Sinstrel Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 pojeo sam svoje govno ali A7X je do jaja. Nisam u fazonu da probam ali stvarno kakvog je ukusa...? Elem "City Of Evil" je skroz dobar album ali nije mi jasno kako su dospeli do TRL top liste. Ok izbacili su urlanje i forsiraju clean ali opet nije to MTV svirka. Quote
OCTOJA Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 tastes like chicken na TRL su dosli kapiram na istu foru kao i Bullet for my valentine. P.S. in case you're wondering - i dalje mislim da je mcr sranje Quote
niking Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 joj, sad gledam ovaj spot (Natasha ... koliko su gaaadniiii... mislim, muzika je xtra, ali oni, majko bozija... Quote
Sinstrel Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 tastes like chicken na TRL su dosli kapiram na istu foru kao i Bullet for my valentine. P.S. in case you're wondering - i dalje mislim da je mcr sranje Bullet for my valentine bili na TRL? Nisam znao. I ja ne mislim da su MCR (MC R) neko chudo ali su mi bolji od vecinu MTV bendova. Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 okej scremo hc bend mada ima dosta boljih tipa as i lay dying .. fazon i lirike su im ocajni dok je mjuza ok. Quote
OCTOJA Posted April 7, 2006 Report Posted April 7, 2006 screamo hc prvi album je jedino u tom nekom hc-punk fazonu... cudan mi ovaj City of Evil, nesto odose u hard roCk nekoliko neocekivanih i po svoj prilici kranje nepotrebnih LotR soundtrack delova (?) takodje Seize the day (valjda) jedna od gotivnijih akusticnih solaza koje sam cuo skorije. na celom albumu ni jedan jedini skriim. kazu da NIJE zato sto je pevac imao hirursku intervenciju na grlu, aj da im verujemo. al vise peva kroz nos i sa kenjarom na celu Quote
HIValicious Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 BEND JE JEBENO LUD,JEBU KEVE KOLIKO DOBRO PRZzE Dugo nisam cuo nesto ovako dobro... Quote
OCTOJA Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 takodje Seize the day (valjda) jedna od gotivnijih akusticnih solaza koje sam cuo skorije. ispravka, Sidewinder je u pitanju Quote
[Nocturno] Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 #1 ovaj kreten shto je otvorio temu je sisa jedna obichna i on ne bi ni chuo za Avenged Sevenfold da nije bilo mene! #2 on ne voli taj bend! #3 shto se A7X tiche... prvi album SMOR! drugi Waking the Fallen je odlichan. #4 kada je izashao City of Evil smorio me je do jaja. Sve sami clean vokali i neke heavy guitarice... ali zahvaljujuci onoj pesmi Bat Country koja je odlichna, naterao sam sebe da preslusham joh koji put ceo album i sada sam ga naruchio preko Amazona Odlichan je i imaju tako dobrih solazica [long live maiden influence] #5 ljudi nemojte gledati njihove spotove gadni su! momci su ultra glupavi, shareni, nashminkanni a la manson band i samo ce vam pokvariti uzitak u slushanju mjuze! Quote
niking Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ' date='12. 4. 2006, 18:55'] #5 ljudi nemojte gledati njihove spotove gadni su! momci su ultra glupavi, shareni, nashminkanni a la manson band i samo ce vam pokvariti uzitak u slushanju mjuze! sto mi ne rece ranije... kako sad da zamisljam baladu tipa I won't see you tonight, a da je peva onakav lik!? Quote
[Nocturno] Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 sto mi ne rece ranije... kako sad da zamisljam baladu tipa I won't see you tonight, a da je peva onakav lik!? pa pazi svakoj ribi kojoj sam pustio spot sve su bile odushevljene pevachom ova danashnja omladina nema pojma mislim na zensku populaciju najgore od svega, komshinica fenserka videla spot i trazi mi odmah sve albume jer je pevach sexxxy mislim stvarno.... danas je dovoljno da imash 4 lika pored sebe, da ste svi shareni kao slikovnice i po mogucstvu da imate malo vishe piercinga i glavni ste shmekeri... pa shta mi mushki da radimo!??! da se lozimo na pevachicu Horrorpopsa [bend koji moja zena obozava] koja je ispirsovana i istetovirana a ima 100 kila?!?!? P.S. zanemarite sve ovo shto sam vam pisao jer kenjam moja zena ima milion piercinga i mnogo tetovaza Quote
[Nocturno] Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) sto mi ne rece ranije... kako sad da zamisljam baladu tipa I won't see you tonight, a da je peva onakav lik!? pa pazi svakoj ribi kojoj sam pustio spot sve su bile odushevljene pevachom ova danashnja omladina nema pojma mislim na zensku populaciju najgore od svega, komshinica fenserka videla spot i trazi mi odmah sve albume jer je pevach sexxxy mislim stvarno.... danas je dovoljno da imash 4 lika pored sebe, da ste svi shareni kao slikovnice i po mogucstvu da imate malo vishe piercinga i glavni ste shmekeri... pa shta mi mushki da radimo!??! da se lozimo na pevachicu Horrorpopsa [bend koji moja zena obozava] koja je ispirsovana i istetovirana a ima 100 kila?!?!? P.S. zanemarite sve ovo shto sam vam pisao jer kenjam moja zena ima milion piercinga i mnogo tetovaza a ima samo 50 kg Edited April 13, 2006 by [Nocturno] Quote
Freak Kitchen Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 jedino sto mi se svidja kod ovih pozera je kako se na albumu cuje dobos bubnjaru! Ja da sam bubnjar tako bi namestao da mi se cuje dobos! U sustini, lik je odlican bubnjar, dobro svira, a i osim dobosa i ostalo je lepo isproducirano... ceo guitar work mi je grozan. Rifovi, narocito solaze, skroz lame.... zatim aranzmani, katastrofa. Ne mogu da verujem da su oni sa ovakvim pesmama dosli na trl na mtv-u!!! mada, ubedjen sam da su na trl usli samo zato sto se sminkaju i zato sto se klinke i trendy faggy likovi u americi loze na to... dakle probio ih je imidz a ne muzika. Quote
Freak Kitchen Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) Dosta se u poslednje vreme reciklira taj fazon iz osamdesetih. Ceo retro fazon je postao tako izlizan. Avanged Sevenfold je trude da budu Montly Crue 2006. Za par godina ce izgledati kao najveci luzeri na svetu, od prilike kako danas deluju likovi iz osamdesetih. Sminkanje, retardirane frizure, boys dressing up like girls, dosadne gitarske solaze, svi elementi se poklapaju... metal iz 2006-e (metal core) je pokupio toliko toga iz metala 1986-e (maiden, trash metal, ta sranja...). Sve to nekako ide u krug, sa nekim varijacijama koje su takodje ocekivane. Za par godina ce popularni metal bendovi poceti da recikliraju Nu metal. To sve ima veze sa smenama generacije, narocito imajuci u vidu da takvu muziku slusa u glavnom high school publika. Nu metalci nisu vise klinci, zavrsio se high school pa se vise ne loze na celu pricu. Dosli novi klinci, naravno da je sranje ovo sto se do tada slusalo, nije vise cool a i koja ce klinka da se nalozi na debelog Jonathan Davis-a, pa u nedostatku svojih ideja oni uhvate pa recikliraju ono sto je bilo cool pre toga. Tuga! Cela ova prica vazi naravno za ameriku. U evropi se to uglavnom iskopira, ali se u tom procesu izoblici na neki bolestan nacin, pa postane jos groznije. A posebna prica, i ubedljivo najjadnija je sta se sa svim tim pojavama desava u srbiji. Ovde se sve te pojave masovno prihvataju sa po 10ak godina zaostatka, pa kad se sve to izmesa sa ovim gore, nastaju neverovatne kombinacije i situacija koja je tragicna/komicna, u zavisnosti od raspolozenja posmatraca, outsidera... Mogu o ovome jos dugo dugo da pisem ali me mrzi, + znam da se niko nece sustinski sloziti pa me malo i zabole da se trudim da detaljnije objasnjavam... Edited April 13, 2006 by Freak Kitchen Quote
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (maiden, trash metal, ta sranja...) Quote
niking Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) 1.Montly Crue 2.Mogu o ovome jos dugo dugo da pisem ali me mrzi, + znam da se niko nece sustinski sloziti pa me malo i zabole da se trudim da detaljnije objasnjavam... 1. 2. , ali su se meni svideli ( a 100% nisam jedini ) mnogo pre nego sto sam i m video imidz... a on jeste i gadan i smesan pevachom Edited April 13, 2006 by niking Quote
OCTOJA Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 A posebna prica, i ubedljivo najjadnija je sta se sa svim tim pojavama desava u srbiji. Ovde se sve te pojave masovno prihvataju sa po 10ak godina zaostatka, pa kad se sve to izmesa sa ovim gore, nastaju neverovatne kombinacije i situacija koja je tragicna/komicna, u zavisnosti od raspolozenja posmatraca, outsidera... Mogu o ovome jos dugo dugo da pisem ali me mrzi, + znam da se niko nece sustinski sloziti pa me malo i zabole da se trudim da detaljnije objasnjavam... slazem se uglavnom sa svim sto si napisao osim ovoga da se te pojave masovno prihvataju sa 10 g zakasnjenja. to bi bilo bar nesto, kad ne mozemo da imamo kvalitetnu scenu niti da imamo bendove koji su sranje ali su aktuelni, ali kod nas se tako retko pojavljuju bendovi koji imaju tracak neceg aktuelnog i mislim da u narednih 20-ak godina necemo mnogo videti osim Kraljevskog Apartmana i Kraljevski Apartman Tribjut bendova. ps. Maiden je zakon nemas pojma Quote
Ivan_Creed Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Ja lepo rekoh - izbegavajte ih! Trpaju u usta velike metal bendove, ovo-ono, a isti su, ako ne i gori od, Blink 182 i Good Charlotte... Quote
HIValicious Posted April 15, 2006 Report Posted April 15, 2006 ceo guitar work mi je grozan. Rifovi, narocito solaze, skroz lame.... zatim aranzmani, katastrofa. Ne mogu da verujem da su oni sa ovakvim pesmama dosli na trl na mtv-u!!! mada, ubedjen sam da su na trl usli samo zato sto se sminkaju i zato sto se klinke i trendy faggy likovi u americi loze na to... dakle probio ih je imidz a ne muzika. ti si bre skroz prso lik kad ovoliko kenjas o necemu sto ti se ne svidja,a pritom se ni 5% ljudi ne slaze sa tobom...i stavi sebe pored njih kad oni budu bili "luzeri" povuci paralelu i uporedi... Likovi imaju jebeno sve sto jedan bend moze da pozeli i pritom znaju da sviraju... Po meni je imidz sporedna stvar... Ustvari mozda i nije...uvek sam mrzeo zgoljave,smrdljive,troo metalce sa dugim kosama koji se zaklinju u pivo... ps jedan sam od onih koji su culi band pre nego sto su ga videli... Quote
Vuk Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 ne trchi pred rudu ako je iko sa ove teme kompetentan da pricha o djitrama und stuff, onda je to Piliff Freak Chicken kosto, zaboravio si i EKV i metAl'ka tribjut bendove a i gomila bendova svira aktuelne stvari, samo nemaju para da to ljuCki snime tu ima svega shto pozelish, samo josh nisi strpao u mrz... Quote
HIValicious Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 (edited) znaci da bi ostavljao komentare, pljuvao itd moras prvo dobro dobro da naucis da sviras,haha,nisam znao Jbg, ni triangl ne znam da sviram,kako sam samo smeo da mu se suprotstavim,najkompetentnijem coveku na temi,ne znam ni sam ali trendy, faggy,lame,guitar work fashion week kurac palac...a prica o nekim amerikancima. Pozdravio te Boshko Edited April 16, 2006 by HIValicious Quote
[Nocturno] Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) pevachom pushi ga pametnjakovicu! Zar nisi znao da smo mi iz unutrashnjosti svi nepismeni i da smo svi najgore seljachine?? Mozemo da se nadjemo pa da se uverish sam. Edited April 17, 2006 by [Nocturno] Quote
Recommended Posts