Vlaja Buraz Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Ovo moram majci staroj pokazati. Samo nek' se svira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Morao sam biti tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Немој само да буде "Стара мајка за здравље ме пита". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Ja sam bila tamo i stvarno je bilo troo. Nisam pogresila stoi sam otisla, hvala dragom Apeironu sto mi je ovaj bend od srca savetovao. Inace, moram da vas preporucim na onaj sajt metalfolk, da se malo promovisete i da vas pravac naslovim kao progressive folk metal. Mislim da ce se to ljudima dopasti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 ovo ima unucima da pokazujem bila je jedna totalno nova pesma koliko se secam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Д гиг ваз антил егз! Ај фелт мајселф стронг гуд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Bishke sa ovim outfitom podseca na Mihajla Divca (RIP) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marishte Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Mislim da je njihov koncert definitivno nadmasio Maidena... Zao mi je samo sto je fifti sent otkazao..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Ima li kakve sanse da cete u neko skorije vreme svirati u BG-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Još jednom se svima od srca zahvaljujem na ludilo atmosferi i ogromnoj podršci!!! Dobili smo ponudu za svirku u BG-u koja se razmatra... Info u skorije vreme a nadam se i PRŽENJE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Nadam se da klan ipak odluciti da svira u BG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Meni je bilo odlichno...stvarno do jaja svirka...kak'i crni mejdni...Ovo je kvlt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 zasto sam video bishketa u nekom spotu na pinku...??? "akusticna soba" se zove bend... prekinuli ga posle 30 sek. pa nisam skapirao sta je u pitanju...??? kakvo je to prodavanje...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Prodavanje? E... nismo došli ovde da se vređamo, znaš!?! Bend ko bend, ništa posebno... bla bla... ali te momke znamo više od 10god. Trebao im je neko "autentičan" za ulogu "baje" u spotu, te su oni razmišljali i razmišljali, čitavih 5 sekundi i zvali... a koga bi: The One and The Only!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ima li vesti oko te svirke u bgd? il' da zovem tarot? sve pogadja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Како је ово горе била искрена слика! Погађава право у центар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) Pozz za KLAN!!! Evo ovako stvari stoje, za one koji još nisu obavešteni: PERO DEFFORMERO LIVE "Blok Rock Fest", 5.maj, Novi Sad Mi sviramo od 22h a posle nas nastupaju RITAM NEREDA! Biće još bendova a svirka je džabaka pošto je OPEN AIR... Više na http://www.blokrockfest.org/main.html Za BG čekamo detalje još uvek... Edited April 6, 2007 by Pero Defformero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Svirate kod mene u dvorištu. Cool... Ako Nešu mrzi da tegli bilo šta od opreme za bass, ja sma o'ma tu pored pa me cimnite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Pozz za KLAN!!! Evo ovako stvari stoje, za one koji još nisu obavešteni: PERO DEFFORMERO LIVE "Blok Rock Fest", 5.maj, Novi Sad Mi sviramo od 22h a posle nas nastupaju RITAM NEREDA! Biće još bendova a svirka je džabaka pošto je OPEN AIR... Više na http://www.blokrockfest.org/main.html Za BG čekamo detalje još uvek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Eto, sada ne moras da zoves Tarot. Ovaj dogadjaj vredi propratiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 NE DIRAJTE MI TAROT MAJSTORA- MILANA !!! PS. Sto ga nema u zadnje vreme na tv-u?( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.A.D. Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 -zovem da pitam za ljubav - Vas interesuje za muza? -ne ja sam bila u jednoj dugoj vezi! -aha aha. Sta se tu desilo? -pa ne bih o tome to je proslost -dobro,dobro.Pili ste neke antidepresive -ne nisam! -aha aha. Pa to mislim ne bih da se trujete time! ... Znaci sve pogadja!!! ili ono: -zovem da pitam za zdravlje sina -on ima problema sa nervima -ne -aha aha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Secracon Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Šta bi sa onim Putincima? Jesam ja to pod'lkanio, ili je to zaista bilo napisano ovde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Nemaš halucinacije... Na žalost nećemo moći da sviramo, pa je Dobra Vila obrisala par postova... pošto se posti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaki Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Cekaj, znaci ne svirate u Plandistu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts