Hudini Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Pa to će biti dupli album? :muzicar: Quote
Pero Defformero Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Ne bi li što brže ispunili želju velikog broja ljudi a i da ne bude kako nismo javili na vreme pa neko nije stigao da se isplanira: PERO DEFFORMERO LIVE !!! Sreda 5.Mart, klub "LIVINGROOM" (SKC) Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Au ubitacan datum,ako se ne bude islo na Pain u Madjarsku tada ide se na Defformerose Quote
Marishte Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 ovaj put cu po potrebi i iz bolnice d apobegnem. Quote
Angelystor Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Dolazi se opet naravski a samo 1 question..shto livingroom? Zar ne bi mogla mala sala lepo da padne... Quote
Dark Sonja Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Ne bi li što brže ispunili želju velikog broja ljudi a i da ne bude kako nismo javili na vreme pa neko nije stigao da se isplanira: PERO DEFFORMERO LIVE !!! Sreda 5.Mart, klub "LIVINGROOM" (SKC) ovo se nikako ne propusta... Quote
Hudini Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Kao i obično, rumske budaletine stižu. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 aaaaaaaaaaaa 5 mart:) Pain ili pero defformero that is the question!!! Quote
Baal Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Dolazi se opet naravski a samo 1 question..shto livingroom? Zar ne bi mogla mala sala lepo da padne... Meni svaka svirka bila bolja u livingu nego u maloj sali. Quote
inquisitia Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 A kada će svirka na domaćem terenu(NS)? Quote
Zaki Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 A kada će svirka na domaćem terenu(NS)? Da, ko će da čeka 5. mart? Mogla bi možda neka Brvnara u međuvremenu da padne... Quote
Pero Defformero Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ne znam kako se kaže "bol" na mađarskom, ali će na PERO DEFFORMERO sigurno da boli!!! Svirka u NS-u? Iskreno, ni ova u BG-u nije bila u planu, pošto smo preko glave u gužvi oko snimanja albuma, ali... možda organizujemo neku "javnu" probu! Ko zna, možda i bude nešto... Moramo i mi malo da ZAPRŽIMO, a ne samo DARK SONJA! Quote
ProgressiveR Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 "Jaroslava" kida! Onaj Friš je lud (slobodno mu recite)! Ono je najprogresivnija pesma ikada odsvirana u Srbiji! Pero za predsednika! Quote
Dark Sonja Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ne znam kako se kaže "bol" na mađarskom, ali će na PERO DEFFORMERO sigurno da boli!!! Svirka u NS-u? Iskreno, ni ova u BG-u nije bila u planu, pošto smo preko glave u gužvi oko snimanja albuma, ali... možda organizujemo neku "javnu" probu! Ko zna, možda i bude nešto... Moramo i mi malo da ZAPRŽIMO, a ne samo DARK SONJA! svi ocekujemo da se u najmanju ruku ponovi nastup od proslog puta u skc-u. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Mojne nista da se ponavlja, nije to repriza Quote
Secracon Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ne znam kako se kaže "bol" na mađarskom... "Fájdalom" Nema na čemu. Quote
Dark Sonja Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 @Bora Spuzic - ma nemoj :pokupisvojelopaticeikanticeimarsizmogpeska: atmosFera da se ponovi, sine Nebojsha, atmosFera... Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 (edited) Morate doneti vise onih flasa frutelle punjenih radzom!!! Edited January 22, 2008 by Gently Version 7.0 Quote
Vlaja Buraz Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Što se tiče ove svirke u martu, samo sam rekao Lakiju: "A ko će to sve da plati?" On je rekao da ne zna. Quote
Pero Defformero Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Vlaja Buraz & Apeiron are PERO DEFFORMERO V.I.P. forever!!! Quote
Zaki Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Danas sam cuo da ce sledece izdanje SKC-a biti novi album PD-a i da ce izaci u martu... Necu moci da spavam do tada... Quote
Buddha Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 ja sam cuo da nesto petljaju sa PGP-om Quote
Vlaja Buraz Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 (edited) Ja se premišljam šta ću i kako ću za ovu svirku u Living Room-u, da li da se dolazi na to ili da se ide u Novi Sad kad bude promocija albuma... Nema se para za sve (krupna žena, sitna djeca, problemi). (A moram priznati da je red na Novi Sad.) Usput, ja se nadam da će se nešto spetljati sa PGP-om, red bi bio kad dođem u BG a tamo u Makedonskoj u izlogu Pero Defformero rame uz rame sa Miroslavom Ilićem i grupom Van Gogh. Edited February 6, 2008 by Vlaja Buraz Quote
Recommended Posts