Vlaja Buraz Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Ja sam bio skontao ove zube na kraju, ništa drugo. Sutra pakao!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 Vlaki prijatelju, previse ti to detaljises A ove izjave potpisujem: Gothica je pravi hevi metal hit, ali Shto si vishe mrtva je neshto najjache shto sam chuo u poslednjih par meseci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Vlaki prijatelju, previse ti to detaljises Premalo alkohola u krvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Vidimo se sutra na svirci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 vidmo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medjutim Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ko nnije skontao nemacki deo, evo sta kaze Altavista..uvek bude interesantnije nego original DAILY GOING... AND THE PICTURE EVER MORE PALE, YOUR FACE VERSCHWINEDT IN DISTANCE... ONLY RIVER STANDS... AND IT INSULTS ME, AND AT THE SAND... YOURS... PORZELANI TOOTH!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ahahahaha kako je pogubljeno... al dovoljno da se skapira poenta. Pravi prevod bi bio: "Dani prolaze, i slika je sve bledja. Tvoje lice nestaje u daljini. Samo reka stoji, i vredja me... i na pesku... tvoji... PORCELANSKI ZUBI !!!" Prejako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlakey_Board Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Kad malo bolje razmislim, verovatno je u originalu i bilo na srpskom, ali tako da se rimuje: "Dani prolaze i slika je sve bledja, tvoj lik u daljini se gubi, reka stoji i samo me vredja, a na pesku tvoji porcelanski zubi." Jesam li u pravu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 @Vlajkey_Board Jashta Brate! Samo da "razvijem" slike od sinoc, pa ih postavljam... Bishke je sinoc pevao sa zamalo 39,2 temperaturom ...ali i upalom grla! Nemojte nam zameriti sto smo svirali samo 4 pesme na bis u nekih jedva 100min svirke... Meni je bilo EXTRA i hvala svima koji su dosli na jos jedno ishcasheno druzenje!!! Pozdravljam Defformero Klan i zahvaljujem na poklon majici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 E sada mi je zao sto nisam bila, ali sta se moze posao je to, evo i sada radim od ranog jutra. jaooooj...Cekala sam da se konacno neko probudi i ostavi komentare... PS. jeste li mi poslali promo CD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 @Simona Ventura Jesmo... u usmenoj verziji: Prepricace ti momak kako idu pesme!!! Sorry, salim se naravno. Ja sam toliko bio smusen juce, da sam zaboravio discove na stolu... Izvinjavam se svima, jbg... ispravicemo to nekako. Ti danas dolazis u NS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ti bas imas dosta informacija....Pa da, dolazim posle posla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 .Pa da, dolazim posle posla. Novi Sad ce danas biti na nogama, da doceka veliku zvezdu sa malih ekrana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ma kakva sad bre zvezda, ljudi ce se smoriti jer me svaki dan gledaju ili ujutru ili uvece. Ako ih uopste interesuje sportski program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Nemoj biti skromna, svi znaju da si zvezda. Iskoristi svoje trenutke slave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Hvala ti sto mislis tako, ali zbog te nazovi slave, ja sinoc radim dnevnik umesto da budem na Pero Defformero koncertu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Defformero Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ti bas imas dosta informacija....Pa da, dolazim posle posla. Rece mi tvoj dragi sinoc... btw, mogla si mi reci ko ti je momak: Nase poznanstvo datira s kraja prosloga veka!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Dobro, dobro, dobro...Sta si mislio, da ja tek tako u javnost iznosim neke stvari...Ne, ne...Hoces posle da mi se pojave fotke u Skandalu? E, drago mi je da sada znas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Hoces posle da mi se pojave fotke u Skandalu? Šta je tu loše? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) Pa nije nista lose sa tvoje tacke gledista, ali za TROO Viking doom power metalce mozda..A tek za moje kolege sa posla... Edited January 20, 2007 by Simona Ventura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex de Large Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 stvarno ko ne dodje na ove seanse propushta MNOGO dobre zabave. al' uvek ima naredni put pozdrav ekipi sa svirke a za PD...najbolji steeeeeeeeeee! :) brzo ozdravljenje chika Bishketu zhelim, a i mi smo ga smorili sa 100 peseama na bisu najjacha akcija je kad smo se dernjali u mikrofon k'o magarci, a kabl bijo otpao jedva chetkam slichice GOTHICHARKA RULES NAZIVO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Vrhunska svirka! Nisam zapamtio sa one prosle svirke na kojoj sam bio(ima tome skoro 2 godine ) da je Sale Fris ovakav bog na gitari Biske je pruzio standardan performans i uopste nije dao do znanja da boluje od tih sranja Isao bih opet sutra da vas gledam, bilo gde Hvala Rifferu sto je bio dobar domacin(prvog reda) i delio mikrofon http://www.youtube.com/watch?v=S1YMcvHJgLI ^to je nesto malo sto sam izmontirao od juce, uzasan je kvalitet snimka +ga je youtube dodatno sjebao, al' to sad nije bitno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliki brat bishke Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 (edited) Lep je ovaj forum samo se ja jeb nesnalazim u njemu pozdrav svima! E samo ja znam kako mi je bilo,al pesma ti je cudo leci sve muke!! alaa sam pametan svaka mi cast Edited January 21, 2007 by veliki brat bishke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veliki brat bishke Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 kamda svi spavate aj vozdra svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Zar ti nisi vec bio registrovan ovde na forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts