Zoll Posted September 19, 2009 Report Posted September 19, 2009 Bila ekipica od nas 10 iz Bg-a, bilo je super stvarno! Vidimo se na nekoj sledećoj svirci, samo nastavite tako ! Quote
Jimmi Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Ja bih izrazio želju da sviraju Pero Defformero i Piknik zajedno . To bi bio best day EVAR ! Quote
Shamandalie Posted September 20, 2009 Report Posted September 20, 2009 Odgledala sam deo koncerta i naravno, Biske je bio genijalan kao i uvek. Veoma mi je drago sto je konacno razbijen "mit o hladnoj novosadskoj publici" i da ce se na osnovu toga i drugi bendovi ili organizatori koncerata potruditi da urade nesto...Svaka cast publici za onakvu podrsku! Quote
MilosPPF Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Ima li ko da uploaduje svoju fotografiju sa nekog nastupa Deformera za clanak na wikipediji: http://en.wikipedia.org/wiki/Pero_Defformero Ova koju sam postavio je predlozena za brisanje zbog toga sto je non-free content, pa ako neko ima zelju da pomogne... 1 Quote
The D Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Evo vam malo jedne grupe koja vrhunski obradi Shabana. Cisto da vas mozda malo inspirise za vas naredni remek-album-delo. Quote
Álvaro Recoba Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Не треба Шабана, већ истинског метал уметника Мухарема Сербезовског и песму За венчаним столом. Quote
Kvrag Posted October 6, 2009 Report Posted October 6, 2009 Pevac ima veoma komicnu facu , hahaa Quote
Guest SasaLukic Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Ima li ko da uploaduje svoju fotografiju sa nekog nastupa Deformera za clanak na wikipediji: http://en.wikipedia....Pero_Defformero Ova koju sam postavio je predlozena za brisanje zbog toga sto je non-free content, pa ako neko ima zelju da pomogne... Probaj sada http://en.wikipedia.org/wiki/Pero_Defformero Quote
Night's Blood Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Sinoc su u jednom kaficu u Rumi pustili Pero D. 1 1 Quote
Night's Blood Posted October 18, 2009 Report Posted October 18, 2009 Ma jok Mocartu. U Jamu, gde bi drugde? Quote
Guest SasaLukic Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Probaj sada http://en.wikipedia....Pero_Defformero Obrisase slike sa vikipedije koje sam stavio, a zasto nemam pojma. Bas mi krivo. I trebalo bi neko da napise biografiju na srpskom jeziku na vikipediji. Quote
Chicken Little 420 Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 PERO DEFFORMERO 16. JANUARA U KIKINDI! Quote
Jimmi Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Haha, pa do tada ce ljudi zaboraviti da je svirka i najavljena . Enivej, jel se zna kad ce dvd? Quote
TrueJoe Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi vi sto im lizete 4 12 Quote
Chicken Little 420 Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 to sto ti imas na avataru je izuzetan metal. 3 Quote
Morphy Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi vi sto im lizete Hahahaha. UBI SE. 1 Quote
Jovan Cvijic Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Evo snimka sa prženja u Nišu na nisomniji (ili kako se to već zove): (Kaubojizbosne) Quote
Mita Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi vi sto im lizete ti imas Daunov sindrom 1 1 Quote
Jimmi Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi vi sto im lizete Uh čoveče kako si rečit... Imaš argumente na nivou deteta od 12 godina. 1 Quote
Srlandand Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 @LimpBizkitTr00MetalSejviore- leci se covece. Nadam se da ce uskoro neki novi album da izbacuju, smorilo me vise da se uz iste hitove veselim po njihovim svirkama xD Inace, tekstovi su im genijalni Quote
Pero Defformero Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Ama idite svi u kurac i jebo vas pero deformero dupelisci jedni, svi ste picke crko vam je metal zbog ovakvih sranja, samo cekam kad ce na pinku nastupiti ove pedercine matore napusite se kurca svi vi sto im lizete Simpatičan mladić! Quote
Night's Blood Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Mozda ima nekih 15 godina pa jos mora da bude opak metalac. 1 1 Quote
Recommended Posts