Buddha Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 ko ima MySpace moze da overi fenomenalne fotograifje koje je uslikao Aleksandar Zec: http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...albumId=1555909 Quote
petruccci Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 I ja bi 2 majice,samo recite kolika je cena i dal to moze da se dobaci do Kragujevca....i ovde vas narod voli mnooogooo!!!! Quote
Zaki Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 (edited) pozdrav za "obezbedjenje" u living roomu...srbija je to... Da, tako da se ponasaju prema fanovima dok bend svira! Cccc... Ovog puta nije bilo stage diving-a, cekamo sledecu priliku da se aktiviras po tom pitanju... Edited November 17, 2007 by Zaki Quote
Жвакић Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Ево и ја да прокоментаришем укратко да ми је било лепо на свирКи. То ми је и 1. пут, узгред да сам их чуо. Quote
Hudini Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Nesto sam malo njuskao po pocetnim stranama pronasao prvi album odslusao odusevio se,i slucajno sam video da se negde spominje drugi album,mrzelo me je da pretrazujem sada ostatak(50 i nesto stranica),pa me zanima gde to moze da se nabavi ili ga tek prave? Drugi album multimedijalne atrakcije Pero Defformero, pod naslovom "Napalm Nitro Turbo Disko" snimljen je i objavljen još davne 1999. godine i ima ga svaka budala koju to interesuje. Potraži ga kod bilo koga od ljudi koji redovno postuju ovde. Quote
VoivodBG Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Drugi album multimedijalne atrakcije Pero Defformero, pod naslovom "Napalm Nitro Turbo Disko" snimljen je i objavljen još davne 1999. godine i ima ga svaka budala koju to interesuje. Potraži ga kod bilo koga od ljudi koji redovno postuju ovde.Ok,onda ako neko moze to da mi uploaduje na net,pa da nastavim svoju narodnjacku heavy edukaciju Quote
Demonic_Alliance Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Koje inace ne skidate ni kad idete da se kupate. Ta necu valjda go da se kupam?! Quote
Demonic_Alliance Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 @Demonic_Alliance evo ja se prijavljujem za majicu jednu,koliko para gde i kada?I da li moze da se bira velicina iste? Cijena ce da bude sitnica - 100 marke Ma cek da se prvo dogovorimo... Koliko se secam velicina moz da se bira, ali to je lutrija, jer su brojevi kineski. Recimo samo da se krecu do 12XL !! :) Ja sam uz'o 3XL i dobra je, ortak je uz'o XL i tesna mu je... PA sad ti vidi. Ako imas preko 90 kila uzmi 3XL ili vecu Uglavnom , posalji mi pp da budes u vidu, pa kad se nesto desi, bices obavesten. I ja bi 2 majice,samo recite kolika je cena i dal to moze da se dobaci do Kragujevca....i ovde vas narod voli mnooogooo!!!! Ne znam kol'ka bese cena, al odma' da ti kazem da nije strasno. Kad budu majce, smisli kako da ih preuzmes u BG ili Rumi, jer tesko da ce se iko cimati da to salje poshtom. Posalji mi pp da te imam u vidu. Inace majce je radio/radice Shile (Spermen, ako mu je to jos uvek nick), ja cu verovatno da obavim razdelu po BGD-u, kako stvari stoje... Jos se nista nismo konkterno dogovorili, ali cim se nesto odluci bice najavljeno na ovoj temi, pa niko nece ostati bez informacije! Quote
Hudini Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Ne znam kol'ka bese cena, al odma' da ti kazem da nije strasno. Inace majce je radio/radice Shile (Spermen, ako mu je to jos uvek nick) Osvalde, pobrko si babe i žabe. Spermen je Drobac, a majice smo radili Šile (Jack The Riffer) i ja. Cena je (u avgustu ove godine) bila 300 dinara po majici, sa mogućnošću izbora boje i veličine (od L do 12XL). Zainteresovani mogu da se jave Demonic_Alliance-u, Jack The Rifferu ili meni na pp da se dogovorimo. Quote
Alex de Large Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 postade ja spermen :) @zaki: bice stejdz dajvinga sledeci put. obecajem Quote
Pero Defformero Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 HVALA SVIMA KOJI STE BILI NA SVIRCI U LIVINGROOM-u!!! Quote
Apeiron Posted November 21, 2007 Author Report Posted November 21, 2007 Ja evo da pohvalim Balasevic obradu, kao covek koji nikad nije slusao doticnog. U Defformero varijanti odlicno zvuci, naravno, a i produkcija je sasvim OK Sumnjam da moze biti konkurencije na tom Tribute-u Quote
Demonic_Alliance Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Osvalde, pobrko si babe i žabe. Spermen je Drobac, a majice smo radili Šile (Jack The Riffer) i ja. Cena je (u avgustu ove godine) bila 300 dinara po majici, sa mogućnošću izbora boje i veličine (od L do 12XL). Zainteresovani mogu da se jave Demonic_Alliance-u, Jack The Rifferu ili meni na pp da se dogovorimo. A kad Drobac menja nick svaka 2 dana, ja sam mislio da su obojca menjali nickove. Nebitno, dakle ljudi to su informacije, samo jos reci kolika treba da bude kriticna masa ljudi da bi vi pomerili dupe i odradili majce? Meni je do sad prijavljeno oko 15-ak komada.... Pa kad bude dovoljan broj da znam da skupim od svih pare i donesem. Quote
Hudini Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 Dosta je i to, ali bilo bi još bolje kad bi bilo oko 20, kao kad smo prošli put radili. Ti vidi sa ljudima, ja ću sa Šiletom i radimo majice, nema problema. Quote
Buba :) Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 a el ima sanse da se prave zenske? Quote
Vlaja Buraz Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Za ženu je dovoljno da bude bez majice pa da se prepozna da je Defformero fan - pamti to za iduću svirku. Quote
Demonic_Alliance Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 ...moze eventualno da napise logo na sisama, sablone delimo besplatno... Sto se majca tiche, ajd da ostavimo ovo jos koji dan, pa da se skupi bar 20-ak. Da posle opet neko ne bi kukao da je ost'o bez majce. Dakle da ponovim: KO 'OCE MAJCU PERO DEFFORMERO NEK SE PRIJAVI MENI (ako je iz BG) ILI HUDINIJU (ako mu je blize Ruma) NA PP!!! Quote
Buba :) Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 za mene onda sablon jedan, ako nije problem. Quote
Hudini Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Dobićeš jednu žensku gratis kad (i ako uopšte) budemo štampali novi kontigent. Quote
Генеральный Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 дајте мени једну женску, фрка 'е. Quote
Краљ Хаоса Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 дајте мени једну женску, фрка 'е. aaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahaha care! Quote
Divlji Tigar Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Konacno sam nabavio i odgledao spot "Srca tvoga plam" nazalost fali nkih 40tak sekundi ali spot je zakon. Sin je car. Quote
Hudini Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Jel se seća neko spota za "Tužna je jesen" ("Odlaziš, odlaziš...")? Ja sam ga gledao jednom pre sto godina i ot tad nisam naleteo na isti. Quote
Zaki Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 I ja sam gledao davno taj spot Tuzna je jesen. Koliko se secam snimano je u kafani prekoputa Elektrotehnicke skole u Novom Sadu. Moj drugar ga ima na video kaseti, pa se nadam da ce ga pronaci i prebaciti na CD... Quote
Recommended Posts