Jump to content

Recommended Posts

Posted
Пази, у суштини сам и ја такав, али ја ипак волим да се око таквих ствари бакће неко други, а ја да добијем готов производ.

ako je dobra muzika i ja se dobro utripujem, onda moze da susti i krci koliko hoces, meni je svejedno. icon_smile.gif

• 2 months later...
Posted

Ja sam poslao mail one recordsu u kome sam trazio da reizdaju taj jedini album.Pitao sam i Lakija da stavi njihove pesme na download,ali kaze da ne radi neki server

Guest thunderhead
Posted

Na stolu je prazna casa,u kafani dim... icon_rockdevil.gificon_mrgreen.gificon_rockdevil.gif Rullllla!!!

Planiram da okachim ceo prvi ( jedini? ) album na neki sajt,ali ne znam kako stoje stvari oko autorskih prava... Ko je to uopshte izdao??

icon_rockdevil.gificon_mrgreen.gificon_rockdevil.gif

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Planiram da okachim ceo prvi ( jedini? ) album na neki sajt,ali ne znam kako stoje stvari oko autorskih prava... Ko je to uopshte izdao??

icon_rockdevil.gificon_mrgreen.gificon_rockdevil.gif

Ma kači i ćuti. icon_mrgreen.gif

Posted

Ja sam spot za pesmu Tuzna Je Jesen imao pre 10 godina valjda icon_smile.gif Al tek pre mesec dana sam nabavio album icon_smile.gif Naravno, ja podrzavam ovakve zajebancije, jer su ljudi odlicni muzicari a koncepcija je do jaja.

• 1 year later...
Posted

Na stolu je prazna casa,u kafani dim... icon_rockdevil.gif  icon_mrgreen.gif  icon_rockdevil.gif  Rullllla!!!

icon_rockdevil.gif  icon_mrgreen.gif  icon_rockdevil.gif

http://www.soundlift.com/pero

A ako imash bolje verzije, kachi. (ove su sa izakane original kasete, i u 128kbps, da ne traje 100 godina dok skinesh, jebiga)

• 3 weeks later...
Posted

Upravo mi stigla tona Pero D. materijala!!!!!!!!

3 DVDa sa tri koncerta, video zapisi, prvi album (konacno sa diska, a ne sa prebacene kasete na disk icon_biggrin.gif) i droga od drugog albuma!!!

Kult kultova!

Smiljka, tu je i video sa onog koncerta kad smo mi bili, Boro Macola, Robert Demonic i ja u prvom redu ne skidamo se sa kamere icon_biggrin.gif