Pero Defformero Posted December 31, 2006 Report Posted December 31, 2006 Pogledao. Pogledao i MySpace. Dopada mi se! Malo te "kolje" horoskopski znak, ali nisam ni ja puno bolji. Jedino bi mi bilo cudno ako bi mene uvrstila pod svoj "Treci Postulat"... Quote
Pero Defformero Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Za sve zainteresovane: http://www.myspace.com/perodefformeroklan Stranica se radi lagano, tako da ce biti jos dooostaaa izmena... Quote
Dowla Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Niste naveli Nedju Kostica medju uzorima Quote
darijus Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 pa dobro vise jebo mater... kako da dodjem do tog novog cedeja...??? oce kacis nesto po net...il' da dolazim sa bandu pred vrata...??? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 (edited) Preslusava se materijal Sale, ulepsao si mi dan!!! edit: Kakav shredfest ova Gothica Lepotica Edited January 2, 2007 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
darijus Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 (edited) Preslusava se materijal Sale, ulepsao si mi dan!!! mrzim te. Edited January 2, 2007 by darijus Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 2, 2007 Report Posted January 2, 2007 Pa pesme su na myspace-u Quote
darijus Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) e' date='3. 1. 2007, 00:59' post='1265757'] Pa pesme su na myspace-u pa slusam i ja to... ali tamo je cini mi se samo 64kbs ili tako nesto... nesto se ne kapira majspejs sa mojim zvucnicima... edit. a ne mogu da ih skinem...error-ishe mi operu...iz nepoznatog razloga... mozda zato sto nisam uclanjen...??? Edited January 3, 2007 by darijus Quote
Vlaja Buraz Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Za sve zainteresovane: http://www.myspace.com/perodefformeroklan REWD STUART Uh, prošireni aranžmani su totalno art-rock momenat, a Biške je ruralniji nego ikad. Quote
Pero Defformero Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 @Marko, Mon_a[MOR]e Ja bas "zino" da mu kazem za MySpace! @Vlajko Nedjo je Car! Bisketova greska sto ga nema na listi-ISPRAVICEMO Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Biske je samo trebao da bude malo glasniji, da ne kazem "grlatiji" Jebeno vrhunski Quote
Vlaja Buraz Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Jok, ovo je kulturan folk vokal. Quote
Pero Defformero Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Ovo nam je Demo snimak, za izdavace i ostalo... Primeticete da nema cuvenog "zenskog" back vocal-a u pesmama. Bice to sve jos bolje za zvanicno izdanje, a u medjuvremenu uzivajte bar malo i u ovome. U svakom slucaju, mnogo mi je drago da su prve reakcije pozitivne: HVALA VAM PUNO!!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Ako sam se malo razocarao kad sam nabavio "Napalm, nitro...", nakon slusanja ovih pesama na space-u nemam nikakvih sumnji u kvalitet novog albuma Gothica Lepotica je skroz u rangu starih stvari Quote
Pero Defformero Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 "Napalm, nitro,..." je nista drugo nego moje izivljavanje na kompu i sempleru. Jedina dobra strana tog nazovi albuma je (osim oslobodjene frustracije ) i par ok ideja koje su kasnije pronasle svoje pravo mesto u Defformero opusu. Quote
darijus Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) "sto si vise mrtva" je stvarno keva pesma(iako sam je cuo jos pre godinu i po...uzivo...)...evo loop-ujem je 20-ti put... lirike pre svega... ucinicu sve da ljudi cuju za pesme... to preporucujem i svim ostalim posetiocima teme...(kao da to vec ne rade... ) Edited January 3, 2007 by darijus Quote
Vlaja Buraz Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Samo reklamiram potpis. Sad odoh obići sve teme na "Heavy" podforumu. Quote
Shamandalie Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Lepa vam je stranica, ali imate nesto malo prijatelja... Quote
RNA Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Mogao bi neko da od fanova koji idu na svirke da me obavesti putem pp-a kad bude sledeca, da odem i ja konacno videti taj kult. Edited January 3, 2007 by RNA Quote
Shamandalie Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 I mene takodje, jer i ja moram konacno taj kult da vidim! Slusala sam pesme sa my spacea, bas su TROO AGRO. Quote
Apeiron Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 Pa ono, svi koncerti budu na ovoj temi najavljeni, samo je kontrolisite s'vremena na vreme, ima svasta toga da se vidi Nego, slusam pesme na MySpace-u - EXTRA!!! I u ovoj preteranoj kompresiji, nagovestavaju ono sto sam i ocekivao - jedan od najboljih domacih demo snimaka svih vremena Dajte ljudi, Sale, svega vam, zavrsite taj album do kraja, da imamo najbolji srpski album ikad! Ako trebaju pare za studio, skupimo se ovde na temi, ovo pravih fanova sto ima, i podelimo troskove! Ja sam prvi spreman dati svoj deo Quote
Alex de Large Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 ove dve nove pjesme su totalna bolest (shto je dobro ). onaj rammstein fazon u 'zalim draga...' porcelanishen %TWT$%t GENIJALNO btw. lepe (i pijane) slichice sa svirke SRECNA NOVA GODINA SVIMA Quote
Pero Defformero Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 @Simona Ventura Malo prijatelja? Pa ko bi normalan s ovakvima da se druzi?!? Ali... Rado bi smo videli vasu cenjenu fotografiju medju Frendzerima P.D.-a @Apeiron Laki, stvarno si ljudina!!! Ti si jedan od glavnih pokretackih snaga naseg rada u poslednjih 2-3god... za slucaj da nisi znao! Naravno, tu su i svi dobri ljudi koji posecuju nase "igranke"... like JackTheRiffer Quote
Shamandalie Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Evo dodala sam vas, a verujem da ce to uciniti i kolega Apeiron. Quote
Recommended Posts