ProgressiveR Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Prodali ste se Samo se šalim, super što konačno krećete malo šire sa svirkama! Samo, omašiste mesto ... mogli ste da uzmete neku ozbiljnu kintu na nekom splavu .. ali o tome ćemo preko PP Quote
Vlaja Buraz Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 TAKO MI HALFORDOVOG VOĆNJAKA, KAD SAM VIDIO KO SU SPECIJALNI GOSTI, ODLUČIO SAM... DOLAZIM, LIVING ROOM 14.11. OPŠTENARODNI PERO DEFFORMERO SABOR. IMA DA SE SASTAVI SPISAK OPŠTINA I DA SE PROZIVA, RUMA NA ČELU KOLONE! P.S. Rasturite Brvnaru danas, uz Vas smo!!! Quote
Sugar Overdose Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 a gde jta brvnara Oo? mislim u kojoj ulici? Quote
Vlaja Buraz Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Петроварадин па мало иза... Који километар. Quote
Sugar Overdose Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 nemo' kenjati Oo b'ate,jel to prema bukovcu,u rachkog? Quote
Secracon Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Evo, sad će bivši poštar da ti objasni: bRvNaRa - klub ljubitelja rokenrola Račkog 116 21131 Petrovaradin To ti je kad ideš na pezosu glavnom ulicom od mosta pa samo pravo, pravo, pravo, pravo i tako kad prođeš minimum dva semafora i dođeš do onog račvanja u Y gde se ide prema zadnjoj stanici trojke levo, a za (valjda)Bukovac desno, uvatiš ovu desnu varijantu. Ovuda već ne možeš busom. Ideš opet pravo, pravo, pravo, pravo i kad prođeš ispod podvožnjaka gde ima rupa na putu još malo pravo i preko puta COVACS beMziJke puNpe. Drugim rečima: u tri lepe mamine, uzmi bolje taksi, neće biti skup dotle. Šacujem 120 dindži iz centra. Quote
Vlaja Buraz Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 (edited) Сад ће Секракон да ти топографски прецизно објасни. Измјена: фото-финиш. Edited October 5, 2007 by Vlaja Buraz Quote
Sugar Overdose Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Evo, sad će bivši poštar da ti objasni: bRvNaRa - klub ljubitelja rokenrola Račkog 116 21131 Petrovaradin To ti je kad ideš na pezosu glavnom ulicom od mosta pa samo pravo, pravo, pravo, pravo i tako kad prođeš minimum dva semafora i dođeš do onog račvanja u Y gde se ide prema zadnjoj stanici trojke levo, a za (valjda)Bukovac desno, uvatiš ovu desnu varijantu. Ovuda već ne možeš busom. Ideš opet pravo, pravo, pravo, pravo i kad prođeš ispod podvožnjaka gde ima rupa na putu još malo pravo i preko puta COVACS beMziJke puNpe. Drugim rečima: u tri lepe mamine, uzmi bolje taksi, neće biti skup dotle. Šacujem 120 dindži iz centra. fala ti ko bratu rodjenom! inache ja sam u bloku 8 (preko puti) al opet me neshto mrzi pehsaaakaaa,i iz centra je nekih 150 kinti x/ Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 pa to je u sred srema - bliže rumi nego nsu Quote
Secracon Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Brate, nema kuće sa one strane Dunava a sa ove strane Fruške Gore sve do Beočina, koju ne znam. Quote
Shamandalie Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Mislila sam da necu, ali ubedio me da ipak odemo na ovu svirku, sto znaci, da cete imati i ekskluzivne fotke. Quote
██████████ Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 on odozgo, on odozdo, on odozgo, on odozdo, on odozgo, on odozdo ...ne bih išao do Brvnare, sve da ja sviram, ali voleo bih vas čuti jednom... Quote
Hudini Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Rasturite Brvnaru danas, uz Vas smo!!! Rečeno - učinjeno. Paklena atmosfera i gomila dobrog zezanja, kao i uvek! Pozdrav od rumskog klana!!! Sad da raskantamo Living Room... Quote
drasticni_taxista Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Bilo je pakleno, na putu do Rume smo izgubii jednog clana ekspedicije, ali srecom sutradan je pronadjen. Vidimo se u Bg Quote
CMPT Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Fuck Yeah!!! KOnacno Pero Defformero u Bg-u! Vidimo se tamo naravno...! Quote
Hudini Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Slikala je ona riba što joj je Đape razbio telefon... Quote
Zaki Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Treba se lagano spremati za spektakl u Beogradu... Quote
Apeiron Posted October 30, 2007 Author Report Posted October 30, 2007 Treba se lagano spremati za spektakl u Beogradu... 15 dana je do koncerta, prijatelju, ne mislis li da je malo rano vec danas poceti piti? Quote
Zaki Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 15 dana je do koncerta, prijatelju, ne mislis li da je malo rano vec danas poceti piti? Pa nisam mislio na to, nego na organizaciju prevoza za Bg... A piti se moze uvek, sa povodom ili bez Quote
Vlaja Buraz Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 15 dana je do koncerta, prijatelju, ne mislis li da je malo rano vec danas poceti piti? Šta ti pričaš, nisi prestao od posljednjeg power metal koncerta na kojem si bio. Quote
Recommended Posts