DragonKnight Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Nego u koliko sati je ovo sutra na štrandu? Quote
Sisus Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Mogu da podmitim tenkistu litrom pelinkovca da te banuje zauvek. Kad bi smeo Quote
Pero Defformero Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 (edited) ZBOG NEODGOVARAJUĆEG RASPOREDA PLANETA, SUTRAŠNJA SVIRKA NA "ŠTRANDU" POMERENA ZA UTORAK 10.07.! Ali... to ćemo zato nadoknaditi u petak, svirkom u Rumi!!! Edited July 4, 2007 by Pero Defformero Quote
Zaki Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Steta za Strand, danas je bas lepo vreme... Ko zna kako ce biti u utorak. Quote
Sugar Overdose Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 ja entju dooootjiii x((((((((((((((((((( otju u ruuumuuuuuu x(((( Quote
Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 svaka vam čast, još jednom ste pokazali da ste najbolji bend u bližoj i daljoj okolini Quote
ProgressiveR Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Kakva svirka! Sad sam ubeđen da je ovo najkvalitetniji bend u celoj zemlji ... stavrno sam oduševljen! Za Mišketa 5 bambija ... više nego odlično! Quote
Morphy Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Ljudi odusevili ste me,ala je bilo bruka sinoc!!!! Quote
D.E.A.D. Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Za Mišketa 5 bambija ... više nego odlično! a hahahahaahahahahahaha :) :) :) :) :) Quote
ProgressiveR Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Pa stvarno! Onakav entuzijazam na sceni ... danas se to retko viđa! A ostali ... masteri na svojim instrumentima! Samo reči hvale imam! Quote
D.E.A.D. Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 sta je ovo alijanso pola postova fali? Sta ono kao ko je video slike, video, ostali ko vas jebe! Quote
Demonic_Alliance Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 sranje, sad moram opet da saljem linkove na foto galeriju i clipove: slike silvana 2 din. druze Quote
Pero Defformero Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Hvala puno za slike i klipove!!! Tužna vest... PONOVO SU NAJAVILI KIŠU ZA SUTRA I PREKOSUTRA , TAKO DA JE ORGANIZATOR ODLUČIO DA SE SVIRKA NA ŠTRANDU PREBACI ZA PONEDELJAK 16-ti! Treće sreća, kažu... Valjda neće biti više odlaganja! Quote
Sisus Posted July 9, 2007 Report Posted July 9, 2007 Ej, a od petka trinaestog jedino je gori ponedeljak sesnaesti. @ Demonic - pa, majku mu, nauci da koristis taj aparat. Pola si nam faca isekao. Quote
Demonic_Alliance Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 sta je ovo alijanso pola postova fali?Sta ono kao ko je video slike, video, ostali ko vas jebe!vi's da je forum otisao u kurac...Ej, a od petka trinaestog jedino je gori ponedeljak sesnaesti.@ Demonic - pa, majku mu, nauci da koristis taj aparat. Pola si nam faca isekao.sta da vam radim kad niste fotogenicni... koliko se secam gurao sam se na rubu stejdza sa gomilom ljudi, a aparat sam drzao negde iznad glave, tako da je slikano polu-nasumicno... Quote
Pero Defformero Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 PERO DEFFORMERO LIVE 16.07.2007. "ŠTRAND" (Novi Sad), 21h, ulaz slobodan. 28.07.2007. RUSKI KRSTUR (vreme i mesto ću još javiti!) Quote
Vlaja Buraz Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Užas. Elem, 28.07. su MAJKE najavljene u Banjaluci, a to je jedini bend koji mi je važniji od Pero Defformero, stoga, ako od toga ne bude ništa (kao što to inače zna biti sa koncertnim dešavanjima u ovom gradu), nadam se da ćemo Brko i ja iskopati topografske mape za traženje Ruskog Krstura. U svakom slučaju, samo nek' se svira, da se širi poštena riječ! Quote
Shamandalie Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Mislim da je to mesto u Vojvodini gde zivi rusinska nacionalna manjina. Quote
Shamandalie Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Ne bih znala, ja tek od nedavno zivim ovde i nije mi bliska bas njihova kultura. Quote
Pero Defformero Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ruski Krstur se nalazi na pola puta između ODŽAKA i KULE, nekih 60km severno od Novog Sada. Quote
Recommended Posts