Guest Bishke Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 bre ljudi kako je bilo???? Sudeci po onom sto sam tamo video bilo je sjajno ! Mnogo lepih i nasmejanih ljudi Quote
Angele Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 chula sam se sa drugarom koji je bio tamo za vreme nastupa, malo sam slushala shta se dogadja, vishe sam stekla utisak o atmosferi nego bilo shta drugo.... a bash bezveze, ishlo mi se... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Stigao je vožd!!! http://www.yumetal.net/forum/index.php?showuser=8726 Quote
Apeiron Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Sudeci po onom sto sam tamo video bilo je sjajno ! Mnogo lepih i nasmejanih ljudi Dobro dosao gazda! Paz' sad ispod, boys and girls: Quote
Divlji Tigar Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Slike su super. Nadam se da ce uskoro biti neka svirka u BGu. Welcome Bishke! Quote
Guest Bishke Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Čekaj, jel bilo klavijatura? Metallci svih zemalja UJEDINITE SE !!!!! Cao Boro, nisu bile klavijature Orguljas je uzeo neplaceno!!! Quote
Guest Bishke Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Čekaj, jel bilo klavijatura? Metallci svih zemalja UJEDINITE SE !!!!! Cao Boro, nisu bile klavijature Orguljas je uzeo neplaceno!!! Quote
Vlaja Buraz Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Metalci? Biške, ne otkrivaj nam položaj. Quote
Guest Bishke Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Veliki pozdrav Apeiron.eto ja video svetlo pa reko da navratim .Sta ima kod vas sta se radi na estradi.Svirka je bila dobra sto neznaci da ce biti jos bolja kad dodjemo kod vas nadam se ovog leta! Quote
Guest Bishke Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Metalci? Biške, ne otkrivaj nam položaj. Ja se izvinjavam nisam znao da je ovde tako opasno evo i cucim za svaki slucaj Quote
Apeiron Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Veliki pozdrav Apeiron.eto ja video svetlo pa reko da navratim .Sta ima kod vas sta se radi na estradi.Svirka je bila dobra sto neznaci da ce biti jos bolja kad dodjemo kod vas nadam se ovog leta! Treba poraditi na tom dolasku tokom leta obavezno Nego, Horror Piknik je kult! Quote
Nenja Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 ...morala sam ovo da kopiram "Moćni metal zvuci se šire sa zvučnika, i sve to tako lepo ide, dok ne počne pevanje. A pevanje je - čisto narodnjačko (???). I to od onih gadnijih muških dubokih narodnjačkih vokala, poznatih kao "džigeraši". Katastrofa!!! Trebalo mi je dosta vremena da se priviknem na taj gadni glas, u početku me i glava bolela, ali muzika ispod me terala da slušam dalje i dalje... A ispod se i te kako imalo šta čuti - gitarista "razvaljuje" gitaru (Saša Friš), stil sviranja bi bio najbolje opisan sa dve reči - John Petrucci. Da, zvuk gitare, solaže, sve je na tragu jednog od najboljih metal gitarista, slavnog John "Dream Theater" Petrucci-a. Ritmovi su savršeni, strukture pesama, sam kvalitet izvođenja istih na veoma zavidnom nivou. Ali sve to biva prekriveno glasom koji ruši zidove, i koji vas tera da odmah zaustavite kasetu. A opet, čim on zašuti, ovi ispod dođu do izražaja - prvo što se zapitate je: pa ovi nisu normalni. Šta im je ovo trebalo? To se i ja stalno pitam." Quote
Vlaja Buraz Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Jel to Brko pisao? Kako taj čovjek nema sluha za kompoziciju, P.S. Biške, pod sto. Posebno ako si već ispod zaštekao kakvu pjevaljku. Quote
Apeiron Posted June 27, 2006 Author Report Posted June 27, 2006 Jel to Brko pisao? Kako taj čovjek nema sluha za kompoziciju, Ne seri, znas ti napamet tu recenziju odavno Quote
Guest Bishke Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Treba poraditi na tom dolasku tokom leta obavezno Nego, Horror Piknik je kult! Pesma se zove horror strah uzas kraj ,od naseg druga majkica pa sam pripomogo.Trebalo bi da cujete njegova dela a bogami ima ih 1 mp3. Snimali smo cak i neke Filmove kratko metrazne,dobices sve na cd-u pa deli dalje (naravno kad se vidimo) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 "...tandara-tandara-tupa-tupa. Seremo vam se u muziku!" Quote
Nenja Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Prvi put sam cula PD na CD-u emisije ALARM, bend PUT KOJIM SE DJERE IDE mi je takodjer paznju skrenuo, da i LOSPropeleros Quote
Guest Bishke Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Prvi put sam cula PD na CD-u emisije ALARM, bend PUT KOJIM SE DJERE IDE mi je takodjer paznju skrenuo, da i LOSPropeleros Kakvo je ovo drustvo mrtvih pesnika! gde ste ljudi ? Quote
Nenja Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Kakvo je ovo drustvo mrtvih pesnika! gde ste ljudi ? Quote
Gosn Bandar Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Trebalo je i ja da sviram drugu gitaru na spotu, ali sam bio u nekoj guzvi taj dan... Da, Biske svira bass a bubnjar ja Stavra iz Anatheme, tj ponovo svira i u Ritmu Nereda. Pevac i gitarista je jedan nas drugar... BTW, u pitanju je zajebancija a ne ozbiljno '80s Trashiranje Zdravo Metalci Ovde idejni tvorac i stvaralac" HORROR PIKNIKA " Gosn Alfa Romeo vidim da te je strah da pomenes moje ime...i bolje ...imao bi nocne more BUUUAHAHAHAHAHA!!!!! btw. HORROR PIKNIK uopste nije zajebancija nemoj da kvaris opsti ugodjaj !!! Quote
Pero Defformero Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 btw. HORROR PIKNIK uopste nije zajebancija nemoj da kvaris opsti ugodjaj !!! Dobro je sto sam bio zauzet... Quote
darijus Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 ...morala sam ovo da kopiram "Moćni metal zvuci se šire sa zvučnika, i sve to tako lepo ide, dok ne počne pevanje. A pevanje je - čisto narodnjačko (???). I to od onih gadnijih muških dubokih narodnjačkih vokala, poznatih kao "džigeraši". Katastrofa!!! Trebalo mi je dosta vremena da se priviknem na taj gadni glas, u početku me i glava bolela, ali muzika ispod me terala da slušam dalje i dalje... A ispod se i te kako imalo šta čuti - gitarista "razvaljuje" gitaru (Saša Friš), stil sviranja bi bio najbolje opisan sa dve reči - John Petrucci. Da, zvuk gitare, solaže, sve je na tragu jednog od najboljih metal gitarista, slavnog John "Dream Theater" Petrucci-a. Ritmovi su savršeni, strukture pesama, sam kvalitet izvođenja istih na veoma zavidnom nivou. ja bih te najlepse molio da ne vredjas saleta... petrucavi je shaban. sale je bog. bitna razlika. ... Quote
Recommended Posts