^NIGHT-WALKER^ Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 FeFerone? ahahah ma verovatno ma iz fazona,da bi ih svi pitali sto su stavili jedno vise F .jel tako? Quote
^NIGHT-WALKER^ Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 mozda je zbog gluvog formera ili zbog Friša,kao osnivaca. Quote
Vrtoglavica Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Vreme je isteklo, a niko nije pogodio ... ne mogu da verujem ... ;-)) Quote
Jovan Cvijic Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Ja mislim da to ima veze sa nekim bendom, samo ne znam sa kojim Quote
^NIGHT-WALKER^ Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 Vreme je isteklo, a niko nije pogodio ... ne mogu da verujem ... ;-)) niiiijeeee,nego necete da date disk. a bas sam se trudila Quote
Kwlt Posted September 11, 2009 Report Posted September 11, 2009 FiFi pazi glavu,fifi nisi slep... FicFiric..... osnovna skola Filip Filipovic... Final Fantasy... Fantsy Fiction... bend Frou Frou ili Franc Ferdinand... igra Fatal Frame... izraz FriendlyFire... izraz u muzici Forte Fortisimo... Fast Forward... Quote
karizma Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Evo intervjua sa Sasom iz Pera Defformera... http://www.balkanrock.com/index.php/Intervjui/intervju-sasa-fris-pero-defformero.html Quote
Jimmi Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 Solidan je intervju. Malo mi je bezveze pitanje da li oni to shvataju ozbiljno. Mislim da ne bi snimali album i došli dotle dokle su došli da ne shvataju celu stvar ozbiljno. Jedva čekam da čujem nove stvari. Valjda će odsvirati nešto sad na ovoj svirci u petak. Quote
Ајлин Posted September 13, 2009 Report Posted September 13, 2009 FiFi pazi glavu,fifi nisi slep... FicFiric..... osnovna skola Filip Filipovic... Final Fantasy... Fantsy Fiction... bend Frou Frou ili Franc Ferdinand... igra Fatal Frame... izraz FriendlyFire... izraz u muzici Forte Fortisimo... Fast Forward... E nisi stavio Femme Fatale Dolazimo nas petoro na svirku samo kad da dođemo? Quote
Pero Defformero Posted September 15, 2009 Report Posted September 15, 2009 Def Formero? Danas sam se vrnuo sa moreta... avaj... Ajlin, jel to kao Def Leppard? Btw... PERO DEFFORMERO LIVE!!! Petak 18.09. u 22h, Club "ROUTE 66" (Novi Sad) + special guest band, ulaz: 200din. Quote
imaginos Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 jao jao, kad stanem u prvi red, i u metal-sevdah padnem veceras.. 1 Quote
Ајлин Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Ajlin, jel to kao Def Leppard? Ha ha, da, tako nekako Lupila sam, stvarno ne znam odakle dva F. Quote
Jimmi Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Bilo je surovo. Bolu me uši i zadnje noge. Kad ustanem, opširniji report daću ja. Quote
Генеральный Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 оркестар је био вансеријски стандардан Quote
Pero Defformero Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Ha ha, da, tako nekako Lupila sam, stvarno ne znam odakle dva F. Pa odatle ! ! ! Dobiš disk za ansvr! Btw, što se sinoćnjeg nastupa tiče... MEGA-DŽIDŽI!!! Nemam reči... Novosađani su uspeli da razbiju sve predrasude o hladnoći, nepodržavanju lokalnih bendova itd, blabla... Preko 400 POMAHNITALIH I VESELIH ljudi došlo je da podrži plan i program za oporavak i obnovu turbo-folk scene sa ciljem za što brži povratak u čarobne 90-te! Svima od srca hvala za sinoć, vidimo se u sledećoj epizodi Boljeg Života! Quote
Oddball Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Def Leppard, ne bi mi u zivotu palo na pamet Quote
Ајлин Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Pa odatle ! ! ! Dobiš disk za ansvr! Btw, što se sinoćnjeg nastupa tiče... MEGA-DŽIDŽI!!! Nemam reči... Novosađani su uspeli da razbiju sve predrasude o hladnoći, nepodržavanju lokalnih bendova itd, blabla... Preko 400 POMAHNITALIH I VESELIH ljudi došlo je da podrži plan i program za oporavak i obnovu turbo-folk scene sa ciljem za što brži povratak u čarobne 90-te! Svima od srca hvala za sinoć, vidimo se u sledećoj epizodi Boljeg Života! Ma ne pričaj da sam ja ubola disk kud mi ne reče sinoć gledala sam vas. Ala otprašiste, svaka čast. Publika je bila fantastična. Ne znam da li su oni stolovi preživeli mosh pit. Bilo razbijenih čaša kao nekad po podu KST-a... Za onaj Prong vel'ka fala, sve je bilo kako treba, i vrh večeri za mene: "Ali nekih stvari ima Što ne govore se svima..." Ništa, eto pa javi, kako želiš da mi pošalješ poklon Quote
Sugar Overdose Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 ogluvela sam i promukla al nema veze bilo ekstraaaaaaaaaaaaaa Quote
Dead Man Walking Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 E i ja sam čak bio Bilo je super, masa je baš bila oduševljena kako sam primetio c'mon c'mon Quote
Recommended Posts