Jump to content

Recommended Posts

Posted

A i ovi iz NS Ridersa su mogli neke plakate da stampaju, pola ljudi ni ne zna da je u petak i subotu moto skup na tvrdjavi! Karta za dva dana je valjda 300 dinara!

Posted

A jos manje ljudi zna da je u cetvrtak takodje moto skup i da je tada dzabe ulaz.

Ako saznate kada tacno pocinje svirka u subotu, javite jer verovatno dolazim samo vas da slusam

Posted
Dakle mi sviramo od 21h :muzicar: a posle nas će nastupati Atheist Rap, Crash i ne'am pojma ko još...

JEME VAM SISU :) :) pa kud dve dobre svirke u isti dan sunce vam kalaJisano 'ebem :rockdevil:

kanda otpadaju Baške Vode zbog ovoga hepeninga BRE!

Posted
Nije dve, nego tri. Tu su Rain Delay i NaNOWAR!

kad sam rekla dve mislila sam na dve koje mi odgovaraju, tj. na koje bih volela da budem u isto vreme :)

RD ne slušam ;)

Posted

Sretan rođendan, Mr Defformero! :pivopije:

Nek' se stratokaster čuje glasno i daleko, i da ti ne pucaju žice, al' ako pukne koja, da ti se pri ruci nađu dve plavuše bliznakinje kao tehnička podrška.

:muzicar:

Naravno, dobru svirku u subotu vam želim. Očekujem DVD.

Posted

Ha ha ha, ovo je dobro... Ipak, hajde da pustimo coveka da danas on izabere, rodjendan mu je. Pozdrav, sve najbolje. Mnogo zdravlja i uspeha, i na poslovnom i na privatnom planu. :pivopije:

Posted
sa kashnjenjem, screcan rodjus najboljem shrederu u srbiji! :pivopije: (i shire :) )

vecheras headbanging :rockdevil:

Vidimo se na tvrdjavi!