Apeiron Posted January 3, 2007 Author Report Posted January 3, 2007 (edited) @Apeiron Laki, stvarno si ljudina!!! Ti si jedan od glavnih pokretackih snaga naseg rada u poslednjih 2-3god... za slucaj da nisi znao! Hvala MNOGO na ovim recima (evo suze mi krecu od srece )!!! Vi ste i kao muzicari i kao ljudi zasluzili svu podrsku, i drago mi je da postojite, zivot na ovim prostorima interesantniji je zbog ljudi kao sto ste vi Stavio sam vest o novim pesmama na Serbian-Metal.org, sto vise ljudi da cuje za to, to bolje. @ Simona Ventura - Pero Defformero ce se i te kako naci na Interfector MySpace stranici medju prijateljima Iz Novog Sada samo Defformero i CKM Edited January 3, 2007 by Apeiron Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Prvo Biske da se nakani da odobri add requestove Quote
Divlji Tigar Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Skinuo sam sa neta sve pesme. Fenomenalno. Gothica lepotica, nisam se ovako odusevo jos od juna, kada sam prvi put cuo "Pokolgép". Ti si lepa kao neki cvet, al kako si usla u taj metal svet Edited January 3, 2007 by Wild_Tigar Quote
Vangelis Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 (edited) Ljudi, jel to sve sto se tice novog albuma, mislim, samo ove 2 pesme da se skinu, ili negde ima jos? Mislim...ja bih jos ako nije problem haha Elem, obavestavajte za svirke, eto, i Temerin propustih i pocinjem da se pitam da li cu vas IKADA videti uzivo? A da, ko svira klavijature? To me interesuje JAKO Edited January 3, 2007 by Vangel|s Quote
Pero Defformero Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Pa sve cetiri su nove: "Dosli smo do kraja puta..." i "Silvana" su takodje frisko( ) snimljene! Orgulju je stisko Nemus (idi na str.29, imas slike iz studija). Po ko zna koji put, ovo je samo Demo snimak, mini presek naseg rada (staro/novo) koji treba da posluzi potencijalnim izdavacima da (ako je ikako moguce) shvate sta mi sviramo... Quote
Zaki Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Skinuh pesme. VRH! Album ce biti bomba, sigurno. Izdavaci bi trebali da se biju oko materijala... Nego, bilo je reci da ce na tom promo cd-u biti i neki spotovi? Jel su oni snimljeni? Quote
Vangelis Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 A pa ne, ja znam za Silvanu i za Dosli smo do kraja puta sa prvog albuma onog starog, al nisam znao da su snimljene opeth Quote
Alex de Large Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Nego, bilo je reci da ce na tom promo cd-u biti i neki spotovi? Jel su oni snimljeni? moram pogledati na kompu...ja ga samo pustijo na cd playeru Quote
Dowla Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Kako oni koji nisu registrovani na myspace-u da skinu pesme? Quote
Vlaja Buraz Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Ne moraš biti registrovan, imaš na MySpace playeru dugmić "download" za svaku od pjesama. A, sva sreća pa si iz Novog Sada, nahvataj Bišketa kad se bude vraćao iz kupovine, pomozi mu oko cekera, možda te počasti diskom. Quote
Dowla Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 Pokusao sam da skinem preko myspace,ali mi izbaci da link ne postoji. Nije ti losa ideja da starujem Bisketa negde u gradu Quote
Vlaja Buraz Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 E, desilo se i meni to koji put, da javlja kao da link ne postoji, ali sam na kraju skinuo sve. MySpace se malo gubi ponekad, zbog opterećenja. Quote
Spastic Ink Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Pozdrav Kraljevi ! Moracu negde postaviti link za jednu pesmu. U pitanju je pesma od Minele !?!! Tekst ide ovako"Ti propadas jer se drogiras..i ona kap iz oka sto tece kad si drogiran..." To je najbrutalniji folk koji sam u zivotu cuo. To se mora cuti Nadam se da mi radi upload. Quote
Alex de Large Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 moram pogledati na kompu...ja ga samo pustijo na cd playeru nema spotova, ima 'samo' demo Quote
Atheist Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 aj neka neko zapakuje i baci na rapljidshare Quote
sheeeenk Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 готица лепотица им је најбоља пјесма до сад. вокал је доста бољи већ у старим пјесмама. одо' сад да поскидам остале! Quote
Dowla Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Uspeo sam da skinem pesme... "Gothica" je hit na prvu loptu, "Zalim draga" je dosta dobar progressive Kod novih verzije "Silvane" i "Dosli smo do kraja puta" mislim da je trebalo da Bisketov vokal bude glasniji. Quote
medjutim Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Ovo mnogo razbiva. Steta sto nema zenskih vokala, ali i ovako je vec super. "Sto si vise mrtva" me je odusevila jos kad sam je uco uzivo, i super je i u studijskoj verziji.. Momci, samo napred, znate dobro sta je sledeci korak, da konacno bude metal koncert u trenerkama i u Beogradu.. Quote
Pero Defformero Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 Imamo punooo veeelikih planova za ovu godinu! Pre BG-a cemo dosta manjih svirki, onako za zagrevanje... Jedna je vec (verovatno & tradicionalno ) 19.01. u "Brvnari"! Svi Hodocasnici su dobrodosli!!! E Boro, ova ti je extra, Kralj si... Laki, sorry na kasnjenju sa poklonom. Poslao sam ti sms cestitku, ali mi nisi odgovorio, pa pojma nemam da li si je dobio? Quote
Draža Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 E ljudi super je ova goticarka, narocito zadnji deo Quote
Apeiron Posted January 8, 2007 Author Report Posted January 8, 2007 Laki, sorry na kasnjenju sa poklonom. Poslao sam ti sms cestitku, ali mi nisi odgovorio, pa pojma nemam da li si je dobio? Dobio sam sms, THANKS! Ne odgovorih, potrosio kredit za novu god. Nema problema za disk, kad stignes, samo javi dan ranije, da ne odem van BL ili nesto tako. Quote
Shamandalie Posted January 8, 2007 Report Posted January 8, 2007 (edited) Jedna je vec (verovatno & tradicionalno ) 19.01. u "Brvnari"! Svi Hodocasnici su dobrodosli!!! A koji je to dan? Ako je neki petak, onda ok mogu da se iskombinujem da dodjem konacno, a ako je subota, onda opet moram da trazim zamenu na poslu...jaoj PS. da, sta bi za taj promo? Edited January 8, 2007 by Simona Ventura Quote
Pero Defformero Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 (edited) @Simona Ventura Svirka je u petak 19-og! Ovaj put nemas izgovor. Stoga ces CD dobiti LICNO & PERSONALNO kad se (konacno) pojavis na gore pomenutom spektaklu! @Apeiron Jashta Brate! Edited January 9, 2007 by Pero Defformero Quote
Shamandalie Posted January 9, 2007 Report Posted January 9, 2007 E super! Dakle da vec planiram dolazak....Hvala puno na informacijama, ako odem pre kraja nemojte mi zameriti, jer ja ipak preferiram one Vikinge ali cu se truditi da vas maksimalno ispostujem! Quote
Recommended Posts