Sinstrel Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Napokon poslusah novi album. Dopada mi se! Znam da nije kewl slusati A7X ali meni se dopada ovaj album a dusmani neka crknu. Quote
ukyo Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 almost easy je do jaja pesma. nisma još ceo preslušala valjano al ova mi je odma ušla u uši. spot neje losh as well Quote
rhapsoad Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 nije los novi album ali i dalje mi se najvise svidja album city of evil m.i.a. , sieze the day i strength of the world su odlicne pesme Quote
Painkiller_JP Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Niko ne spominje a little piece of heaven ,meni je ta pesma fenomenalna.I muzika i text i spot.Jedino je vokal malo...ali nije strašno... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 ovi su meni ko oni nislije amadeus bend, ese tako zovu bese? isti su, ebeš mi levi guz. jos su ukrali i foru za omot od candlemassa,jadni su mi.kradu rifove od death, i onih...sto je alogia obradila secanje na slike iz sna...kako bese...ne slusao sam ih duuugo.mozda jos iz srednje skole. kad vidim ove avengere sa palicama na fotkama, cenim...pocepo bi ih ko pijan cigan bakarni lonac. smoklje naduvane...osecam da im pustim film teksaski maskr sa motorkom,pousrali bi se ko golubovi sa dijarejicnim problemima kad pojedu bajat lebac. Quote
Sinstrel Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Nemoj tako, oni su republikanci. To mu dodje k'o radikali kod nas. Nije pametno zezati se sa njima. Quote
ukyo Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 josh im ovaj frontman baja ima titanijumsku donju vilicu dok bi ovoga pushtio da mi odradi rimjob Quote
necko Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 ovi su meni ko oni nislije amadeus bend, ese tako zovu bese? nisu nishlije, od leskovac su Quote
Phil Schneider Posted April 6, 2008 Report Posted April 6, 2008 ja kad sam chuo pesme, rekoovi su gay itd... al kad ih pogledah live..... BRAAAATEEEE!!!! Ovi likovi su live kao na CDu!!! Jebanje materi!!! skinuh ja i dvd itd... vredno je skidanja... bash je PO PICHKI!!!! http://www.torrentz.com/966f59c4ef361c29ed...a66586a926d6480 <- ovo im je dvd http://www.torrentz.com/42c8e71bbae6e6930a...2d64df210f6253b <- a ovo je MVI <- a ovo je cover WALK od pantere, bolje otpevan no shto je Anselmo IKAD odradio live!!! dakle...mozh da ih mrzimo... al kvalitet je do daske!!!! ZHELIM da ih chujem u Srbiji... a ko ne zheli je budala i kreten!!!! Quote
FreaK_ Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 ma do yaya su, samo shetaju po pravcima dosta....mislim, novi album je bas SVESTRAN....ali zato neke stvari su taaaako do yaya ! Shadows ima opak vokal skroz...me like it ! Quote
Sugar Overdose Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 Pevach im je savrshen :smajlikojibalavi: Ako dodju u Srbiju,ja sam u prvom redu for sure! Quote
Sugar Overdose Posted June 29, 2008 Report Posted June 29, 2008 a pa,naravno da mi se dopada,ne bih muchila svoje ushi zbog dobrog lika,ofskroz Quote
将軍 Bleskimon Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Novi album je jebeno savrshen i zanimljiv. Oni su kraljevi. Quote
oʞɾoƃ Posted June 30, 2008 Report Posted June 30, 2008 Pevach im je savrshen :smajlikojibalavi: Quote
Josif Visarionovič Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 to ostavljam tebi jer vidim da ti je prvom pala na pamet ta ideja 1 Quote
Теша Тешановић Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 jako zanimljiv bend.nisu im lose neke pesme svidja mi se i moram reci da su oni definitivno najgejskiji bend posle manowara Quote
Recommended Posts