veliki brat bishke Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Zaboravio lozinku i sve ostalo ... Quote
Apeiron Posted January 21, 2007 Author Report Posted January 21, 2007 A ko je od ove BG ekipe dosao u posed promo diska, da ga ukradem sutra na ili pre Evergreya? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Verovatno niko Jbg, nije mi bio neki prioritet da zamenim ovih 96kbps Quote
veliki brat bishke Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 A ko je od ove BG ekipe dosao u posed promo diska, da ga ukradem sutra na ili pre Evergreya? Netreba vam cd promo skinite sa myspace perodefformeroklan tu se nalaze te promo kompozicije Quote
Shamandalie Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 A ko je od ove BG ekipe dosao u posed promo diska, da ga ukradem sutra na ili pre Evergreya? Nisam bila prijatelju, a oni ga nisu ni poneli na svirku, a jos da bude smesnije, bila sam sinoc u njihovom gradu, ali nisam uspela da ih iskontaktiram i uzmem taj promo, jer me umor totalno bio savladao. Vidimo se sutra uvece! Quote
veliki brat bishke Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Sta reci a neslagati provod je bio dobar bilo je lepog sveta ,a ko nije doshao dobija minus t.j zuti karton! Quote
Divlji Tigar Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Mogla bi bude i neka svirka u Beogradu, u skorije vreme. Quote
Shamandalie Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 E stvarno biste mogli da napravite neku svirku u BG, ovde su ljudi željni da vas vide. Inače, istina je sve što je gore napisano, iz prve ruke sam saznala da je svirka bila više nego dobra. Quote
Divlji Tigar Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Svirka pod nazivom "Koncert za lenje beogradjane koji nisu mogu da dovuku svoje lenje guzice u Novi Sad. Quote
Shamandalie Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Pa nisu svi lenji, procitaj moje prethodne postove, neki moraju i da rade, jer narod mora da gleda dnevnik, pa čak i onaj sportski:) Quote
Divlji Tigar Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Ma znam zezam se. A ti i imas dobar izgovor. A neki bas i nemaju. Quote
Shamandalie Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Eh, eh..lenja beogradska publika. Ne bi mnogi dosli ni da svirka bude u SKC-u, a npr. Apeiron dolazi na Pero Defformero cak iz Banjaluke. E to je TROO METAL. Quote
Vlaja Buraz Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 E to je TROO METAL. Nema to veze sa metalom, to je jedan rijedak oblik ludila. Quote
veliki brat bishke Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Eh, eh..lenja beogradska publika. Ne bi mnogi dosli ni da svirka bude u SKC-u, a npr. Apeiron dolazi na Pero Defformero cak iz Banjaluke. E to je TROO METAL. Istinu zboris mlada damo! , kad smo se prvi put upoznali sa njima i kad su rekli odakle dolaze mi iz benda smo se samo pogledali i iznad glava nam je stajalo neshto nalik na ovo ?????? Boro i ekipa su KRALJEVI i pokrenuli su nam elan za rad istina ziva! Quote
veliki brat bishke Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Zelimo stvarno da svramo i Beograd i Banjaluku onako iz gushta zbog ljudi da napravimo pomerenu zurku al nam se neotvaraju varijante gde Quote
Vlaja Buraz Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Istina ovo što kaže Biške, i ja tako mislim - nema nekih varijanti sigurnih za svirku u BG, ipak nisu ljudi dovoljno obaviješteni, a nema ni nekih sličnih bendova da bi se mogla uraditi neka varijanta "4 pesnice protiv Rija". Za Banjaluku da ne spominjem. Ja mislim da bi se u ovom trenutku dobro bilo skoncentrisati na snimanje nekakvog spota - bilo kakvog, da se nešto smontira, pa da se pusti u rotaciju (da preskočimo pitanje kakvu rotaciju), jer kako su to rekli momci iz benda Virusi - "Bez spota nema života"... Vjerujem da bi to dosta pomoglo širenju riječi junačke. Quote
Shamandalie Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Pa ima prostora gde bi mogla da se organiyuje neka svirka, ako nista drugo, onda onaj splav Knjaz u 44. bloku, jer bi to bilo super mesto za ovako nesto. Ne verujem da bi moglo u Kuglasu, Dangubi, Holideju, Festu, ali na Knjazu je dusu dalo. Ko se malo vise napije, moze i da se kupa u Savi. Sto se spota tice, pitanje je ko bi to emitovao. Ukinuta je Palma, ostaje Palma plus i jos nekoliko slicnih kanala, ali na BN bi sigurno proslo... Quote
Divlji Tigar Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Pa sredi nesto na tvojoj televiziji. Quote
Shamandalie Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Na BG televiyijama tesko...sve takve mi ukinuli na kablovskoj, ali ima pra TV u NS na kojima bi to bilo glavni hit. Quote
veliki brat bishke Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Vlajo brate potpuno si upravu! znaci u Banjaluci je stanje loshe za svirke, ja se secam zadnji put kad sam bio u Banjaluci pre koju godinu bio je Hard rok kafe u dva nivoa ljuto je izgledao, covek koji nas je doveo rece da ima svirke redovno,posle nas je odveo u kajak da gledamo fenseraj iz kosmosa i na kraju mega zabava na roshtil u najbolje mesto za klopu neznam kako se zove neka konoba od drveta al je klopa napalm,nitro,turbo,disko Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 (edited) Nemoj da tripujete - svirka moze bilo gde Problem sa tim kafanama je sto su gazde mahom cigani, pa je tesko dogovoriti se. Da li je Pero Defformero bend koji svira samo kafane? Ako nije, sredicemo neki mali SKC/DO, pa sve i po cenu da ja i ortaci pokrijemo eventualni minus Iskreno, meni je skroz OK i ova trve/kvlt NS kombinacija Edited January 21, 2007 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
veliki brat bishke Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 e' date='21. 1. 2007, 22:17' post='1283426'] Nemoj da tripujete - svirka moze bilo gde Problem sa tim kafanama je sto su gazde mahom cigani, pa je tesko dogovoriti se. Da li je Pero Defformero bend koji svira samo kafane? Ako nije, sredicemo neki mali SKC/DO, pa sve i po cenu da ja i ortaci pokrijemo eventualni minus Iskreno, meni je skroz OK i ova trve/kvlt NS kombinacija Vidiš ta ti i nije loša ma docemo za BG to je sigurno! Quote
Am. Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Evo, ja kao vas dugogodisnji fan (od '98), kada bude bilo prilike, pozivam vas u Arilje, zajedno sa Pergamentom, Balkanom, Gerometalom... i ponekim bendom iz "Dvorista" :-) ! Ima da iznajmimo ceo bus, kao 202. Vidis, mogli bi i oni istovremeno !!! A, kad ce to biti, ne pitaj - kad bude love, ljudi, energije, vazno je da ce biti :-) ! Quote
Vangelis Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Gerometal vam ja mogu srediti (kolko tolko), al zamisli odrzi se veca svirka, onako svi old school novosadski bendovi tipa Annathema, Pergament, Pero, eto, Gerometal, Griva, Balkan...jebote kakav bi to show bio Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Gerometal je bend u kojem bubanj svira Bane Kerac ? Quote
Recommended Posts