Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nemojte vise o Kinezima, vec se vratimo na temu. Pa evo nekoliko pitanja:

1. Da li PD namerava da izdaje postojeci materijal i za koju izdavacku kucu?

2. Da li planira neke promo koncerte/zurke/nastupe?

3. Da li za fanove namerava da stampa majice i ostale odevne predmete sa logom benda i motivima sa cover-a?

Posted

@Simona Ventura

1. Da, ali još uvek ne znam koju...

2. Da/Da/Da

3. Da.

"Možete poljubiti mladu!" :mhihi:

Mislim da ćemo za nekih mesec dana napraviti malo veću svirku u NS-TIME klubu, kao početak ovogodišnje "turneje" po zavičaju! :rockdevil:

Biće subota u pitanju, a Tebi ćemo bar dve nedelje unapred javiti, da možeš da se organizuješ na poslu. :cool:

Posted

Jel istina da ste planirali neki koncert 10.03 u Novom Sadu?Ja sam cuo neke price pa reko da proverim iz prve ruke!

Istina živa! :rockdevil:

Pošto je Bišketu rodjus 8.Marta :mhihi: , onda bi to trebalo da bude proslava Dana BIšketa... s tim što bi se ceremonija održala za vikend, tj. 10-og! :muzicar:

Ako kojim slučajem ne uspemo da se izorganizujemo za taj datum, svirka će biti sledećeg ili onog posle vikenda... :cool:

Javićemo šta se dogadja... :pivopije:

@Apeiron

:pivopije:

Posted

Istina živa! :rockdevil:

Pošto je Bišketu rodjus 8.Marta :mhihi: , onda bi to trebalo da bude proslava Dana BIšketa... s tim što bi se ceremonija održala za vikend, tj. 10-og! :muzicar:

Ako kojim slučajem ne uspemo da se izorganizujemo za taj datum, svirka će biti sledećeg ili onog posle vikenda... :cool:

Javićemo šta se dogadja... :pivopije:

@Apeiron

:pivopije:

8 Marta koji car...Samo da znate da cu doci iz Lazarevca na vas koncert :da::da::da: !