Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam taman košulju koja će odgovarati za ovaj spektakl... Vidimo se, naravno!

Dosta je prošlo vremena od poslednje svirke u matičnom gradu, više od pola godine...

Posted (edited)

Dajte malo "kreativnosti"... :mhihi:

Ćaletovo odelo, šljašteći materijali, šljokice, mrežaste čarape, minići, štikle, šuškave trenerice, kajle, bele čarape, zvoncare na faltu, KIČ I ŠUND... Valjda ćete naći nešto od ovoga! :cool:

Kreacija mora da bude kompletna: od glave do pete! :da:

Edited by Pero Defformero
Posted
Jel zna neko gde bih mogao da nabavim original prvi album? I da li postoji jos u prodaji?

Koliko ja znam, prvi album je izašao isključivo na kaseti u nekih stotinak primeraka i predstavlja ultra-raritet još od 1995.

Posted

skontao sam kreaciju za maskenbal :) bice prava "vidimo se u chitulji" :)

uzecu neshto od burazera, cale tu otpada jer je mojih godina bijo mnogo sitniji od mene...pa bih dezintegriso ta odjela ;) a tek cipele...

Posted
skontao sam kreaciju za maskenbal :) bice prava "vidimo se u chitulji" :)

uzecu neshto od burazera, cale tu otpada jer je mojih godina bijo mnogo sitniji od mene...pa bih dezintegriso ta odjela ;) a tek cipele...

Munze konza tebra. Javlja se jos jedan sledbenik mode devedesetih :rockdevil:

Posted

Toliko su vec puta svirali u Brvnari, da bi svaki iole fan trebao da zna gde je to. Odora za subotu se polako kompletira...

Posted
:)

Hhaahahaaa!!!Fenomenalno!:) Nisam dugo mogao da pronadjem ovaj spot!A to mi je favorit!:)

Inace gitara iz ovog spota je jos uvek na prodaju!!Obratite se na PP!

Tek sam juce cuo PD obradu Balasevica i ubedljivo mi je najjaca obrada od svih koje sam cuo!A mislim da sam preslusao skoro celu kompilaciju.Pustali su sinoc u clubu "Fan" u Kovinu.