Vlaja Buraz Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Biće i Ruma. Najavili su da će doći. Quote
Hudini Posted October 30, 2007 Report Posted October 30, 2007 Dolazimo obavezno. A nismo prestali da pijemo još od Brvnare. Quote
Pero Defformero Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 POZDRAV KLANU!!! Vidim da se lagano, kao i mi, pripremate za Veliko Beogradsko Grand Poselo! Ako, ako, valja se... Nego, pazi sad ovo: Pozvani smo pre nekih mesec dana da učestvujemo sa jednom pesmom na BALAŠEVIĆ TRIBUTE (živ je, hvala na pitanju) CD-u, što smo mi i prihvatili! Na tom albumu će se naći 21 novosadski bend, gde će svako na sebi svojstven način da odsvira jednu, po svom izboru, Balaševićevu stvar. Mi smo odabrali "Jaroslavu" (refren ide: "Princezo javi se..." bla, bla) verujem da ste je čuli. Album izlazi sredinom decembra a ja ću, čim budem smeo, da stavim pesmu na MySpace. U svakom slučaju, bićete obavešteni a i lako je moguće da ćemo je odsvirati u BG-u! Pesma je 100% PERO DEFFORMERO! Quote
Shamandalie Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Ko su ti ostali bendovi koji ucestvuju na tom projektu? Quote
Pero Defformero Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 (edited) Ovi su mi prvi pali na pamet: Zbogom Bruce Lee, Proleće, Drum'n'Zez, Piknik, Lee Man, Šinobus, Sing Sing Singers... itd, itd. Edited October 31, 2007 by Pero Defformero Quote
medjutim Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 Ovo ce da bude bolesno dobro 'Oce li biti i Total Shit Project? gledajte da odsvirate to u Beogradu.. Quote
Hudini Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Mi smo odabrali "Jaroslavu" (refren ide: "Princezo javi se..." bla, bla) verujem da ste je čuli. Ludnica! Već čujem čika Bišketov umilni glas... Quote
Vlaja Buraz Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Poslao sam temu o svirci, treba sačekati da je moderator odobri. Quote
ProgressiveR Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Kakva boleS Jedva čekam da čujem to "ostvarenje" :) Quote
Demonic_Alliance Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Poslao sam temu o svirci, treba sačekati da je moderator odobri. Eve... Nego sto Living Room a ne mali klub? Di ce u LR da stane 300 ljudi??? Pa to je klub za svirke sa 30 posetilaca... No kako god, trezni tamo ne idemo, bit ce mayhema!!! Quote
Zaki Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ljudi, ide li neko iz NS-a na svirku u Bg?! Quote
Azizam Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 O Jaroslava je do yy pesma. "još uvek imam džep u kom se hladni prsti zgreju" awwwww, vidimo vas na svirci za nedelju dana ako ne lipsam do tada od umora Quote
drasticni_taxista Posted November 9, 2007 Report Posted November 9, 2007 Ljudi, ide li neko iz NS-a na svirku u Bg?! Ici ce nas nekoliko, mozemo se organizovati pa svi zajedno da se uputimo na narodno veselje. Quote
Pero Defformero Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Pozdrav Klanu! Krenulo je odbrojavanje za Livingroom!!! Vidimo se za koji dan... POZZ!!! Quote
Vlaja Buraz Posted November 12, 2007 Report Posted November 12, 2007 Evo malo statistike pred koncert, broj skroz desno predstavlja koliko su puta ove pjesme skinute sa mediafire kad sam ih ja okačio, u ovih 9 dana koliko stoje, uz reklamu ovdje na forumu, na beomusic forumu, kod mene na blogu i kroz biltene na MySpace. Usput, evo i ovdje, ako neko možda nije vidio dosad: usljed redovnih problema sa ugrađenim MySpace mp3 plejerom, ukoliko je nekom download draži, kompletan "Demo 2006", četiri pjesme, dvije ponovo snimljene sa prvog albuma (Pero Defformero kaseta, 1995) i dvije nove numere, a sve to u formatu "MP3 HQ VBR": 01 - Dosli smo do kraja puta [2006].mp3 - http://www.mediafire.com/?8mm4gxxfymz (6.12 MB) 02 - Silvana [2006].mp3 - http://www.mediafire.com/?4ww3muxmwe2 (9.05 MB) 03 - Gothica lepotica.mp3 - http://www.mediafire.com/?0jbi4tdm90w (8.79 MB) 04 - Sto si vise mrtva.mp3 - http://www.mediafire.com/?8b9v14xd4yi (9.86 MB) Quote
VoivodBG Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Nesto sam malo njuskao po pocetnim stranama pronasao prvi album odslusao odusevio se,i slucajno sam video da se negde spominje drugi album,mrzelo me je da pretrazujem sada ostatak(50 i nesto stranica),pa me zanima gde to moze da se nabavi ili ga tek prave? Quote
Rile Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Bilo je do jaja!!!! Imas one koncerte koji traju dva sata koliko su smorni... epa, ovaj je trajao pet minuta . Jedva cekam sledeci put.... Quote
VoivodBG Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 pa nije pera pevac,Biske se cova zove,a kao bend su nesto transcendentalno taman da ti udje u glavu i tu ostane do kraja,dok ne ogluvis. Album u decembru valjda,jedva cekam. @Gently kada budu Defformerosi sledeci put svirali idemo pa makar bilo na ostrvu fidzi! Quote
Demonic_Alliance Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 (edited) Da tacno, primetih da se Gently izrazio da mu se "pero potpisao" na playlistu (ili sta vec). Ljudi, naucite azbuku, pevac je Chika Bishke!!! Inache glede majca - meni se sinoc obratilo 2 coveka od kojih bi svaki da uzme po 5 majca za sebe i ekipu... Plus ni jedan nije iz tog metal sveta (!). Kontam da treba da se malo organizujemo pa da napravimo jos jednu turu majca, evo ja mogu da prikupljam narudzbine po BGD. Jes da smo sinoc to pomenuli, al reko da se ne zaboravi ... Ili da odrzimo kvltan status benda tako sto samo nas 20-ak ima majce :? Edited November 15, 2007 by Demonic_Alliance Quote
Sisus Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 Ili da odrzimo kvltan status benda tako sto samo nas 20-ak ima majce :? Koje inace ne skidate ni kad idete da se kupate. Quote
VoivodBG Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 @Demonic_Alliance evo ja se prijavljujem za majicu jednu,koliko para gde i kada?I da li moze da se bira velicina iste? Quote
Alex de Large Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 pozdrav za "obezbedjenje" u living roomu...srbija je to... Quote
Recommended Posts