Vlaja Buraz Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Zvanični spisak pjesama (imena koja stoje na omotu a nemaju veze s vezom): 01. Gajbe oro (intro) 02. Srca tvoga plam 03. Tužna je jesen 04. Purpur 05. Veče na plaži 06. Drugoga joj slika viri iz novčanika 07. Stara majka za zdravlje me pita 08. Ubila si sve u meni 09. Alaj mi je nije (instrumental outro) NEMOJ DA JOŠ NEKO ZA VOKAL ZAPNE, BEZ NJEGA BI ONI BILI ... ALODŽIJA. INTEGRITET. Quote
RNA Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Pero Deformero zvuci bolje nego Alogia a: Imam nazalost samo dve pesme i ono simpa... muzika odlicna ostalo khmm... pa dobro zezanje :roll: Inace u pitanju su: "Odlazis" i "Sto me ostavi" Definitvno su bolji od Alogije. Ovo je kultni underground. Quote
Sinstrel Posted January 5, 2004 Report Posted January 5, 2004 Bez zajebancije da ja preko te zike isao neki normalan vokal i neki normalan text (tj. prikladniji) bili bi ooodlicni ovako su ostali kao zafrkantski bend. Quote
RNA Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 ... i baš zato ih svi i volimo, zar ne??? Quote
Vlaja Buraz Posted January 6, 2004 Report Posted January 6, 2004 Ja ih vala Volem zbog vokala Njega da im nije Bili bi za snajke i prije Quote
Vlaja Buraz Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Šta sugerišeš sa najgadnijom od svijeh drolja? Quote
Telcontar Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Ne dirajte STOJU ja pravim TRIBUTE TO STOJA band, dobro radicemo i obrade drugih , ali tribute to stoja konza ! Quote
Vlaja Buraz Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Ko bolan Stoju da dira?! Ni u najgorem ludilu! Quote
WS Posted January 7, 2004 Report Posted January 7, 2004 Pero Deformero zvuci bolje nego Alogia ... a izgleda da su i tekstovi bolji... a: Quote
Sinstrel Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Pero Deformero zvuci bolje nego Alogia ... a izgleda da su i tekstovi bolji... a: Ne preterujmo... Quote
Vlaja Buraz Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Oteše te strani plaćenici i domaći izdajnici. PROKLETNICI!!! ZAŠTO NAM NJEGA UZEŠTE?!?!???!!! Mogli ste mene. Quote
RNA Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 (edited) Pero Deformero zvuci bolje nego Alogia ... a izgleda da su i tekstovi bolji... Izgleda... a kanda bi neko mogao da uradi i black metal kucačke obrade Rokera s Moravu, a??? Edited April 8, 2004 by RNA Quote
Sinstrel Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Oteše te strani plaćenici i domaći izdajnici. PROKLETNICI!!! ZAŠTO NAM NJEGA UZEŠTE?!?!???!!! Mogli ste mene. Zlochinci... Quote
C.A_R.I.A. Posted April 6, 2004 Report Posted April 6, 2004 e jel cuo josh neko za pera deformera ? Quote
Vuk Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 ja sam imao disk, ali sam ga uzajmio pre ne znam kolko vremena jednom ortaku i nije mi ga vratio !! BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
C.A_R.I.A. Posted April 7, 2004 Report Posted April 7, 2004 heeh pa najboje stvari se nikada ne pozajmljuju... znaci original diskovi kao i pero deformero Quote
RNA Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 A ponajgore originalni Pero Defformero disk, koji jel'te ne postoji. Quote
C.A_R.I.A. Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 au bosko,pa ovo je spam najgore vrste ... Quote
Recommended Posts