to...... uf Quote
Pero Defformero Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Sto manje ljudi dodje-to bolje Zasto? E to ce videti ovi sto ipak budu dosli... Quote
Apeiron Posted June 24, 2006 Author Report Posted June 24, 2006 Sto manje ljudi dodje-to bolje Zasto? E to ce videti ovi sto ipak budu dosli... Deli se nesto besplatno? Alkohol? Majice? Diskovi? Striptizete? Hmmm, mozda ipak krenem Quote
Pero Defformero Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 (edited) Krecem na tonsku probu za 15-tak minuta, pa cisto da javim da veceras sviramo za SEBE, pa zatim za najvece Defformero fanove: Apeiron & Boro!!! , i naravno za sve ostale Manje-vise, standardna svirka... Edited June 24, 2006 by Pero Defformero Quote
Apeiron Posted June 24, 2006 Author Report Posted June 24, 2006 Uh da, to je veceras... mozda ako bih avionom krenuo... Srecno na svirci!!! Quote
Vlaja Buraz Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Stigao je vožd!!! http://www.yumetal.net/forum/index.php?showuser=8726 Quote
Recommended Posts