Guest RISE LORD VADER's guz Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 pozdav of rumskih budaletna, ko i uvek Quote
Hudini Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Evo i mene. Bilo je odlicno na Shtrandu sinoc, kao i uvek, samo malo kratko... Josh ako se uzme u obzir da su neki od nas rumskih budaletina propustili prvih desetak minuta jer smo shvercovali pivo unutra, bash kratko... Upali smo na pola "Zalim draga". Jedino vece zlo od petka 13. je ponedeljak 16. a to ste i pokazali sinoc. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 (edited) Odlicno je bilo sinoc!!! Hvala Bishketu na druzenju Edited July 17, 2007 by Marko, Mon_a[MOR]e Quote
Pero Defformero Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 PERO DEFFORMERO nove pesme !!! Na mojoj MySpace strani možete da poslušate 2 nove DEFFORMERO (demo) pesme... http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=156440331 UŽIVAJTE! Quote
Hudini Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 "Ne reci da zelis za muza tog coveka..." Super! Quote
Chika Bishke Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Pozdrav Klanu, hvala na podršci i nama je bilo super svirati za vas hvala i slučajnim prolaznicima na izgubljenim facama na licima sve najbolje do sledeće svirka voli vas vaš Pero Defformero pozz Quote
nabijemvassve Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 poz od Somboraca,dolazimo i sledeci put Quote
Apeiron Posted July 18, 2007 Author Report Posted July 18, 2007 E pa, pozdrav i od Banja Luke iz Beograda Fenomenalna svirka, fenomenalan zvuk, fenomenalna lokacija, fenomenalan Novi Sad! Bishke & novi basista - sledeci put mi castimo Quote
kejd Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 A fak ne znadoh za zezanje, a slusam Perra od davnina kip rokin dudes RISTEKPA Quote
Pero Defformero Posted July 23, 2007 Report Posted July 23, 2007 PERO DEFFORMERO LIVE 28.07.2007. RUSKI KRSTUR (Bazeni!) Quote
Zaki Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 dolazi se Naravno! Zna li se kada pocinje vasa svirka, ipak treba stici do Krstrura na vreme, pa da ne okasnimo... Quote
Pero Defformero Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Naravno! Zna li se kada pocinje vasa svirka, ipak treba stici do Krstrura na vreme, pa da ne okasnimo... Pozdravac! Jedino što znam je da nećemo početi pre 21h... Viđazzzzzz!!! Quote
~MaX~ Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 jbt, meni se ne da da chujem paru deformera uzhivo... sve shto sam mogao da propustim, propustio sam Quote
Pero Defformero Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 PERO DEFFORMERO LIVE !!! Subota 28. Juli, RUSKI KRSTUR (Bazeni), 22h, ulaz slobodan! Hvala autoru za ovaj ( ) mini-snimak sa Štranda! Atmosfera je prenešena u potpunosti... Quote
Hudini Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Uf, 28. je stvarno subota... Mi rumski debili organizujemo kombi za Ruski Krstur i rekosmo coveku petak! Bolje da im javim odmah. Inace filmic je kratak ali jebitacan! Quote
Pero Defformero Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Где могу да купим неки албум? Bilo je nekada davno u ROCK EXPRESS-u da se poruči prvi (i jedini za sada) album, tj. kaseta... Quote
Hudini Posted July 28, 2007 Report Posted July 28, 2007 I eto, dodje subota 28. a rumski klan sedi kuci jer je kombi prevoznik hteo da nas odere, a svi moguci "drugari" koji imaju kola i ne piju su nas ispalili. Naravno, Shile je otisao na svirku, jer je bas manijak. Koristim priliku da se izvinim clanovima orkestra sto ostatak klana nije bio u prilici da uvelica ovu kulturno-umetnicku manifestaciju. Quote
Шарки Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Е, на следећу свирку МОРАМ да дођем! Agro metal über alles! Quote
Hudini Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Izgleda da je bilo nekih gluposti pred kraj, polivanje pivom i gadjanje casama? Bio sam obavesten iz prve ruke u pola 5 ujutru... Quote
Pero Defformero Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Ma opušteno... Svirka je bila super, a KLAN pogotovo!!! Ne znam samo kako se završila epizoda: Jack the Riffer vs. Gothica-Šankerica... A na zadnjoj pesmi je utrčao u kadar neki Krsturski "kaskader" zvani Aca-Stoka tj. Aca-Seljak. Nadimak mu sve govori... Valjda je imao nesrećno detinjstvo pa sad ne zna kako da skrene pažnju na sebe, ko će ga znati, uglavnom, prosuo je čašu pića na binu i malo nakvasio neuništivi styling velikoga maga estrade, koji ga je neviđeno iskulirao i otpevao mu par stihova... Sve u svemu, EXTRA! Quote
Recommended Posts