Apeiron Posted July 16, 2006 Author Report Posted July 16, 2006 Nema problema narezacu ti sve: DVD Koji ja imam sadrzi sledece KVLTOVE I Kvlt u zvuke -Pero Defformero I (1995) -Pero Defformero II ("Nazovi drugi album" ili "Napalm Nitro Turbo Disko") 1997 -New Now (1998) II Kvltu u videu Pero Defformero - Live 15.4.2005 Pero Defformero - Live Brvnara 2004. Pero Defformero - Live Hard Rock Club 2.4.2005. III Kvltu u slikama Imas par slika sa koncerta VAZNO SAOPSTENJE: OVO JE SAMO ZA HC FANOVE!!! Vidim, disk koji sam ja spravio savrseno se siri po sceni. Ko zna kako je do tebe dospeo Quote
Feniks . Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Vidim, disk koji sam ja spravio savrseno se siri po sceni. Ko zna kako je do tebe dospeo Kako bi ja dosao do CD Deformera? Quote
Divlji Tigar Posted July 16, 2006 Report Posted July 16, 2006 Vidim, disk koji sam ja spravio savrseno se siri po sceni. Ko zna kako je do tebe dospeo Prosledio mi ga je Marko, Mon_a[MOR]e. Quote
Apeiron Posted July 16, 2006 Author Report Posted July 16, 2006 Kako bi ja dosao do CD Deformera? Pa evo, imas ljude ovuda koji imaju disk, dogovori se sa nekim da ti posalje. Stavio sam to na jedan DVD, tri koncerta u divx-u, albume i slike... ostalo prostora, pa cu dodati i ovaj cetvrti iz NS Time-a... Ali ipak ce kruna svega toga biti kad momci izadju iz studija sa novim snimkom Quote
Zaki Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Alo momci, kako ide priprema promo CD-a? Hoce biti uskoro gotov? Quote
Pero Defformero Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Pozdrav Zaki Zbog obaveza ne stizem redovno da idem u studio, pa stoga i miksanje jos nije gotovo (ali je pri kraju )! Boze zdravlja, pa ce do kraja nedelje biti zavrseno... Quote
Divlji Tigar Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Pozdrav Zaki Zbog obaveza ne stizem redovno da idem u studio, pa stoga i miksanje jos nije gotovo (ali je pri kraju )! Boze zdravlja, pa ce do kraja nedelje biti zavrseno... Konacno!!! Quote
Guest maxx Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Kada ce biti neka svirka i hoceli uopste biti ovog leta? Quote
Azizam Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Yo, vr' jedva čekam drugi album, nešto sam se ovih dana navukla na first album lol... Quote
Pero Defformero Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 POOOOOOOOOOOZDRAV !!! Ja kao i obicno u guzvi, pa ne stizem da se javim... Konacno smo zavrsili promo-demo-cd sa 4 pesme Dao sam radne snimke drugaru da ih edit-uje, pa cemo ih zapakovati u neki omot, i to je to. Ostalo ce reci fanovi, izdavac i eventualno sponzori Ja licno nisam 100% zadovoljan rezultatima, a i ko bi bio, posto smo sve radili navrat na nos Ima tu nekih propusta, cucete i sami... Za finalni snimak, tj. zvanicni CD, ima da bude do koske Sto se tice svirki, cooliramo ovaj mesec, malo more i uzivancija, ali bi trebalo da zagrmimo u NS-u uskoro. O cemu se radi: 25 i 26.08. odrzava se neki mini festival u novosadskom prostoru "Podijum", a nas "zadatak" je da "zatvorimo" taj party (subota 26.08.) svojim nastupom Javicu detalje... Quote
Alex de Large Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 zatvoricemo mi taj party nego, kad ce taj promo u opticaj? kako da se moje prljave ruke dokopaju toga? Quote
Zaki Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Sale, gladni smo koncerata! Nadam se samo da ce 26. biti lepo vreme, pa da cemo moci da uzivamo u vasim bravurama na sceni... Quote
Pero Defformero Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 (edited) Pozdrav svima Upravo su mi javili novosti vezane za svirku u "Podijumu": Svirka je 28 i 29.08., a mi nastupamo u utorak-druge veceri Obecavam da cu narezati 10-tak Promo-CDa za svirku, te cu ih u zdravlju i veselju podeliti p.s.-dalje umnozavanje i distribuciju ostavljam vama... Edited August 9, 2006 by Pero Defformero Quote
darijus Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Pozdrav svima Upravo su mi javili novosti vezane za svirku u "Podijumu": Svirka je 28 i 29.08., a mi nastupamo u utorak-druge veceri Obecavam da cu narezati 10-tak Promo-CDa za svirku, te cu ih u zdravlju i veselju podeliti p.s.-dalje umnozavanje i distribuciju ostavljam vama... a mogli bi i da angazujete nekog da uploaduje mp3-jke negde... pa da skidamo i mi koji ne mozemo do ns-a... ne secam se kad sam nekog ovako molio za muziku... ono jebote... Quote
Pero Defformero Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Moci ce sve da se skida sa sajta... samo da ga postavimo vec jednom Ja se vracam sa mora 3-4 dana pre svirke, a posle toga je sajt na redu JOS SAMO MALO STRPLJENJA LJUDI Quote
Dowla Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Sale gde se Podijum nalazi? link za download http://www.soundlift.com/pero Quote
darijus Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 (edited) Sale gde se Podijum nalazi? link za download http://www.soundlift.com/pero taj ocajni rip sa trake imam i ja... mislio sam na neki "malko" kvalitetniji snimak... hvala u svakom slucaju... Edited August 9, 2006 by darijus Quote
Alex de Large Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Pozdrav svima Upravo su mi javili novosti vezane za svirku u "Podijumu": Svirka je 28 i 29.08., a mi nastupamo u utorak-druge veceri Obecavam da cu narezati 10-tak Promo-CDa za svirku, te cu ih u zdravlju i veselju podeliti p.s.-dalje umnozavanje i distribuciju ostavljam vama... car si double pleasure- svirka i promo Quote
medjutim Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Sta bi sa albumom i novim svirkama? Quote
Vlaja Buraz Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 A taman sam mislio uzeti mejl od Lakija da javim da smo kranje iznevjerili kad se MUmetal vazdiže... Stoga, ovdje mogu reći da smo krajnje iznevjerili. Inače, šta se dešava? Što se tiče weba, možda za početak da se proširite na myspace... Quote
darijus Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Što se tiče weba, možda za početak da se proširite na myspace... a neeeeeeeeeee... ...to je tako ne-kool... Quote
Spastic Ink Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 moze li neko da postuje album na rapidshare ili megaupload? Quote
Vlaja Buraz Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ja bih mogao ali na sexuploader.com. Quote
Recommended Posts