Andrija Smith Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 I jos malo pikanterije: Haha je l' ovo Moonchild na početku. Jebote kako sam smoren što sad nisam u BG-u, što ću propustiti ovaj spe'takl! Ja se i dalje nadam nekoj svirci u Crnoj gori, i mislim da bi mogli okupiti dosta ljudi. Quote
Pero Defformero Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Znam da svi znate, ali... PERO DEFFORMERO LIVE ! ! ! Subota 25.04. Beograd SKC Velika Sala, 21h Ovo je definitivno hajlajt naše dosadašnje "karijere" i iskreno se radujemo ovoj fešti! A sada i zvanično, kao specijalni gosti sviraće i Rumske Klandžije, poznate kao BURNING CIRCLE !!! Quote
The D Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Ocel bit neko organizovano potpisivanje albuma ili da vas jurimo po skc-u? Quote
Jimmi Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Sutra svirka u NS-u, u londonu, badava ulaz Quote
Guest dićma Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Još samo par dana!!! Valjda će biti ljudi, ja sam danas uzeo karte sa rednim brojevima 15 i 16. Quote
Zaki Posted April 22, 2009 Report Posted April 22, 2009 Sutra svirka u NS-u, u londonu, badava ulaz Jes, i ja čuo juče. Dolazi se obavezno! Quote
Шарки Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Наравно да долазим, на једној од предходних свирки у Ливингруму сам се одушевио! Quote
Routasydän Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Jel sme da se ponese foto preparat pa da se ovekoveci bar delic atmosvere? Quote
Killing Hand Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 U koliko cuke bi poceo pero defformero? Quote
LazaGNR Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Bio sad na svirci u sredu u NS-u (ekipa me iscimala). Bio pun taj Underground/London/kako se vec zove. Zvuk nije bas bio nesto,ali se,cenim,masa dobro provela OK vam je ona stvar "Heavi metalac bicu ja" i jos jedna ("Kraljica" mozda?Ima double-drum-beat u pocetnom delu pesme).I naravno stari hit "Dosli smo do kraja puta".Ostale pesme - bah,onako...nisam bas neki fan Mada,publika je veoma dobro podrzala npr. onu "Cowboy from Bosnia". (da se ne shvati pogresno,publika je svaku pesmu podrzala,al opet neke vise,neke manje) Onaj bubnjar je ludak - napravio je 300 'faca' za vreme svirke Malo-malo pa se nekako "izoblici" (facu) Oko sat vremena svirke,2 bisa - fino. Primetio sam i da je sniman taj nastup. Kazem,nisam bas neki extra fan toga sto pravite,meni bi vise odgovaralo da imate drugaciji vokal (smrt narodnjacima ),al' mora se priznati Bisketu (valjda se tako zove pevac) da je pravi showman Quote
Jimmi Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Beše dobro to veče, zaista, samo što je kratko trajalo. Ona svirka u tremi onomad je izula... Cenim da će tako biti i u SKC-u Quote
The D Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Kupih kartu danas oko 16h i broj je 0066. Nesto malo prodato bre! Quote
Vlaja Buraz Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Malo nas je al' smo propisno defformisani. Quote
Marishte Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Kupih kartu danas oko 16h i broj je 0066. Nesto malo prodato bre! hehe, ja sma odma ispred tebe kupio. Ti si onaj lepi crni decko sa naocarima? Kad pocinje cela manifestacija? Oce u 21, ili kasnije? Ocu da cujem i Rumljane da vidim... Quote
Sreta Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Ja juce uzeh kartu 46 broj.... Pa gde je sabanija bre ? Ovo mora da se ispostuje !!! Quote
Mita Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 kada ovo pocinje oce biti ok da se dodje u 10? Quote
ProgressiveR Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Ljudi moji, ono je bio jedan od najboljih koncerata na kojima sam bio! Sad bih rekao da mi se mnogo više svideo i od mnogih koncerata veeeelikih bendova na kojima sam bio, al' neću da se Biške & co ne uobraze ... Ljudi su neverovatni muzičari, svirka je bila besprekorna, Biške je fantastičan, scebski nastup fenomenalan .... sve u svemu koncert 12/10 !!!! Treba napomenuti da je predgrupa bila više nego sjajna!! Bili su to BURNING CIRCLE iz Rume, bend koji će sigurno imati blistavu karijeru, kakvu i zaslužuju jer ono što su sinoć pokazali je daleko i od mnogih domaćih ne-demo bendova. Sve u svemu, koncerta za pamćenje! Quote
Guest dićma Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Svirka je bila savršena, moglo je da bude malo više ljudi ali jbg. Video sam da se koncert snimao, jel to znači da će uskoro neki live DVD? Quote
The D Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Znaci brate, vr' brate! Burning Circle- fenomenalana svirka, svaka cast! PERO DEFFORMERO- Sta reci? Nenadjebiva svirka. Bio sam na koncertu "vecih" imena domace i strane scene, ali ovo sinoc je domaci zadatak za sve bendove koji ce da prave svirkie u Srbiji. Nastup, kontak sa publikom, atmosfera, znaci brate ono vr'! Sad vise nema povratka u male sale i tako to, ili Arena,ili Marakana,ili Usce! Quote
Recommended Posts