Pero Defformero Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Za sada imamo u takozvanoj "radnoj formi" nekih 6-7 potpuno novih pesama. UŽAS!!! Što se stila tiče, to će uvek biti Pero Defformero, mada, meni se čini da su malkice drugačije nego ove prethodne... otom-potom... Blagovremeno ćemo ih svirati na svirkama i kačiti demo verzije na MojKosmos, pa ćete i samo prosuditi da li su i koliko dobre. Meni se JAKO dopadaju! POZZZ i SVE NAJ-NAJ u 2009!!! p.s.-vidimo se sutra... Quote
PuPaK Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Jel to nesto na moj racun? (mada nisam goticarka) http://i11.photobucket.com/albums/a200/oljafiore/casdssa.jpg Aj nek vam je srecna Nova i ostali praznici! Njam,njam! Quote
Jovan Cvijic Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Ma normalno Friš da će Pero uvek biti Pero, i Metallica je uvek bila Metallica i kad su izdali one sumnjive albume, ali meni kao fanu nekog benda, pa i Pera, bitno je da ne bude kreativnog i kvalitativnog pada, odnosno značajnog skretanja sa kakvog kvalitetnog kursa razvoja. (kao što je to, po meni, bio slučaj npr kod mentalike sa loud albumima i sličnim izbljuvcima). Ja Peru želim sve najbolje ubuduće (a ne priželjkujem sudbu npr.metalike , ili _______ (upiši ime benda)) To sam hteo da kažem, nadam se da smo se razumeli. Veoma je pozitivno što radite na novim stvarima. Highly anticipated!!! Cunt wait!!! Čestitam članovima benda novu metalsku godinu! A i svima na forumu. Iako je čestitanje nove godine.. underrated. Quote
PuPaK Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Ma normalno Friš da će Pero uvek biti Pero, i Metallica je uvek bila Metallica i kad su izdali one sumnjive albume, ali meni kao fanu nekog benda, pa i Pera, bitno je da ne bude kreativnog i kvalitativnog pada, odnosno značajnog skretanja sa kakvog kvalitetnog kursa razvoja. (kao što je to, po meni, bio slučaj npr kod mentalike sa loud albumima i sličnim izbljuvcima). Ja Peru želim sve najbolje ubuduće (a ne priželjkujem sudbu npr.metalike , ili _______ (upiši ime benda)) To sam hteo da kažem, nadam se da smo se razumeli. Veoma je pozitivno što radite na novim stvarima. Highly anticipated!!! Cunt wait!!! Čestitam članovima benda novu metalsku godinu! A i svima na forumu. Iako je čestitanje nove godine.. underrated. Profesore srecna i tebi noa godina ! Quote
Jovan Cvijic Posted December 31, 2008 Report Posted December 31, 2008 Profesore srecna i tebi noa godina ! Blagodarim, takođe sinko a gore sam mora teo da kažem,, overrated ali eto pogreši čovek, a i nova godina je, pa je... klizavo. Quote
Killing Hand Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 Pero ledjendo vidimo se sutra Quote
Andrija Smith Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Evo delica atmosfere od pre neki dan, prvi bis, Silvana po drugi put. http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#...v=1058087781102 Quote
Zaki Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Šta reći... Zvuk je bio najbolji do sada na njihovin nastupima u SKC-u. Skoro dva sata svirke... Najavljeno je da će se 12. januara album naći u prodaji. Zahvljujem na prevozu i sjajnoj amtosferi... Vidimo na promociji! Sve najbolje u novoj 2009. Quote
Bata Trokrilni Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ovi što im je Biške dao da pevaju deo Silvane, bolje da im nije dao. Quote
Bata Trokrilni Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Naravno, ja bih to svakako otpevao mnogo bolje, bez obzira što mi narodnjački fazon ne leži. Quote
Sisus Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ne lezi tebi izgleda ni jedan fazon. Quote
Sisus Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ja sam bar svestan toga da ne znam da pevam. Quote
Bata Trokrilni Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Ja sam svestan da znam, samo malo vežbam, a što se stila tiče, ima nas raznih. Ne može Hetfield da peva ono što može Dio, niti Bora Čorba ono što može Biške. Quote
Apeiron Posted January 5, 2009 Author Report Posted January 5, 2009 Ajme majko, prekini da spamujes covece, koga ovde zanima kako ti pevas? Quote
Bata Trokrilni Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Pa očigledno Sisusa, čim me je komentarisao. Ja sam komentarisao ljude sa koncertnog snimka, tako da nisam spamovao, osim kao odgovor na tuđi spam. Quote
VoivodBG Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Da li bi neko od vas srecnika koji posedujete prvi p.d. album na original kaseti mogao da mi skenira njen "buklet"? Quote
Jovan Cvijic Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 (edited) Izlazi li u ponedeljak album? Samo za tebe, bato. Cenim da će biti ovde još (ne)strpljenja i čekanja, ipak Srbija je ovo, jelte. Edited January 10, 2009 by Jovan Cvijic Quote
Marishte Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 jel ima nekog dogadjaja zvanicnog za izlazak? Quote
VoivodBG Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 (edited) @Jovan Cvijic, ne bi mi smetalo ni malo. @Marishte, na proslom koncertu su rekli da bi 12 januara trebao da izadje, e sada kao sto rece Jovan gore, garant ce jos kasniti, mada voleo bih da gresim u tom slucaju... Neko je cak napravio i wiki stranicu benda. Pero Defformero Wiki Edited January 11, 2009 by VoivodBG Quote
Zaki Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Zaista lepo uradjena stranica na Wikipediji. Svaka cast ko je pravio! Quote
Recommended Posts