MiloSch5 Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Ferrari,Ferrari,to mi samo fali,Ferrari,Ferrari,to te pali,to te zari!!! Quote
drasticni_taxista Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Dobra,dobra. Svirka je bila prekucana, keep FOLKIN` Quote
solicitor Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 INGENIOZNO !!! Doveo sam cak neke drugarice koje nikad nisu chule Pera, a i jos nisu ni usle u taj metal svet, i bile su fascinirane ... s nekim drogirashom ja te stalno vidjam ... Quote
BloodElfica Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Soliii bio i ti? Kako li sam tebe uspela da previdim sinoc? @Svirka - Bilo odlicno, atmosfera na nivou! Quote
Dark Sonja Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Svirka je stvarno bila mnogo dobra... o atmosFeri da ne pricamo... Svaka cast! Quote
Bane_FlusH Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Josh jedna pohvala sa moje strane, svaka chast, momci, sinoc bilo brooka dobro!!! I jedna molbica za nekog iz benda, mozete li postovati tekst za refren "Princezo, javi se"? Onaj deo sa pisancetom na displeju me je potpuno oborio s' nogu Pozdrav! Quote
solicitor Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Josh jedna pohvala sa moje strane, svaka chast, momci, sinoc bilo brooka dobro!!! I jedna molbica za nekog iz benda, mozete li postovati tekst za refren "Princezo, javi se"? Onaj deo sa pisancetom na displeju me je potpuno oborio s' nogu Pozdrav! Evo ti bane texta, cak je i ovaj ljigavi panonski govnar ukrao pesmu naseg voljenog Pera BALASEVIC - PRINCEZO, JAVI SE Umesto molitve rekla si "O tom ću misliti sutra..." Sa šminkom od gara, ko Skarlet O'Hara... Tvoj preslikan lik I dugo plutala ko brodolomnik ka obali jutra Nekad tišina zna prepasti džina, kad ispusti krik Još jednu noć si izgurala sama... Čehov je zaspao blaženim snom Ni nezna da je prohujala tama pod prozorom Vetar je vežbao violončelo.. Čežnjive skale u nedogled Zora ti brižljivo pipnula čelo... Negde u tebi je goreo led Princezo, javi se... Još imam džep u kom se hladni prsti zgreju Pošalji poruku... Da vidim jednom to pisamce na displeju Sve mi nedostaje... Čuvam u damastu još kalup tvoga vrata Princezo, dosta je... Dve i po godine smo taoci inata... šta ti je? Plima banalnosti tvoj svet zapljuskuje k'o Atlantidu Dok šmrka bioskop, fali ti neko da napravi geg Da ti za rođendan ispiše sonet na komšijskom zidu I s bandom cigana pod tvojim prozorom utaba sneg? Na podmetaču još crtam tvoj profil Suvisna pitanja izbegnem fintom Ime ti ispišem u svakoj strofi... Nevidljivom tintom Pod mojom jelkom do proleća stoji... Jedino dar tebi namenjen Zauvek fosil tvog struka postoji... Na mome dlanu okamenjen Princezo, javi se... neke se pobede dobijaju na juriš Ne tvrdoglavi se.. Priznajem javno da se genijalno duriš Opasno postaje... Na durske akorde se paučina hvata Princezo, dosta je... Dve i po godine smo taoci inata... Princezo, dosta je... Quote
Bane_FlusH Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 Evo ti bane texta, cak je i ovaj ljigavi panonski govnar ukrao pesmu naseg voljenog Pera Sram ga, bre, bilo! Vish, sad kad malo bolje razmislim, stil teksta odgovara Djokicinom, a i melodija, ako se naravno izuzmu Bishketovi trileri No, stvarno nisam siguran da sam chuo pesmu u originalu.. Elem, Soli, puno hvala za tekst Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 ne verujem da ljudi smatraju da je govnar (pa makar i naš - panonski) neko čiju su pesmu obradili Quote
Goatik Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 (edited) jaoj, 'tela sam doci... xD al sam kupila cizme kad je sledeca svirka?? Edited March 7, 2008 by Goatik Quote
Buddha Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 fotografije sa svirke http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=17755394 Quote
Zaki Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 @ momci iz benda: hvala za prevoz nazad! Svirka standardna: na ocekivanom nivou, a jos kad je Biske uzeo akusticnu gitaru... Quote
RNA Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Ево, да честитамо чика Бишкету рођендан, ако је тачна информација са форума. Quote
Chika Bishke Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Prodje leto tridesetooooo godina mi zao niiiii jeeeeeee Hvala RNA danas se to dogodilo meni a sutra ko zna kome!!! Quote
Angelystor Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Srecan rodjendanu kralju! Rekoh vec na temi o svirci, bilo bolje prvi put, al i sad bilo bash do jaja, Silvanaaaaaaaaaaaaaaa Quote
kuruz Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Jeдино то сам запамтио са свирке, кева једног мог друга се зове Силвана, па ће тај стих користити. Quote
Serpan Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Dobro da jos neko slavi rodjendan danas, mene uvek trpaju jer sam rodjen na dan zena. Ma mi smo poklon zenama sveta! Pozdrav Bishke i srecan ti rodjendan! Quote
PuPaK Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Srecan rodjendan najveceme pevacu nad najvecim pevacima ,puno prepunjenih Marakana i Usca i jos 131408208309218390 svetlosnih godina da momchadija shuri masu na raznim spalovima,puno svinjskoga mesishta i kupus salate sa sve spricerom! I dodjite na jug ovde se prae svadbe od po hiljadu coeka i jes da nema Usce niti Marakana al svaka mlada ima grudi iznad 5-ice i miraz gastarbajterski!!! Quote
Vlaja Buraz Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Čika Biške, sretan rođendan, želim ti uspjeh sa bendom kao i ugovor za solo album, da to bude lijepa muzika, bez metalske pratnje. Pored toga, zahvalnica: - Prije svega, Bendu što postoji i što radi; - Bendu što je povezao Zakija; - Zakiju koji se sjetio zapadnog ogranka klana pri izradi majica (evo, baš sad stara majka кастомизује moju); - Lazaru koji je spreman odvojiti od usta zarad metala; Živjeli! Quote
Chika Bishke Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Joj Hvala Ljudi na lepim rečima!!!! i SREĆAN RODjUS SERPAN !!! :pivopije: Quote
VoivodBG Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Cika Biske sve najbolje, da nastavite sa vasim radom u Pero D. i da mozda krenete u solo vode Quote
Chika Bishke Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Da krenem u solo vode pa da naučim da soliram? koje bi to maltretiranje bilo , ja na svirci solo deonica 15 minuta hehe Quote
Guest Brain Salad Guuuz Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 evo danas mi ovi moji rumljani hvale neku tvoju švarglu i rakiju iz čokanjčića Quote
Recommended Posts