Osmi Putnik Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ako postoji 2 album,voleo bih da ga dobijem shto pre,nadam se da ste zadrzali isti smek od pre 13-ak godina!!!Sve najbolje,neka neko napise spisak clanova...pozdrav Quote
Vlaja Buraz Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Provjerite prošlu stranu, imate link. A ne znam da li ste čuli da je piraterija nelegalna, taj mp3 i to. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Boro, jel imas ovaj novi EP Defformera? Quote
Guest Slash__ Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Možda sam malo van toka stvari jer nisam čuo ništa ali kada će sledeća svirka blizu Novog Sada.Trebao sam da idem u Temerin da gledam Defformera ali....GSP. Quote
Vangelis Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 A jel bi mogao neko ovde da ostavi posto kada pero ima sledecu svirku jer cu stvarn popizdeti neznajuci za njihove svirke a iz jebenog Novog Sada sam. Ajde molim vas obavestite me o buducim svirkama ovog benda Quote
Vlaja Buraz Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Laki, daj javi Saletu da se forum vazdigao. Quote
Pero Defformero Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 OJHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Gde ste ljudi, sta ima? Kod nas opsti raspad sistema: -Mire pretrpan obavezama oko deteta, Nereda, posla, te nema vremena da svira sa Perom Uvezbavamo zamenu -Sloba dao otkaz na poslu, svira sa jos dva benda, zaradjuje pare za zivot pa ovih dana ni on nema vremena da svira sa Perom Ovo govorim jer smo trebali da sviramo 19.10. u "BRVNARI" na "Guitar Night" veceri... Shodno tome cu svirati sa novim bendom: "Blues Defformeros" Biske svira bubanj, ja gitaru, Srle (BluesHammer) gitaru, Mihajlo (BluesHammer) bass i Bob (BluesHammer) peva. Sviracemo par stvari (posto ima vise bendova), uglavnom starijeg repertoara, npr ZZ TOP, THIN LIZZY, AC/DC i jos neke... Treba za dan-dva da mi drugar vrati blago editovan snimak DEFFORMERA, budzimo omot i shaljem ga busom Lakiju ili Boru, pa vi krivotvorite dalje... Long Live Banjalucki Cevap Quote
Apeiron Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 Uh, steta za postavu... Mire se tu idealno uklapao... Valjda se to sredi vremenom, ako ste prebrodili 10 i vise godina, mozete jos 10 majku mu A fanova je sve vise Kad uzmognes, javi za snimak, pa da se dogovorimo oko detalja glede preuzimanja istog Quote
Pero Defformero Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 (edited) Mire bi trebalo da bude samo privremeno odsutan, tj. dok mu ne prodje guzva sa Ritmom, a posle po starom... valjda Na kraju krajeva, jedino sam ja originalni clan benda U prevodu: Niko nije nezamenljiv Edited October 14, 2006 by Pero Defformero Quote
Vlaja Buraz Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 (edited) Nije mi nimalo lako dok čitam ovo. Elem, blago editovan snimak DEFFORMERA Ovo se odnosi na audio - novi album, poslednji studijski materijal za projekat? (Htjedoh pitati da li je studijski rad završen.) I da, hoćemo Blues Defformeros DVD iz Brvnare, jer, na kraju krajeva, AC/DC je Lakijev omiljeni bend. Edited October 15, 2006 by Boro Quote
Zaki Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Pa jel onda sigurno u cetvrak ta svirka u Brvnari? Quote
Alex de Large Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 pa mogli bi i navratiti na tu feshtu u brvnari. jel to sigurno? a mogao bi i neki CD da padne u chetvrtak... Quote
Pero Defformero Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Svirka je 100% u cetvrtak 19-og, samo sto ja nemam pojma u kojoj postavi cemo svirati i sta... Nije ni bitno, bice dobrog zezanja Da napomenem, Pero Defformero NECE svirati te veceri, posto ce Biske sedeti za bubnjem, Legija svira bass (verovatno Miretova zamena, ali samo kada ga puste na vikend ) i ja sviram gitaru i pokusavam da pevam Quote
Zaki Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Sale, a ko ce jos svirati veceras u Brvnari? Quote
Pero Defformero Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Nemam pojma Ko se bude zatekao tamo i bude raspolozen za svirku Kontam da ce to biti mala zabava za muzicare, jam-session, nista posebno... Ako imas auto i dosadno ti je veceras, naidji sa ekipom Ponavljam: "Guitar Night" je neobavezno druzenje Quote
Zaki Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Na Guitar night-u je bilo ekstra. Ko nije bio moze samo da zali. Svirka je pocela u 21.30 h. Ja sam otisao u 1h, a bendovi su jos przili. Tu je bilo i hard-rocka i rock'n'rola i bluza i kantrija. Sviralo je 7-8 bendova. Quote
krofnica Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Imate novog fana...cale se potpuno odusevio...Samo nastavite tako, bas su orginalne pesme ZzoP Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Jel ima neko EP? kriziram ... Quote
Pero Defformero Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Dajte mi jos par dana... Quote
Recommended Posts