C.A_R.I.A. Posted July 17, 2003 Report Posted July 17, 2003 Pa nikad ne moze da dosadi..skoro nikad NA STOLU JE PRAZNA CASA U KAFANI DIM VINO PIJEM TUGU KRIJEM TI SI OPET SNJIIIIIIIIIIMM DOSLI SMO DO KRAJA PUTA NASE LJUBAVIIIIIIIII SRUSILA SI MOJE SNOVEEE STO ME OSTAVIIIII produkcija za 10 ! Quote
Alexi Fuckin' Laiho Posted August 6, 2003 Report Posted August 6, 2003 Pero Defformero je najbolji domaci bend svih vremena !!!!!!! Kraj diskusije. Quote
RNA Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Vala, da su uradili dobre tekstove i čestito pevanje bio bi ono najbolji metal album svih vremena kod nas. Ovako je najbolja metal zajebancija svih vremena kod nas. Quote
C.A_R.I.A. Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 I muzika ako ne najbolja,onda medju najboljom! I uvek joj se sa radoscu vracam! Quote
RNA Posted August 10, 2003 Report Posted August 10, 2003 Na muziku i mislim, pošto je pevanje zajebancija. Quote
C.A_R.I.A. Posted August 11, 2003 Report Posted August 11, 2003 ali kvalitetna...zajebancija...bolji tekstovi od vecinwe danasnjih naodnjaka Quote
Ywan Posted August 17, 2003 Report Posted August 17, 2003 Ona me je ostavilaaaaaaaaa... Drugoga je usrecilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Sta ce na to reci ljudiiiiiiiiiiiiiii........ Quote
C.A_R.I.A. Posted August 21, 2003 Report Posted August 21, 2003 ili... STA CE NA TO RECI MOJIIIIII... ahahhah... Quote
Sullen Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 Ehm... Imao sam jednom priliku da preslusam tu kasetu na brzinu, pa ako vec neko 'distribuira' te diskove, nek racuna na jos jedan. Ako nije problem, mislim. Quote
C.A_R.I.A. Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Samo original kaseta je smesna...prelepljen funku-g......... ahahah,,,... pa jos i zavija Quote
Vlakey_Board Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Pero Defformero je najbolji domaci bend svih vremena !!!!!!!Kraj diskusije. apsolutno se slazem...!!! a: a: a: a: a: a: a: Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Vala, da su uradili dobre tekstove i čestito pevanje bio bi ono najbolji metal album svih vremena kod nas. Ovako je najbolja metal zajebancija svih vremena kod nas. nikad, ne treba uopste razmatrati tako nesto... Pero je i ovako snimio najbolji domaci metal svih vremena... kult!!! Da je bilo drugog albuma sve bi pokvario... ovako je jedan jedini - preiskren&predobar... Quote
Telcontar Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Posto nisam video ranije temu, a mrzi me da sve citam, ima li to neko, ili gde moze da se skine??? Inace oni, Nervozni postar i Hali gali Halid su zakon..ali pero deformero su ipak najbolji... Quote
C.A_R.I.A. Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 cujem i ja da je taj nervozni postar dobar..imal li ko to ? Quote
RNA Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Posto nisam video ranije temu, a mrzi me da sve citam, ima li to neko, ili gde moze da se skine???Inace oni, Nervozni postar i Hali gali Halid su zakon..ali pero deformero su ipak najbolji... Naravno da su najbolji kad su od svih pomenutih jedini koristili metal kao osnovicu za dalje zajebancije. Quote
VOJVODA Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 cujem i ja da je taj nervozni postar dobar..imal li ko to ? Ima, nemoj da brigas. Quote
CXOHE Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Kakakv je taj Hali Gali Halid (Goran Bare-Majke kolko ja znam) !!!! ona hajde da se drogiramo je solidna....... ali car parodije na narodnjake je ipak RAMBO Quote
Vlaja Buraz Posted November 19, 2003 Report Posted November 19, 2003 Hali Gali Halid - 6 pjesama, droga ljuta... Njegova je i 'Ne pitaj me (zašto živim u kafani ja)'... A imena ostalih pjesama (za koje je malo vjerovatno da ste ih čuli): Samo za tebe, Samo noćas da zaboravim tugu, Mirela, Moje srce zna... Stvari su prejake, posebno u kombinaciji sa supstancama, ako imate priliku da zbavite album, nemojte je propustiti. Quote
Telcontar Posted November 20, 2003 Report Posted November 20, 2003 Jel ima neko textove Pera??? Quote
Vlaja Buraz Posted November 20, 2003 Report Posted November 20, 2003 Imaju tekstovi na omotu kasete, mogao bih to skenirati pa postaviti pošto mi se ne da prekucavati... Quote
Vlaja Buraz Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 U ovim trenucima samo mi drug Pero i drugarica Rajka Šljivić mogu pomoći: Kraj kamina tvoja slika Sa nje zračiš vedra lika Al' u srcu kriješ tugu Jer ja sada volim drugu Nisam te smeo ostaviti ja Jedna druga, to je žena zla SILVANA*, LJUBAVI JEDINA SILVANA, BIL' MI OPROSTILA? Sad je kasno da se kajem Sve što imam njoj ja dajem Njoj ću dati i dušu i telo Ludo srce zlu je ženu htelo Nisam te smeo ostaviti ja Jedna druga, to je žena zla SILVANA, LJUBAVI JEDINA SILVANA, BIL' MI OPROSTILA???????????? * zarad zaštite svjedoka neka su imena promijenjena Quote
Sinstrel Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Pero Deformero zvuci bolje nego Alogia a: Imam nazalost samo dve pesme i ono simpa... muzika odlicna ostalo khmm... pa dobro zezanje :roll: Inace u pitanju su: "Odlazis" i "Sto me ostavi" Quote
Recommended Posts