Hudini Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Verujem da je tako, ali onaj pevac (pregojeni Roj Kan, kako su ga sinoc pojedini nazvali) ne moze da se meri sa Bisketom koji je zaista protagonista horor-metal-folk spektakla i koji je, uverili smo se, postao idol mladih- koji se slikau s njim i traze mu autograme. Naravno da je čika Biške idol mladih, ali sa druge strane Gospon Bandar je kultna figura domaćeg undergrounda. Sama činjenica da ga nazivaš "onaj pevač" govori o neobaveštenosti ljudi o Pikniku. Bandar je Piknik. Svi ostali muzičari koji su se pojavili s njim u petak su samo prateći bend i ako je neko zaslužan za horor-pank-sprd atmosferu Piknika to je on. E sad da li se to nekom sviđa ili ne to je već druga stvar, ali činjenica je da je čovek uspeo da sa jednom sprdačinom kao što je "O da" bude No. 2 u izboru za hit godine na radiju B92. PS: Pozdrav čika Sale. PPS: A zašto diskutujemo o Pikniku ovde kad ima tema na "Neafirmisani bendovi" (koju bi uzgred trebalo prebaciti ovamo)? Quote
Sale B.C. Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 pregojeni roj kan?!?!?!?! jebo vas roj kan!!! PIKNIK BRE!!!! i pero ofkors!!! Quote
Alex de Large Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 ajd ostavte devojku na miru i posle pitate zashto mi rumljani uvek izadjemo na losh glas Quote
Pero Defformero Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Ma jašta man, ovdin se pišemo samo o ljubavi i žene su zbog toga svetinja! Quote
Sugar Overdose Posted May 12, 2008 Report Posted May 12, 2008 pa kako je ova vest mene zaobishla -.- NAT FER! otju ja da slusham piknik lajv :*( a bitj ejosh prilike ^^ Quote
Gosn Bandar Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 (edited) Zahvaljujemo se na svim pozitivnim i negativnim komentarima u vezi svirke i svima koji su dosli da nam pruze podrshku ! Prva je sto znachi da ce druga biti josh bolja ! Posebno se zahvaljujem ljubaznoj lepoj devojci shto me je napushila najstrashnije...slazem se da sam debeo al sam se barem ozenio za razliku od nekih debelih koji josh nisu ! Zao mi je vegeterijanaca i ovoga puta ih pozivam da ne dodju na sledeci koncert Piknika za njihovo dobro i zao mi je sto ih nisam ranije upozorio da ne dodju ni na ovaj ! Chika Sale Frish RESPECT tebi, velika mi je chast svirati sa najboljim heavy gitaroshom u gradu a bogamy i chika Slobom najboljim bubnjaroshom Pozdrav svim fanovima Pera Defformera Gos'n Bandar Edited May 14, 2008 by Gosn Bandar Quote
POSMRTNA LITURGIJA Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Zahvaljujemo se na svim pozitivnim i negativnim komentarima u vezi svirke i svima koji su dosli da nam pruze podrshku ! Prva je sto znachi da ce druga biti josh bolja ! Posebno se zahvaljujem ljubaznoj lepoj devojci shto me je napushila najstrashnije...slazem se da sam debeo al sam se barem ozenio za razliku od nekih debelih koji josh nisu ! Zao mi je vegeterijanaca i ovoga puta ih pozivam da ne dodju na sledeci koncert Piknika za njihovo dobro i zao mi je sto ih nisam ranije upozorio da ne dodju ni na ovaj ! Chika Sale Frish RESPECT tebi, velika mi je chast svirati sa najboljim heavy gitaroshom u gradu a bogamy i chika Slobom najboljim bubnjaroshom Pozdrav svim fanovima Pera Defformera Gos'n Bandar ahahahahahahahahahaa!!!! JEBENI KRALJU!!!! RESPECT!!! Quote
Shamandalie Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Posebno se zahvaljujem ljubaznoj lepoj devojci shto me je napushila najstrashnije... Gos'n Bandar Izvini covece, ja te nisam napusila. I to poredjenje sa Roy Khanom nije poteklo od mene, vec je to neko drugi rekao, uporedio, nebitno ko. Ne mislim nista lose o tvom muzickom izrazavanju niti o tvom fizickom izgledu, jer ljude ne cenim prema tome. Meni je takvo poredjenje bilo smesno, pa sam zato to i ovde navela. Ako mi ne verujes, evo ti pa pogledaj: I ja bih volela da ti se pojave veganci, jer ih ni ja ne mirisem u poslednje vreme. Quote
StarbreakeR Posted May 14, 2008 Report Posted May 14, 2008 Ima slicnosti, ima...doduse Kamelot bi bio zanimljiviji sa Gosn Bandarom XD Quote
Buddha Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 video sam slike sa fotosesna - ono je vrh Quote
Pero Defformero Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Psssssssssst ... ni reči nikome! Quote
Secracon Posted May 15, 2008 Report Posted May 15, 2008 Dragi prijatelji, osećam se "povučen za jezik" nekim prethodnim postovima, pa sam dao svoj literarni doprinos raspravi, ali sam to uradio na adekvatnoj temi (PIKNIK). Ovaj udebljani deo je ujedno i link do tog mog posta. Izvinjavam se zbog uletanja. Pozdrav ekipi! Cheerz! Quote
VoivodBG Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 (edited) video sam slike sa fotosesna - ono je vrh Psssssssssst ... ni reči nikome! Znaci album ce uskoro? Edited May 16, 2008 by ScudTheDisposableAssasin Quote
Pero Defformero Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 DA, album veoma uskoro!!! Od juče popodne pa sve do ranih jutarnjih časova, snimali smo i prvi video klip za ovaj CD... bilo je zanimljivo. To "remek delo" bi trebalo da bude smontirano u naredne dve nedelje. U završnoj smo fazi oko izdavača, tako da će uskoro da zakrče i nove pesmice na MySpace-u. Hvala svima na strpljenju! Quote
inquisitia Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 DA, album veoma uskoro!!! Od juče popodne pa sve do ranih jutarnjih časova, snimali smo i prvi video klip za ovaj CD... bilo je zanimljivo. To "remek delo" bi trebalo da bude smontirano u naredne dve nedelje. U završnoj smo fazi oko izdavača, tako da će uskoro da zakrče i nove pesmice na MySpace-u. Hvala svima na strpljenju! Samo jedno pitanje...jos prosle godine(tacnije 27.08.2007.)snimali ste nesto u Muzeju na Tvrdjavi...bio je spot,ali neznam za koju pesmu(znam da je tebe menjao neki lik sa dugom kosom kao gitarista)... Sta bi sa tim?Jel' to treba da izadje ili sta? Quote
Pero Defformero Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Radilo se o snimanju neke dokumentarno-zabavne emisije gde je Biške pozvan da glumi kao gost, međutim tokom snimanja, spontano su došli na ideju prvo da puste pesmu od Pero Defformero a zatim i da snime playback zezu... Quote
Alex de Large Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 (edited) e plakao sam kad sam gledao koji ste kraljevi, ajde brzo neka svirka, pa da pjevamo zajedno Edited May 25, 2008 by Jack The Riffer Quote
Morphy Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Jel zna neko gde bih mogao da nabavim original prvi album? I da li postoji jos u prodaji? Quote
Sale B.C. Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Izvini covece, ja te nisam napusila. I to poredjenje sa Roy Khanom nije poteklo od mene, vec je to neko drugi rekao, uporedio, nebitno ko. Ne mislim nista lose o tvom muzickom izrazavanju niti o tvom fizickom izgledu, jer ljude ne cenim prema tome. Meni je takvo poredjenje bilo smesno, pa sam zato to i ovde navela. Ako mi ne verujes, evo ti pa pogledaj: ne vidim neku preteranu sličnost, ovaj roj kan pre liči na željka joksimovića ukrštenim s kebom Quote
PuPaK Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 ovaj roj kan pre liči na željka joksimovića ukrštenim s kebom :) :) Quote
Pero Defformero Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 ajde brzo neka svirka, pa da pjevamo zajedno PERO DEFFORMERO + CROSSPOINT Live in "Brvnara" Subota 07.06. početak u 22h (100%!) PAŽNJA!!! Pošto je cela zabava zamišljena kao maskenbal, ulaz na ovaj PRIVATE PARTY dozvoljen je isključivo u odgovarajućoj toaleti: Tema je "Zvezde Granda" (ili ti šund i kič)!!! Svako ko bude došao u standardnom izdanju NEĆE MOĆI DA UĐE na ovu zabavu!!! Dobrodošli su svi ljudi željni druženja i zajebancije... Quote
Recommended Posts