Morphy Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Hahahah ekstra slike! Nego kad ce novi album??? Quote
Pero Defformero Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Nego šta!!! Moj primerak ultra-mega duksa je na misteriozan način nestao iste večeri... Ali... Quote
Morphy Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 @Zaki: KULT!!!!!!!!!!!! Hahahhahahahahhahah koje carine. Quote
BiserkaB. Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 еее... па ја сам чула да ће ПГП да снима нови албум! и причу која иде уз то... ооо, биће свега... једва чекам! Quote
Alex de Large Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 еее... па ја сам чула да ће ПГП да снима нови албум! и причу која иде уз то... ооо, биће свега... једва чекам! mislish da izda album... mozda i nece kako poslednje chuh, ali da se ja ne mesham - tu su momci iz benda bilo kako bilo, album je vec snimljen pa nam se isto pishe...samo mozda je bolje za bend da bude pgp- veca promocija i tako Quote
BiserkaB. Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 ма то.. да изда! :) само да га чујемо већ једном! ај да чујем и неког из бенда, да се мало обелодане ти детаљи... донекле и није важно, само да се изда тај албум. Quote
Pero Defformero Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ma sve se vrti oko toga sa kim će u koprodukciji SKC-NS da izda CD: PGP ili MULTIMEDIA RECORDS... Kako stvari stoje, izgleda da će to ipak biti Multimedia. Cool! Čekamo da bude završena montaža za prvi video singl za predstojeći album, pa ćemo uporedno s tim pustiti u MySpace etar i 6 pesama (od 15 ukupno, koliko će ih biti na albumu)! Uskoro, nadamo se, uskoro... Quote
Pero Defformero Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 PERO DEFFORMERO UŽIVO U BEOGRADU ! ! ! Nedelja 06.07.2008. u Letnjoj Bašti SKC-a! Više detalja u narednim danima a za sada jedino što pouzdano znam je da se radi o trodnevnom festivalu gde je predviđeno da poslednjeg dana bude rock & heavy veče, te da bi (pored našeg malog benda) trebalo da nastupi nekoliko poznatih bendova (npr. spominju se i Divlje Jagode...itd)! POZZ... Quote
RNA Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Таман помислих да вас опет нећу гледати, али овога ута нема да вас оманем. Quote
VoivodBG Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Naravno tog dana se ide samo zbog vas, i sada jedno standardno pitanje kada ce izaci album? Quote
Alex de Large Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 taj dan svira i alogija, taman da pokazete prodanim dushama kako se svira "malo" me zeza ova cena od 600 dindzi...bilo bi dobro kad bi moglo da se plati manje, pa da odgledamo pero i izadjemo napolje Quote
Pero Defformero Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ljudi ja ne samo da nemam pojma ko će još svirati te večeri nego nisam imao pojma ni da će upad biti Šesta Dindžuseva... Mi ćemo se iz petinih žila potruditi da opravdamo cenu karte!!! Za ostale ne mogu da vam garantujem. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 aaaaa...meni je 5og 20ti rodjendan,mislim da nema bolji poklon od ovog Quote
Pero Defformero Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Da bismo vas što bolje pripremili za predstojeći splet-takl, za vikend ćemo okačiti 6 pesama sa predstojećeg CD na MySpace!!! Quote
VoivodBG Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ljudi ja ne samo da nemam pojma ko će još svirati te večeri nego nisam imao pojma ni da će upad biti Šesta Dindžuseva... Mi ćemo se iz petinih žila potruditi da opravdamo cenu karte!!! Za ostale ne mogu da vam garantujem. Ako, realno ostali bendovi me ne zanimaju tog dana kada vi svirate, mozda da vidimo koja ce jos dva da upadnu, koliko ce te svirati to me samo zanima jos? Quote
Pero Defformero Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Naši zvuci rodnoga kraja širiće se avlijom SKC-a nekih sat vremena... Što bi u prevodu značilo: SVE SAM GO HIT!!! Quote
Pero Defformero Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Pesme sa predstojećeg CD-a su na našoj MySpace strani... UŽIVAJTE!!! Quote
Vlaja Buraz Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Poprilično je zvuk zgužvan kompresijom, ali, ideja se nazire. Šta nazire, NAZIRE. KAUBOJ IZ BOSNE!!! Quote
Alex de Large Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 meni je pozlilo kad sam chuo pjesme !!!! :rockdevil: znachi a kako ce to da zvuchi u originalnom kvalitetu, ne smem ni da zamislim KAUBOJ IZ BOSNE toliko dobro zvuchi sad kad ste ga snimili, da to nije zdravo...josh onaj narodnjachki echo i oni Shemsa momenti na ODLAZISH :) JEDVA CHEKAM OSTATAK PJESAMA e da, ovo moram da kazem (mada to svi znaju) SALE TI SI JEBENI BOG, ONE SOLAZE NISU ZDRAVE...VRX :pivopije: Quote
Pero Defformero Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Znači brate Kristijane... mis'im... respekt!!! Ma svi smo mi u duši HARMONIKAŠI! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Ja se uvek najezim kad objavite da ima novih snimaka silovito! Quote
Recommended Posts