deftonerrrr Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 skoro sam poceo da slusam ovaj bend...ok su..samo malo ljudi zna za njih... nabavite preslusajte necete se pokajati Quote
Ivan_Creed Posted July 31, 2004 Report Posted July 31, 2004 Ne svidjaju mi se uopste... Klinci probaju da budu opasni... moje misljenje. Quote
azal Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 ako neko pokusava da bude opasan, to je onda lik sa tvog avatara. ok su. malo mi je nejasan imidz. Sviraju kao neki NWOAHM ala killswitch a izgledaju kao Placebo/Him kombinacija. ok je....ali nista novo...nista spektakularno. prijatno je...ako nista vise. Quote
Sinstrel Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 Pa lik sa Ivan_Creed-ovog avatara ne pokusava da bude opasan ON JESTE opasan u svakom pogledu! Ovaj bend paa... sta znam, nisu losi ali nista spec. Imaju par dobrih stvari ali nisu me bas nesto odusevili. Imidz im je malo smesan... "idem na basket i nasminkao sam se" wtf?! Quote
deftonerrrr Posted August 4, 2004 Author Report Posted August 4, 2004 Pa lik sa Ivan_Creed-ovog avatara ne pokusava da bude opasan ON JESTE opasan u svakom pogledu! Ovaj bend paa... sta znam, nisu losi ali nista spec. Imaju par dobrih stvari ali nisu me bas nesto odusevili. Imidz im je malo smesan... "idem na basket i nasminkao sam se" wtf?! hahahahaha.... do jaja + metalika majca... ali nema veze... ok su ... Quote
Out Of Time Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 jed'te gona... mjuza je ok... a za imidz mi se drma plovak... Quote
Sinstrel Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 hahahahaha.... do jaja + metalika majca... ali nema veze... ok su ... Metalika majca?! Quote
Sinstrel Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 jed'te gona... mjuza je ok... a za imidz mi se drma plovak... Ili ti pojesh govno mrsno! Muzika je prosek... Quote
[Nocturno] Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 Bend je zakon nemate vi pojma!!! Unholy confessions je ubica pesma btw niko ne spominje Hatebreed majicu Quote
Sinstrel Posted August 6, 2004 Report Posted August 6, 2004 E cim ti kazes da su zakon onda mi je jasno koliko su sranje ustvari Salim se, naravno Quote
dr NIK@ Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Meni se svidja kako su pomesali neki tvrdji zvuk sa uplivima u kalifornijski pank.... Sve u svemu dobri su za slusanje.... ....imidz sucks!!! Quote
ajsha69 Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Metalika majca?! Pa pevach nosi u spotu (bela, uska, kusa, sasechenih rukava, samo metallica natpis, Load-font)......i pola publike, al' npr Master of Pupets (regular T-shirts,.. huh)... now that is the freakiest thing I've ever seen.... Ok su.. malo rasprsheni, al' dobri..... svirka im je vishe fizichka, nego hemijska reakcija muzike koju su slushali,.... = mlado je to i nedoradjeno (neobradjeno, nerazradjeno, neobrezano... hahah) ,.... ali slushljivo i sadrzajno... meni prijaju, umeju da cepnu rifagniju, ali nothin' nu.... Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:08'] jelo kako god ti kazes JA SE SLAZEM SA JELENOM ! Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 ја se slazem sa Maxom@@!!!!!!!!!!!!!! a sa devojkom sam se slagao lepo ali smo raskinuli. Jedi je ZEC true. On mora da me trpi. (Sve dok jednog daan ne iskochi kroz prozor) Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:50'] ја se slazem sa Maxom@@!!!!!!!!!!!!!! a sa devojkom sam se slagao lepo ali smo raskinuli. Jedi je ZEC true. On mora da me trpi. (Sve dok jednog daan ne iskochi kroz prozor) jel sam dobro razumeo ... moje zec je JEDI-ZEC !??!? a to objasnjava zasto nosi lajtsejbr oko struka....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:54'] The Force is with him! cekaj cekaj...kakve veze sada ima vile valo sa ovim ?!??! nije mi valjda jebao zeca... a !?!??! Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 videtjemo uskoro... mozda je zec dohvatio njega??? Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 08:59'] videtjemo uskoro... mozda je zec dohvatio njega??? znaci to je princip...prvo ce da ga kara...svih 2 sekunde a posle ce da ga pojede... Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 da ga pojede??? ufff... opet moramo da chistimo terarijum... el sam ti 100 poota rekao nemoj Maxo da dovodish fensi metalce u kutju... znash da je zeka ili ti Corey slab na njih Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:04'] da ga pojede??? ufff... opet moramo da chistimo terarijum... el sam ti 100 poota rekao nemoj Maxo da dovodish fensi metalce u kutju... znash da je zeka ili ti Corey slab na njih znam bre sve...ali jedina dobra stvar je sto ih lako vari... Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 i posle kenja po celoj kutji Quote
deftonerrrr Posted September 5, 2004 Author Report Posted September 5, 2004 ' date='5. 9. 2004, 09:08'] i posle kenja po celoj kutji vile valo po celom mom stanu... do jaj... mislim FUUUUUUUUJ Quote
[Nocturno] Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 sik brate! ali stvarno! vile valo + zeka = razorblade romance Quote
Recommended Posts