imaginos Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 ... jednom za svagda SHVA-TI! (dz, dz, dz....) Quote
Chicken Little 420 Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Znate li vi da Pero Defformero ima jos jedan album? Quote
C.A_R.I.A. Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 (edited) lagis lagis...ma nema ??? koji,kada,kako..........aaaaaaaaaaaaaaa ceo zivot sam ziveo u zabludi da postoji samo jedan album Edited April 15, 2004 by diamond73 Quote
Chicken Little 420 Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Ima i drugog albuma... Pricao sam sa gitaristom i rekao mi je da nikada nije objavljen jer je jako bolestan... Quote
Elldamar Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 ... jednom za svagda SHVA-TI! (dz, dz, dz....) Ovo je najjachi deo celog albuma!!! Quote
Vlakey_Board Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 E ljudi, dokopao sam se kasete, i razmishljam da bacim u mp3, i da napravim sajt... jel to ne bi pokrenulo neku copyright frku? ma da... za album koji je shtampan u 50 primeraka... Quote
RNA Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Ima i drugog albuma... Pricao sam sa gitaristom i rekao mi je da nikada nije objavljen jer je jako bolestan... Па, дај да исцимамо неког да објави то. Та легенда не може, не сме остати ван домашаја искрених фанова култног бенда. Quote
Chicken Little 420 Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Ne znam koliko ste obavesteni ali Pero Defformero opet radi!!! Imali su koncert pre jedno 2 meseca u NS... 3 album snimaju na leto!!! Quote
Zhad Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 To je zaista jako jako otkacen bend hahah ja sma crkla od smeha kad sam prvi put cula neverovatna kombinacija Kume potpuno si u pravu treba pomoci da izdaju i taj bolesni album hahahaha ) Quote
C.A_R.I.A. Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Ne znam koliko ste obavesteni ali Pero Defformero opet radi!!! Imali su koncert pre jedno 2 meseca u NS... 3 album snimaju na leto!!! e trt..da nije opet neki trac ? Ajde dajte taj drugi album........ hocemo RE RELASE prvog!!!!!!! Pero- prvi domaci progressive bend Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Ne znam koliko ste obavesteni ali Pero Defformero opet radi!!! Imali su koncert pre jedno 2 meseca u NS... 3 album snimaju na leto!!! cekaj, zezash ?!?!? Jeste, kraljevi su se vratili a niko ne pominje ?!?! Zovi tog gitaristu 'vamo i ocu official statement ... Quote
imaginos Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 E ljudi, dokopao sam se kasete, i razmishljam da bacim u mp3, i da napravim sajt... jel to ne bi pokrenulo neku copyright frku? ma da... za album koji je shtampan u 50 primeraka... ustedi sebi vreme. imam album u mp3 formatu, snimak ociscen (koliko je to moguce) i sredjen od strane fanatika koga nije mrzelo da se danima zajebava u sound forge-u. p.s. Quote
Apeiron Posted April 22, 2004 Author Report Posted April 22, 2004 ustedi sebi vreme. imam album u mp3 formatu, snimak ociscen (koliko je to moguce) i sredjen od strane fanatika koga nije mrzelo da se danima zajebava u sound forge-u. p.s. Evo, samo da se prijavi fanatik koji je to uradio jos pre 4 godine (prebacio album u komp i procistio)... Da ne govorim da kasetu imam vec 7 godina... Quote
C.A_R.I.A. Posted April 22, 2004 Report Posted April 22, 2004 super,svi ti se divimo zbog toga... Quote
Vlaja Buraz Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ne znam koliko ste obavesteni ali Pero Defformero opet radi!!! Imali su koncert pre jedno 2 meseca u NS... 3 album snimaju na leto!!! VASPOSTAVLJANJE!!!!!!!!!!!!! Ne vjerujem ni sekunde, ali ionako živim u lažima. Quote
imaginos Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Evo, samo da se prijavi fanatik koji je to uradio jos pre 4 godine (prebacio album u komp i procistio)... Da ne govorim da kasetu imam vec 7 godina... oho-ho, pa to znaci da ovde ima minimalno dva fanaticna obozavatelja PD-a koji su bili spremni da ciste sum i prebauju u mp3. Quote
Vlaja Buraz Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 I jednog polufanatičnog. ŠUM JE SASTAVNI DIO MUZIKE. Quote
imaginos Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 I jednog polufanatičnog. ŠUM JE SASTAVNI DIO MUZIKE. poznajem coveka koji je rucno uz pomoc pencil alata u sound forgeu "umeksavao" klipove sa snimka da bi dobio "prirodniji zvuk". tako je obradio svaku pesmu sa albuma pero deformero. taj je vec ultrafanatik iz vise lige. eh, taj pero deformero... zbog njega se i razred ponavlja.. Quote
RNA Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Свака му њему част. Ја се са тиме не бих толико бактао. Quote
imaginos Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Свака му њему част. Ја се са тиме не бих толико бактао. audiofili - posebna vrsta ljudi. Quote
Levithian Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 I kada će www.perodeformero.com biti pušten u rad? Šalim se, ali bilo bi super postaviti albume za download. Mada o5... hmmm... šta ima loše u tome napraviti fanpage za bend takve veličine? Quote
RNA Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 audiofili - posebna vrsta ljudi. Пази, у суштини сам и ја такав, али ја ипак волим да се око таквих ствари бакће неко други, а ја да добијем готов производ. Quote
Vlaja Buraz Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Kao recimo drugi album... I onda da naprave turneju 'Dvostruki udarac' sa Gluteus bendom. Quote
Recommended Posts