Pero Defformero Posted December 3, 2007 Report Posted December 3, 2007 Pozdrav Klanu! Ovih dana nam se sledeće ideja mota po glavi: Hteli bismo da organizujemo jednu pred Novogodišnju manifestaciju, koja bi vremenom prerasla u tradiciju! O čemu se zapravo radi? Zabava bi se održavala poslednjeg vikenda u godini a centralni događaj bi bio neka vrsta maskenbala, tj. gosti bi bili obučeni poput zvezda narodne muzike!!! Shodno tome se i sam naziv spontano rodio: GRANDENBAL ! ! ! Zanima me, koliko ljudi bi imalo petlju da se, tako "doterano", pojavi na toj zabavi? Quote
Lunatic Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 I ja... i ovako nisam daleko od tog "stila".... Quote
Hudini Posted December 4, 2007 Report Posted December 4, 2007 Ja bih mogao da se maskiram u Acu Lukasa. Quote
Azizam Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Već sam bila na sličnoj "tematskoj" žurci i bilo je do yy. (to bi trebalo da znači i ja) Quote
medjutim Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Uvek! Ako bude tako nesto, ocekujte povecu grupu veterana KST relija Quote
Alex de Large Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ideja super, ja cu dodjem pa cu se tamo presvuchem ajd ako ikako moze da bude u subotu, karaju me ovi iz vojske moram 6 dana nedeljno da odradjujem dug drzavi (srbiji) Quote
Hudini Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ne seri da i subotom ideš u "vojsku"? U šta ćeš da se maskiraš, da znam? Quote
BluesRocker Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 Ne seri da i subotom ideš u "vojsku"? U šta ćeš da se maskiraš, da znam? U pokojnog Hudinija Quote
drasticni_taxista Posted December 8, 2007 Report Posted December 8, 2007 E dobra ideja za Grandebal, ako bude prikljucujem se paradi. Quote
drasticni_taxista Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 upravo smo culi jaroslavu,najbolji ste na kompilaciji. Kao i do sada Quote
Pero Defformero Posted December 11, 2007 Report Posted December 11, 2007 Drago mi je da je "Jaroslava" zazvučala kao PERO DEFFORMERO! Što se GRANDENBALA tiče, verovatno ćemo ga prebaciti za kraj Januara, pošto se tada inače NIŠTA NE DEŠAVA i groooozno je dosadno! Mislim da će u toj verziji biti luđe i zabavnije... Quote
Hudini Posted December 12, 2007 Report Posted December 12, 2007 Još bolje! Vidimo se krajem januara, ako ne ranije... Quote
Pero Defformero Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 (edited) Pozdrav uspavanom klanu! Ako nekog bude zanimalo da vidi kako u extremno retkim prilikama izgleda PERO DEFFORMERO u playback varijanti, slobodno neka pogleda u nedelju na RTVojvodina emisiju od 14h do 17h, gde su se "predstavili" bendovi sa kompilacije 021 a među njima i mi! KATASTROFA!!! Još jedna lepa vest u najavi: ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ, IMAMO IZDAVAČA! Novosadski SKC je rešio da nam izađe u susret i negde u Aprilu objavi naš dugo očekivani CD!!! Nekih 10-tak dana posle Novogodišnjih praznika ulazimo u Studio "PIKNIK" i snimamo... JEDVA ČEKAM! Nećete verovati, ali sledeće godine je 15th ANNIVERSARY of PERO DEFFORMERO. Kakav će to rođendan i promocija CD-a biti... OBEĆAVAM! POZZ!!! Edited December 20, 2007 by Pero Defformero Quote
Buddha Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 jeste li dobili snimak sa svirke? Quote
Apeiron Posted December 21, 2007 Author Report Posted December 21, 2007 Još jedna lepa vest u najavi: ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ, IMAMO IZDAVAČA! Novosadski SKC je rešio da nam izađe u susret i negde u Aprilu objavi naš dugo očekivani CD!!! Nekih 10-tak dana posle Novogodišnjih praznika ulazimo u Studio "PIKNIK" i snimamo... JEDVA ČEKAM! Nećete verovati, ali sledeće godine je 15th ANNIVERSARY of PERO DEFFORMERO. Kakav će to rođendan i promocija CD-a biti... OBEĆAVAM! Odlicne vesti!!! :rockdevil: Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 (edited) Svaka cast momci!!!Samo napred!!! P.S.Policija mi ne dosadjuje za onaj autogram u licnoj karti bas me legitimisali pre neki dan Edited December 22, 2007 by Gently Version 7.0 Quote
drasticni_taxista Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Svaka cast ljudi, radujemo se izlasku cd-a Quote
Alex de Large Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 evo konachno sam chuo jaroslavu. zvuchi ko milion dolara! nabudzite produkciju na tom albumu, nek krvare ushi pozdrav iz rumunije Quote
Hudini Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 Samo ja još nisam čuo, ako se ne računa ono u Living Roomu. Valjda je čika Biške naučio tekst za ovu priliku. Quote
Zaki Posted January 5, 2008 Report Posted January 5, 2008 Željno se iščekuje početak ovogodišnje koncertne sezone! Quote
Bloodline Posted January 6, 2008 Report Posted January 6, 2008 Ljudi, oce li biti neka svirka uskoro u regionu??? Odavno nismo uzivali u vasem live nastupu....zeljni smo vas stvarno!!! Pozdrav iz Kikinde Quote
Pero Defformero Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Pozdrav Klanu! Srećna vam svima Nova 2008 i Hristos se rodi!!! Stvari stoje ovako: Pero Defformero ulazi u studio za nekih 10-tak dana i nećemo glave promoliti iz njega sve dok ne snimimo nekih 15-ak pesama, koliko mislimo da će ići na CD, a koji bi trebalo da bude objavljen u Aprliu! Što se neke svirke tiče, veoma lako je moguće, da ćemo da napravimo pauzu za neki vikend, pa da se malo "izluftiramo" na nekoj klubskoj zabavi... U stvari, gledaćemo da se to i dogodi! POZZ! Quote
Recommended Posts