Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Koliko sam ja cuo, neuspesno...

nemo' me prozivash pred klanom :violent: samo nismo imali vremena, inache bi ljubav procvala :mhihi::mhihi::mhihi: malo sutra :zuba:

nego, celo selo je bilo kul i spektakl je bijo do j@j@, osim gorepomenutog Ace-Stoke. al' nije ni on mogao to sve pokvariti :rockdevil: pet bambija :pivopije:

pozdrav za Zakija, hvala za voznju, nadam se da nismo mlogo smarali :pivopije:

Edited by Jack The Riffer
Posted
nemo' me prozivash pred klanom :violent: samo nismo imali vremena, inache bi ljubav procvala :mhihi::mhihi::mhihi: malo sutra :zuba:

Ne prozivam, samo kazem sta sam cuo... Od vas dvojice... U pola pet ujutru... :spava::mad:

:pivopije:

Posted
pozdrav za Zakija, hvala za voznju, nadam se da nismo mlogo smarali :pivopije:

Nema na cemu, vidimo se na sledecoj svirci!

Posted

Dali smo sebi malo oduška, pa ćemo da odmaramo u augustu: Dunav, more... itd. :cool:

Trebalo bi 7-og, 8-og septembra, tu negde, da sviramo kraj moto-sezone. Svirka će se održati ispred NS TIME kluba... Javiću još detalje, kada i ja budem znao preceznije šta se dešava. :pivopije:

• 3 weeks later...
Posted

e bas ste se dobro setili da napravite tu kombinaciju metala i narodnjaka hahahaha... ne znam da li se genije na gitari (izvinjavam se sto ne znam cenjeno ime) seca te recenice nekog klinca posle svirke u rumi... mali je bio degenijalan sa tom recenicom!

Guest RISE LORD VADER's guz
Posted

čoveče, taj incident je biser za biografiju benda, genijalno

p.s. danas u rumi moto susret, a vas nema

Posted
čoveče, taj incident je biser za biografiju benda, genijalno

p.s. danas u rumi moto susret, a vas nema

pa da su oni dosli, onaj borkovac bi se rasturio! ali bi bar dobili onaj kotlic (valjda) koji su zasluzili prosli put...

Posted

POZDRAVLJAM KLAN!!! :rockdevil:

Bend je na letnjem raspustu do 01.09. kao i svi školarci, a onda u nove radne pobede! :pivopije:

Nekakav multi-medijalni debakl bi trebalo da se održi 08.09. ali ću tačno mesto i vreme još da javim...

POZZ!!! :muzicar: