danijel_sh Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) ljudi jel zna neko da li ce *sutra (dakle 3. jul) pero defformero imati svirku u bg-u??? cuo sam glasine da ce doci,ali opet nisam nikoga nasao da mi potvrdi... please,ako neko nesto zna,neka postuje ili salje na priv! hvala unapred. Edited July 2, 2006 by danijel_sh Quote
Vlaja Buraz Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Munje i gromovi, mislim da bi bilo najavljeno... Sem ako se nije pojavio LAŽNI PERO DEFFORMERO. Quote
danijel_sh Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 ma nadam se da su samo glasine... stvarno ne bih voleo to da propustim... by the way,jel imaju oni neki official site? Quote
Pero Defformero Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ne brinite, PA VI BI OVDE PRVI ZNALI DA MI SVIRAMO NEGDE Ovih dana (bolje reci-noci ) smo u studiu, zavrsavamo pesme za promo-CD, tako da nema svirki... Sajt se postavlja cim prodje EXIT!!! BTW, ako neko misli da ide na gore pomenuti zbog RITMA NEREDA, neka to slobodno zaboravi... NECE SVIRATI. Reklama, plakati??? Organizatori bezobrazno koriste njihovo IME Detalje proverite na Ritmovom sajtu... p.s.-Boban himself radi na "ulickavanju" loga P.D.-a Quote
Nenja Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 ja bih te najlepse molio da ne vredjas saleta... petrucavi je shaban. sale je bog. bitna razlika. ... Pa ovo je otkrovenje "Sale-BOG" Quote
Pero Defformero Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Hvala Vam Ljudi, al' nemojte preterivati... Ipak su "Images And Words" i "Awake" remek dela progresiv metala Pozdravljam Zaki-a & Crew: MAJICE SU EXTRA Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Kako nabaviti PD majicu koju je nosio Biske na ovom zadnjem cert-u? Mislim, ne mora bas ta ista ... Quote
Zaki Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Sale, hvala za pohvale u vezi majica. Trudili smo se da logo zadrzi originalan izgled - kao na kaseti. Pozdrav od Zakija i Dimeta! Quote
Alex de Large Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 evo da se i ja dokopam neta. super svirka u brvnari! ona pesma 'zalim draga ispalo je sranje' ima da bidne mega-hit Quote
Divlji Tigar Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 evo da se i ja dokopam neta. super svirka u brvnari! ona pesma 'zalim draga ispalo je sranje' ima da bidne mega-hit Naravno, da ce da bidne hit. Quote
Divlji Tigar Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Sle kada ce izaci singl i kada ce sajt proraditi? Quote
Pero Defformero Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Promo-CD nece ici u zvanicnu prodaju, vec se snima za potrebe pronalazenja izdavaca (kojeg verovatno vec imamo ), sponzora, za radio stanice i sta pretekne-za prijatelje i fanove Piraterija ce u ovom slucaju biti dozvoljena... Do kraja ove nedelje bi trebalo da smiksamo pesme, pa se bacam na izradu sajta! Nadam se da cemo ga postaviti u narednih mesec dana Boban (Ritam Nereda) mi je uradio nekoliko idejnih resenja za logo, a jedan mi se jako dopada, tako da mislim da cemo ga i zadrzati! Znam da vam se svima svidja stari (i meni!), al' niko od vas ne bi bio srecan da skonta da neko drugi koristi VASE IDEJE... Sorry "Stari Logo", vreme ti je za penziju Quote
Pero Defformero Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) Hvala svima koji su bili u "Brvnari" na svirci, stvarno mi je bilo EXTRA SVIRATI ZA VAS Edited July 12, 2006 by Pero Defformero Quote
Divlji Tigar Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 (edited) Sale da li mozda imas snimak zadnjeg koncerta iz "Brvnare"? Edited July 12, 2006 by Wild_Tigar Quote
Divlji Tigar Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Da li bi mogao da mi posaljes jedan primerak? Posto sam bio sprecen da dodjem a bas me zanima kako je bilo? Quote
Divlji Tigar Posted July 13, 2006 Report Posted July 13, 2006 Juce sam nabavi taj bolesni album tj "Nazovi drugi album" ili "Napalm Nitro Turbo Disko" super je, kao i "New Now" i tri koncerta: Pero Defformero - Live 15.4.2005 Pero Defformero - Live Brvnara 2004. Pero Defformero - Live Hard Rock Club 2.4.2005. Stvarno extra. Quote
Pero Defformero Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Drago mi je da ti se dopada nas "doprinos" heavy metal-u Mislim da ni ja nemam vise sve te snimke, moracu da proverim... Quote
Divlji Tigar Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Drago mi je da ti se dopada nas "doprinos" heavy metal-u Mislim da ni ja nemam vise sve te snimke, moracu da proverim... Ja sam mislio na ovaj zadnji koncert, taj mi fali. Quote
Pero Defformero Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Znam, skontao sam... Smislicemo da ga nekako dobijes Quote
Osmi Putnik Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 (edited) Momci,vi naginjete babu...Najiskrenije volim taj vas fazon i radije slusam vas nego Dream iz prostog razloga sto se bolji po meni i slushljiviji i za razliku od njih,imate PESMU,super je slusati Dream i reci vidi kako dobro prashe,ali slusati ih zbog pesama je budalashtina,ali vi...Bombona Dosli smo do kraja puta nase ljubavi,srushila si moje snoveeeeeeeeeeeeee,sto me ostavi Senke daces mi sve sto ima posto imam samo prvi album...pozdrav momci P.S. Imate mnogo dobrog gitaristu!!! Edited July 15, 2006 by Osmi Putnik Quote
Divlji Tigar Posted July 15, 2006 Report Posted July 15, 2006 Momci,vi naginjete babu...Najiskrenije volim taj vas fazon i radije slusam vas nego Dream iz prostog razloga sto se bolji po meni i slushljiviji i za razliku od njih,imate PESMU,super je slusati Dream i reci vidi kako dobro prashe,ali slusati ih zbog pesama je budalashtina,ali vi...Bombona Dosli smo do kraja puta nase ljubavi,srushila si moje snoveeeeeeeeeeeeee,sto me ostavi Senke daces mi sve sto ima posto imam samo prvi album...pozdrav momci P.S. Imate mnogo dobrog gitaristu!!! Nema problema narezacu ti sve: DVD Koji ja imam sadrzi sledece KVLTOVE I Kvlt u zvuke -Pero Defformero I (1995) -Pero Defformero II ("Nazovi drugi album" ili "Napalm Nitro Turbo Disko") 1997 -New Now (1998) II Kvltu u videu Pero Defformero - Live 15.4.2005 Pero Defformero - Live Brvnara 2004. Pero Defformero - Live Hard Rock Club 2.4.2005. III Kvltu u slikama Imas par slika sa koncerta VAZNO SAOPSTENJE: OVO JE SAMO ZA HC FANOVE!!! Quote
Pero Defformero Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Momci,vi naginjete babu...Najiskrenije volim taj vas fazon i radije slusam vas nego Dream iz prostog razloga sto se bolji po meni i slushljiviji i za razliku od njih,imate PESMU,super je slusati Dream i reci vidi kako dobro prashe,ali slusati ih zbog pesama je budalashtina,ali vi...Bombona P.S. Imate mnogo dobrog gitaristu!!! HVALA PUNO NA LEPIM RECIMA Sto se tice mog sviranja, bilo bi bolje kada bih stigao da vezbam Ne proseravam se... STVARNO NE VEZBAM OD '97god. Uzmem gitaru u u ruke u proseku 15-tak minuta dnevno Tuga... Kolege Muzicari, nemojte to NIKADA da dozvolite sebi Quote
Recommended Posts