Pero Defformero Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 @Apeiron Gosn Laki legendo, jesi uspeo da pokupiš CD? Quote
Apeiron Posted February 2, 2007 Author Report Posted February 2, 2007 (edited) @Apeiron Gosn Laki legendo, jesi uspeo da pokupiš CD? Ehej. Ovaj tvoj se nije javio! Ja cekao celi dan poruku ili poziv, ali nista. Ne znam koliko je on u BL, mozda ce sutra zvati... Ja prekosutra idem u Beograd, pa bi bilo super da se javi pre toga. Edited February 2, 2007 by Apeiron Quote
Shamandalie Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 hhehehe Mozda neko kolektivno okupljanje i razmena CDa u ponedeljak na koncertu, ne bi bilo lose, zar ne? Quote
Pero Defformero Posted February 2, 2007 Report Posted February 2, 2007 Hvala Nebesima!!! Uspeo sam da dostavim Lakiju CD u Banja Luku!!! Zagrevajte lagano cd-burnere, biće štancovanja... Živeli! Quote
Apeiron Posted February 3, 2007 Author Report Posted February 3, 2007 Hvala Nebesima!!! Uspeo sam da dostavim Lakiju CD u Banja Luku!!! Zagrevajte lagano cd-burnere, biće štancovanja... Živeli! Pokricemo Banja Luku i Beograd u narednih par dana Quote
veliki brat bishke Posted February 5, 2007 Report Posted February 5, 2007 Ja bi ovde proterao autobus ,nije to tako loše kako izgleda. Quote
Shamandalie Posted February 6, 2007 Report Posted February 6, 2007 Laki mi je doneo CD. Nisam jos stigla da ga preslusam, jer sinoc smo ipak morali da se posvetimo Therionu i Grave Diggeru, ali, u svakom slučaju, hvala i njemu i vama! Quote
Dowla Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 Sad sam video Bishketa na spotu neke domace pop grupe, nije pisao naziv koje. Quote
Pero Defformero Posted February 7, 2007 Report Posted February 7, 2007 U pitanju je Novosadska "Akustična Soba"... šigi-mic-pop-bloć svirka... Respekt je što su zvali Bišketa da glumi sebe, tj. pevača Pero Defformero-a! Quote
ruhmeez Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 "Akustična Soba"... šigi-mic-pop-bloć svirka... šigi-mic-pop-bloć-puf-tup-bong-joj-cvrc-trt-mrt-pssssss......... Quote
Draža Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Sa gomilom dobrih šigi-mic-pop-bloć riba. Quote
veliki brat bishke Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Šta da vam kazem ljudi, prodo sam se na tveju nisam mogao da odbijem zagrljaj dvadesetak manekenki sa sve doljnjem rubljem samo ja znam kako mi je bilo .Verujte mi na reč imam i svedoke tamo sam na snimanju pravio skandale i sprdnju na celu zajebanciju, od povraćanja u krem dela krem društvu do vijanja razgolićenih manekenki al su u montazi isekli bahanalije majke im ga pinkovske! fack a moglo je da ispadne treš do yaya ajd Quote
veliki brat bishke Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Pošto vidim da se ovaj forum polagano gasi il ste svi prešli negde drugde ( opet nisam obavešten ). Završnu reč bih prepustio mom generalnom direktoru preduzeća za kapitalne pronalaske, koji je u predhodnoj godini odvojio znatna sredstva iz budzeta za razvoj danasnje omladine. I šta reći a pritom neslagati molimo vas sa jednim gromkim aplauzom pozdravimo druga Frišaaa ..... Hvala .....Hvala............. molimo za malo tišine hvala... za repliku se javlja čika Sala Friš .... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 "Njemachka Kultura" je feel good track of the year u mojoj knjizi Quote
Pero Defformero Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Pošto vidim da se ovaj forum polagano gasi il ste svi prešli negde drugde ( opet nisam obavešten ). Završnu reč bih prepustio mom generalnom direktoru preduzeća za kapitalne pronalaske, koji je u predhodnoj godini odvojio znatna sredstva iz budzeta za razvoj danasnje omladine. I šta reći a pritom neslagati molimo vas sa jednim gromkim aplauzom pozdravimo druga Frišaaa ..... Hvala .....Hvala............. molimo za malo tišine hvala... za repliku se javlja čika Sala Friš .... Stvar je u dobrim rukama, jer... ZORICA Fucking MARKOVIĆ Keep Fighting For The Metal! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 ljudi na ovom vasem prvom albumu je sve jedan vokal ili ih ima vise!? U nekim pesmama baja kada zapjeva sav se najezim,otkida matori!Kako samo isplete taj turbo folk vokal ubije na mestu! Kakav Sinan,kakav Shaban ovaj je kralj nad svim kraljevima! Da li ste namerno trazili takvog vokala ili kada ste se smorili od trazenja normalnog vokala za taj progresiv vi nasli njega! Sta drugo reci> SILVANA ljubavi jedina,bil mi oprostila! KEEP ROCKING i sve najbolje! PS. Odakle ste mislim iz kog grada!? Quote
Divlji Tigar Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 (edited) Iz Novog Sada su bruko i sramoto. Edited February 16, 2007 by Wild_Tigar Quote
Apeiron Posted February 16, 2007 Author Report Posted February 16, 2007 Deformerovci! Postavljena recenzija Demo CDa na Serbian-Metal.org. Recenzije > promo, demo recenzije Quote
Sinstrel Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Jel ima jos neko problema sa skidanjem pesama sa myspace-a? Novi promo je odlican! Quote
Pero Defformero Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Deformerovci! Postavljena recenzija Demo CDa na Serbian-Metal.org. Recenzije > promo, demo recenzije Hvala puno bata Laki!!! Moraćemo (nadam se) uskoro zaliti sve ovo! Quote
D.E.A.D. Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 (edited) Bog te jebo ova seljancura je kupila kod kineza najsareniju majicu koju su imali da upotpuni sveopste narodno veselje na pinku! Edited February 17, 2007 by Dragan Pagan Quote
Pero Defformero Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Sumnjam da Kinezi slušaju "SLIPKNOT"... Quote
D.E.A.D. Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Sumnjam da Kinezi slušaju "SLIPKNOT"... ne slusaju nego prodaju majice Quote
Recommended Posts