imaginos Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Пази, у суштини сам и ја такав, али ја ипак волим да се око таквих ствари бакће неко други, а ја да добијем готов производ. ako je dobra muzika i ja se dobro utripujem, onda moze da susti i krci koliko hoces, meni je svejedno. Quote
Vlaja Buraz Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 *Ovo je post koji se automatski pojavljuje ako tema krene prema drugoj strani.* Quote
C.A_R.I.A. Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 pa gde su ti clanovi pera deformera ? sta ce biti sa prvim albumom ? a novim ? Quote
Dowla Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Ja sam poslao mail one recordsu u kome sam trazio da reizdaju taj jedini album.Pitao sam i Lakija da stavi njihove pesme na download,ali kaze da ne radi neki server Quote
C.A_R.I.A. Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 ma svasta,petljamo se sa nekim kasetama ocajnog kvaliteta,a diska nigde... bruka! a taj neobjavljivani album ? ajde sredite to !!! Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 bruka! a taj neobjavljivani album ? ajde sredite to !!! ma to je lozana Quote
Dowla Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 nekoliko utoraka zaredom saljem poruke da puste Pero Deformero na 202 ali Olga nista ne govori,a kamoli da pusta Quote
Guest thunderhead Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Na stolu je prazna casa,u kafani dim... Rullllla!!! Planiram da okachim ceo prvi ( jedini? ) album na neki sajt,ali ne znam kako stoje stvari oko autorskih prava... Ko je to uopshte izdao?? Quote
Dowla Posted August 9, 2004 Report Posted August 9, 2004 kada sam bio u BG danas,svraio sam do mordora i kupio album,sada ga upravo slusam i vristim od smeha Quote
Jester 666 Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Jedino vece zlo od petka 13-og je ponedeljak 16-ti! Quote
Baal Posted August 27, 2004 Report Posted August 27, 2004 Planiram da okachim ceo prvi ( jedini? ) album na neki sajt,ali ne znam kako stoje stvari oko autorskih prava... Ko je to uopshte izdao?? Ma kači i ćuti. Quote
C.A_R.I.A. Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Zvali su ga diamond73. The King of Spam iz Back! Quote
solicitor Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Ja sam spot za pesmu Tuzna Je Jesen imao pre 10 godina valjda Al tek pre mesec dana sam nabavio album Naravno, ja podrzavam ovakve zajebancije, jer su ljudi odlicni muzicari a koncepcija je do jaja. Quote
C.A_R.I.A. Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 rekao bih da postoje 2 spota... ima li neko drugi ? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Ja sam spot za pesmu Tuzna Je Jesen imao pre 10 godina valjda Al tek pre mesec dana sam nabavio album Naravno, ja podrzavam ovakve zajebancije, jer su ljudi odlicni muzicari a koncepcija je do jaja. Jel spot na VHS-u?!?! Quote
Tomislav Sawyer Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 rekao bih da postoje 2 spota... ima li neko drugi ? Prvi srca tvoga plam spot je totalna kucna produkcija, sniman na zurci VHSc kamerom uz playback sa home hifi sprave, pijano i polupano maksimalno Quote
LazaGNR Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Jel' se pusta to negde (taj spot)? Tesko,a? Quote
Tomislav Sawyer Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 ne verujem da je izaslo van okvira benda i prijatelja Ni ja ga trenutno nemam... Quote
Vitamin K Experience Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 DIGITALIZUJTE POD HITNO! Quote
Vlakey_Board Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Na stolu je prazna casa,u kafani dim... Rullllla!!! Planiram da okachim ceo prvi ( jedini? ) album na neki sajt,ali ne znam kako stoje stvari oko autorskih prava... Ko je to uopshte izdao?? http://www.soundlift.com/pero A ako imash bolje verzije, kachi. (ove su sa izakane original kasete, i u 128kbps, da ne traje 100 godina dok skinesh, jebiga) Quote
Angele Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 najjace u spotu je sto nema basiste... al ima ona haljina i bas gitara naslonjeni na auto... do jaja... Quote
Apeiron Posted November 23, 2005 Author Report Posted November 23, 2005 Upravo mi stigla tona Pero D. materijala!!!!!!!! 3 DVDa sa tri koncerta, video zapisi, prvi album (konacno sa diska, a ne sa prebacene kasete na disk ) i droga od drugog albuma!!! Kult kultova! Smiljka, tu je i video sa onog koncerta kad smo mi bili, Boro Macola, Robert Demonic i ja u prvom redu ne skidamo se sa kamere Quote
Recommended Posts